Miratech marka testi kullananlar 2021

Yokgibiyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
3.043
1.965
133
32
Kızlar dün akşam miratech marka test kullandım, ikinci çizgi 1 buçuk saat sonra çıktı, bu testi ilk kez kullanıyorum. Çok çok açık pembe gölge gibi ikinci cizgi çıktı. Testi bir kaç kez suya tuttum o anda çizgi kaybolmadı.Ama ertesi gün baktığımda gözle bile zor görülecek şekilde silikleşmiş. Sizce hamile miyim. Ve miratech marka ne kadar güvenilir. Bu testi kullanip doğru çıkanlar hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda, lütfen cevap verin kızlar

Vallaa bende daha iki gün önce yaptım
T çizgisi önce belirdi
C çizgisi boş çıktı
Yani test bozuk çıktı

Merhaba geçen ay miratech marka testte ben de 2 kere ciZgi gördüm ama saatler sonra sizinki gibi. Çizgi hiç kaybolmadi hep durdu. Ama ilk 5 dakika içerisinde değildi. Nitekim 6 gün gecikmeyle regl oldum

Merhaba, bildiğim kadarıyla 1 saatten sonra çıkan sonuçlar çok doğru olmuyor. Benim de bir kez başıma gelmişti,akşam tek çizgi olan testimde sabah ikinci çizgiyi görmüştüm. Ama o sonucu dikkate almamak gerekiyormuş. Yine de kan testi yaptırmakta fayda var tabi :)

Geçen hafta miratech test yaptım doğru sonuç veriyor

Aynen doğru diyorsunuz, bir de size sorayım dedim, bazen doğru çıkanlar oluyormuş

Resmini Yollarmisiniz acaba??

Geçen hafta miratech test yaptım doğru sonuç veriyor
Kaç dakika sonra ikinciyi çizgiyi gördünüz ve benim akşam suya tuttuktan sonra t çizgisi hala silikti, ama öğlen baktığımda daha da silikleşmiş pembe beyaz karsimi olmuş, gözle bile zor görünüyor. Siz böyle birsey yasadiniz mi

Ilk 10 dakikada çıkan çizgi önemli kuzum gerisi sayılmıyor diye biliyorum.
Bu forumda 2 saat sonra silik çizgi çıkıp hamile oldugu kesinlesenler olmus ama bazen miratech testten 3 tane yaptıkları halde pozitif olduğu halde kanda negatif çıkanlar olmuş ondan kafam karıştı biraz

Bu forumda 2 saat sonra silik çizgi çıkıp hamile oldugu kesinlesenler olmus ama bazen miratech testten 3 tane yaptıkları halde pozitif olduğu halde kanda negatif çıkanlar olmuş ondan kafam karıştı biraz
Değişikmis ilk defa duyuyorum bende.. hayırlısı olsun canım

Ben bu markayla öğrendim hemde adetime 13 gün kala ve dün o çok net olan çıkmıştı bat a 2 gün kala bugünde 1 gün kala kan da 510.4 çıktı umarım sonuç doğrudur ve sende bu güzel mutluluğu yaşarsın

Eklentiler

• 20210103_144223.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 819
  • 20201228_183852.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 854
  • 20201228_173904.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 686
benim ilk dakikalarda ikinci çizgi cikti 5 dk sonra falan koyulasmisti . Suya tuttugunuz için öyle olmuş olabilir mi acaba Inşallah vardır ya

Aynen hayırlısı. Sizde mi bu testle ögrenmistiniz hamileliginizi, birde sabah mı yapmak lazim testleri net sonuç için
Evet öğrendim ama tabi sadece o testle kalmamıştım başka testlerde yaptım adetime 13 gün 8 gün 6 gün 4 gün 2 gün kala yaptım git gide koyulasti ve ilk testimde 6 saat sonra 2 de 20 dk sonra 3 de 3 dk sonra 4 de hemen 5 de sipsak Rabbım tüm isteyenlere nasip etsin

Dün akşam yaptım,yani adetime 3 gün kala yaptım canım. Normalde adetim 6 ocak, ama ben sabredemedim:). Silik pembe çizginin sonradan daha da silikleşmesi bebek yok mu demek canım
Yok olabilirde ama keşke suya tutmasaydin ama çıkmış yani bireyler olabilir 2 gün sonra tekrarla ve sabah ilk idrarla varsa kesin çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…