- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Canim senin adına cok sevindim tebrik ederim. Hani senin attigin resimlerde silik olanlar var ya aksam işte benim de öyledi aynısıydı. Bugün daha da silikleşmiş çizgiBen bu markayla öğrendim hemde adetime 13 gün kala ve dün o çok net olan çıkmıştı bat a 2 gün kala bugünde 1 gün kala kan da 510.4 çıktı umarım sonuç doğrudur ve sende bu güzel mutluluğu yaşarsın
Teşekkürler darısı başınıza jnsAllah ama eger çıktıysa vardır mutlaka yaa dün yaptıysan yarın sabah ilk idrarla tekrar denermisinCanim senin adına cok sevindim tebrik ederim. Hani senin attigin resimlerde silik olanlar var ya aksam işte benim de öyledi aynısıydı. Bugün daha da silikleşmiş çizgi
Hemen suya tutmadim, akşam testi yaptım, gece suya tuttum. Miratech testi kullananlar suya tutsun çizgi kaybolmazsa bebek vardir kaybolursa yoktur yazıyordu bu forumda okumustum ondan gece tutttum suya canım. Ama gece kaybolmadi çizgi sabah bile vardi, bugün öğlen beyaza yakın olmuşYok olabilirde ama keşke suya tutmasaydin ama çıkmış yani bireyler olabilir 2 gün sonra tekrarla ve sabah ilk idrarla varsa kesin çıkar
İlk defa senden duydum öyle birsey yani değişik ama dediğim gibi yarin ilk idrarla tekrar yapamaz mısın belli olur herseyHemen suya tutmadim, akşam testi yaptım, gece suya tuttum. Miratech testi kullananlar suya tutsun çizgi kaybolmazsa bebek vardir kaybolursa yoktur yazıyordu bu forumda okumustum ondan gece tutttum suya canım. Ama gece kaybolmadi çizgi sabah bile vardi, bugün öğlen beyaza yakın olmuş
Ne güzel ya gün gün bebeginiz sımsıkı tutunmus annesine:)Evet öğrendim ama tabi sadece o testle kalmamıştım başka testlerde yaptım adetime 13 gün 8 gün 6 gün 4 gün 2 gün kala yaptım git gide koyulasti ve ilk testimde 6 saat sonra 2 de 20 dk sonra 3 de 3 dk sonra 4 de hemen 5 de sipsak Rabbım tüm isteyenlere nasip etsin
İnşallah seninde güzel haberlerini alırız ben 4 yıl bekledim ve 4 tane kaybettim Rabbım herseyjn hayırlısını nasip etsinNe güzel ya gün gün bebeginiz sımsıkı tutunmus annesine:)
Elimde bir tane daha miratech test var canım. 6 ocak adet tarihim. Yarın sabah mı tekrar yapayım yoksa yarından sonra adet gününde mi yapayım sence. Birde bu miratech marka dogru sonuc vermiyormuş çoğunlukla elimde de sadece bu var nasıl güvencemİlk defa senden duydum öyle birsey yani değişik ama dediğim gibi yarin ilk idrarla tekrar yapamaz mısın belli olur hersey
Canim ya imtihan dünyası kıyamam sanaİnşallah seninde güzel haberlerini alırız ben 4 yıl bekledim ve 4 tane kaybettim Rabbım herseyjn hayırlısını nasip etsin
Öyle tabi Rabbım en iyisini bilir amin inşallah darısı sana ve tüm isteyenlereCanim ya imtihan dünyası kıyamam sanaÇok güzel bir bebegin olsun inşaallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah
Aynen suya tuttugum için pembe silik çizgi daha da beyazladı gitti. Keske tutmasaydımbenim ilk dakikalarda ikinci çizgi cikti 5 dk sonra falan koyulasmisti . Suya tuttugunuz için öyle olmuş olabilir mi acaba Inşallah vardır ya
Evet dogru diyorsun hayırlısı. Testi suya tutmasam iyiymiş ah kafam :)Öyle tabi Rabbım en iyisini bilir amin inşallah darısı sana ve tüm isteyenlereüzülme ama moralini yüksek tut
Ee ne karar verdin yarın ilk idrarla hayırlı haberler verecekmisinEvet dogru diyorsun hayırlısı. Testi suya tutmasam iyiymiş ah kafam :)
Birde bu miratech marka güvenilir mi senceÖyle tabi Rabbım en iyisini bilir amin inşallah darısı sana ve tüm isteyenlereüzülme ama moralini yüksek tut
Ben güvendim ve doğru sonuç inşallah seni de yaniltmazBirde bu miratech marka güvenilir mi sence
Hayırlısı:) Yarın mı yapayım yarindan sonra adet günümde mi yapayım testiEe ne karar verdin yarın ilk idrarla hayırlı haberler verecekmisin
İnşaallah canım benimBen güvendim ve doğru sonuç inşallah seni de yaniltmaz
Dediğim gibi eminim sende benim gibi sabırsızlanıyorsun ama kafanı karıştırmak istemem istersen bekle 2 gün kalmış zaten ha yarın ha ertesi günHayırlısı:) Yarın mı yapayım yarindan sonra adet günümde mi yapayım testi
Aynen 2 gün daha bekleyeyim. Hakkimda hayırlısı. Karmakarisik duygular içindeyim şuanDediğim gibi eminim sende benim gibi sabırsızlanıyorsun ama kafanı karıştırmak istemem istersen bekle 2 gün kalmış zaten ha yarın ha ertesi gün
Bu arada sen kac haftalık hamilesin, kalp atışlarını duydun mu bebeginin :)Dediğim gibi eminim sende benim gibi sabırsızlanıyorsun ama kafanı karıştırmak istemem istersen bekle 2 gün kalmış zaten ha yarın ha ertesi gün
Evet ilk idrarla yapmıştım bende. Hayır ben normal testlerden almıştım onda çıkmıştıAynen hayırlısı. Sizde mi bu testle ögrenmistiniz hamileliginizi, birde sabah mı yapmak lazim testleri net sonuç için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?