Canım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin, adete 5 gün Kala öğrendim demişsin ya yani yumurtlamadan kaç gün sonra olmuş oluyor senin?Pozitif..Bence değerin güzel çıkıcak.. Çünkü ben de 5 gün kala yaptığımda foto bile zor çekiyordum o kadar silik ti ...hcg değerim 1 gün sonra 13,88 çıktı şuan 9+3 olduk :)
Yumurtlamadan kaç gün geçti canım, hayırlı olsun.Bugün bı test daha yaptım Sonuc bu kizlar 3 gün var adetime sizce bekleyim mi yoksa gidip kan vereyim mi artik içim içimi yiyor
Benim tek iliski oldu oyuzden tam gunune eminim 27 mart iliski oldu yumurtlama gunumdu.. 5 nisan da ilk cok cok zor gorunen bi cizgi cikti 6 nisan da birazcik belirdi ayni gun kan da 13.88 ciktiCanım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin, adete 5 gün Kala öğrendim demişsin ya yani yumurtlamadan kaç gün sonra olmuş oluyor senin?
Valla canım ben özellikle hiç öyle yumurtlama falan takip etmedim yani daha doğrusu tam hangi gün olduğunu bilmiyorum ama adet dongumu takip etmek için kullandığım bı uygulama var orda yumurtlama günüm başlangıcı 5 Mayıs bitişi 9 Mayıs olarak gozukuyorCanım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin, adete 5 gün Kala öğrendim demişsin ya yani yumurtlamadan kaç gün sonra olmuş oluyor senin?
Yumurtlamanın başlangıcından mi sayicaz birisinden mi bilmiyorum amaYumurtlamadan kaç gün geçti canım, hayırlı olsun.
Canım peki yumurtlama belirtilerin nelerdi, âdetin düzenli midir?Valla canım ben özellikle hiç öyle yumurtlama falan takip etmedim yani daha doğrusu tam hangi gün olduğunu bilmiyorum ama adet dongumu takip etmek için kullandığım bı uygulama var orda yumurtlama günüm başlangıcı 5 Mayıs bitişi 9 Mayıs olarak gozukuyor
Yaaa cok sevindiimm Hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllahKan sonucum çıktii bugün beta HCG 193 gebesin dedi doktorrr bende hamileymisim canimm
Ben demistim degerin guzel cikmis bak ben 4 gun varken 13.88 ckmistiKizlarrr cevap veren yazan herkese Cook teşekkür ediyorumm bugün kan sonucun çıktı beta HCG 193 gebesin dedi sağlık ocağı doktoru ben huzell haber aldım darisii almak isteyen herkesin başına insllah
Valla şimdi bende ona bakıyordum canim güzel mu çıkmış çok mu acaba normal şartlarda gecikmedi daha adetim bugün olmam gerekiyordu yanii kafam karıştı biraz biseyler okuyuncaBen demistim degerin guzel cikmis bak ben 4 gun varken 13.88 ckmisti
Aminn insllah saol canımmm... Gecikmedi daha reglim normalde bugün olmam gerekiyordu bugünden sonra 1 gün gecikmiş olucam bende şimdi beta sonuçlarını araştırıp okuyordum çokmu çıkmış acaba benimki bı anormallik var mı acaba kafam karıştıYaaa cok sevindiimm Hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllahRegl ne kdar gecikmişti
canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişin Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..Aminn insllah saol canımmm... Gecikmedi daha reglim normalde bugün olmam gerekiyordu bugünden sonra 1 gün gecikmiş olucam bende şimdi beta sonuçlarını araştırıp okuyordum çokmu çıkmış acaba benimki bı anormallik var mı acaba kafam karıştı
cnm sen salı günü 5 gun kala test yaptın dimi ? bu durumda daha 1,2 gün var regli gününe sanırım.. bence normal değerin .benim regli günü 219,16 çıktı değerim.Valla şimdi bende ona bakıyordum canim güzel mu çıkmış çok mu acaba normal şartlarda gecikmedi daha adetim bugün olmam gerekiyordu yanii kafam karıştı biraz biseyler okuyunca
Valla benim regl 3. Günü 678 cıkmıstı bilmiyorum ki cokmuAminn insllah saol canımmm... Gecikmedi daha reglim normalde bugün olmam gerekiyordu bugünden sonra 1 gün gecikmiş olucam bende şimdi beta sonuçlarını araştırıp okuyordum çokmu çıkmış acaba benimki bı anormallik var mı acaba kafam karıştı
Cook teşekkür ederim canimm
Sen dr kontroline ne zman gittin peki canım sağlık ocağı doktoru hiç bekleme hemen git dedi hemşire de bence bekle haziranın ikinci haftasına kadar dedi napsam bilemedimcnm sen salı günü 5 gun kala test yaptın dimi ? bu durumda daha 1,2 gün var regli gününe sanırım.. bence normal değerin .benim regli günü 219,16 çıktı değerim.
Yok yok sen hiç okuyup kafanı bulandirma iki güne yine kan ver düzenli artar inşaallah. Zaten beta 1000 üstündeyse de keseyi görürsünCook teşekkür ederim canimmo kadar çok şey yazan var ki insan ister istemez tedirgin oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?