Marc Jacobs'un kokularınada bakmanı tavsiye ederim.hepsini not alıyorum sanırım bu sefer aradığım parfumu bulucam
Marc Jacobs'un kokularınada bakmanı tavsiye ederim.
Tatlım özellikle yeni çıkan Marc jacobs daisy dream öneririm muhteşemm kokuyor. Bende alıcam bundan kendime.sabırsızlanıyorum mis gib mis çiçek kokucam
ah nasıl merak ettim dayanamayıp mesai bitiminde hemen gidip koklamalıyımTatlım özellikle yeni çıkan Marc jacobs daisy dream öneririm muhteşemm kokuyor. Bende alıcam bundan kendime.
mutlaka kokla canım yorumlarını bekliyorum..ah nasıl merak ettim dayanamayıp mesai bitiminde hemen gidip koklamalıyım
bunlarıda ekliyorum notuma tşk ederimHanımeli olarak arıyorsan kesinlikle burberry london canım bunun yanı sıra tommy girl hanımeli gül karışımı bir kokudur tavsiye ederim.. Birde Gucci Envy Me binbir çiçek kokusu diye geçiyor
mutlaka kokla canım yorumlarını bekliyorum..
bide alerjik bir bünyem var agız burun göz hepsi birbirine girerCanm yalnız 1 günde hepsini koklama seçim yapamazsın3'er 3'er kokla. 4. girerse araya kokular karışıyo
Gucci envy me ' de mis gibi çiçek kokusudur evet :)..Hanımeli olarak arıyorsan kesinlikle burberry london canım bunun yanı sıra tommy girl hanımeli gül karışımı bir kokudur tavsiye ederim.. Birde Gucci Envy Me binbir çiçek kokusu diye geçiyor
bende var hiç kalıcı değil sıktım resmen uçtu gittiBu arada bir öneri daha yapayım sana. Estee Lauder Modern Muse içinde hanımeli ve yasemin varmış beğenirsin belki aklında bulunsun.
Ben kullanmıyorum annemde var o kullanıyor. Hafif parfümlerden uzun kalıcılık beklemek mucize zaten:)bende var hiç kalıcı değil sıktım resmen uçtu gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?