- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Ben de oyleyim maalesefBaşkalarının hakkınızda ne düşündüğünü çok fazla önemsiyorsunuz, bu bir zayıf noktadır.
Bol güler yüz, çay / kahve eşliğinde hoş bir sohbet bile çoğu misafir için yeterlidir.
Zaten esimin ailesi gelen. Cat kapi gece uyurken gelseler dert degil onun icin. O da isyerinde oldukca yogun benden once eve gidemez. Ki gitse de yapmaz. Oyle hazir gida ile gecistirecek kisiler degiller maalesef. Zaten 1 degil 2 degil geldi mi en az 4, 5 kisi geliyorlar :)
Pastaları birkaç gün önceden buzluğa koysak olur mu
Aynen ya valla evde agirlamak iskenceye donuyor bir de cocugum var hazirlik temizlik cok zorluyor beniBen de ayniyim. Misafirfobim var. Yanlis anlasilmasin istemedigimden degil. Kusursuz olmak istiyorum ama olamiyorum. Calisiyorum yetemiyorum her seye. Eee mutfakta da cok becerikli ve pratik degilim. Elim ayagima dolaniyor. Bir de ne hikmetse evde kendimize yaptigim her sey super oluyor misafire yaptigim ya yanar ya cig kalir ya da tadi bir tuhaf olur.
Tatlıyı, mezeleri hazır alsanız. Börek çörek müsait zamanda yapıp buzlukta bulundurabilirsiniz. Kenara da temiz şık ev kıyafetleri koyun, temiz ütülü bulunsun. Bir nebze rahatlatır belki.Sorun ben de mi bilmiyorum ama kalabalık ya da az misafir gelince çok zorlanıyorum misafir çok severim ama çok stres yapıyorum birkaç çeşit pasta birkaç çeşit yemek yapmaya çalşyrm evim tertemiz olsun istiyorum üstüm başım düzgün olsun bunları yetştrmk çok zor gelyr bunları yapnca da bu sefer misafir geldğnde ilgilenecek enerjim kalmyr bu kadar zor mu misafir ben mi abartyrm
Ben de ayniyim. Misafirfobim var. Yanlis anlasilmasin istemedigimden degil. Kusursuz olmak istiyorum ama olamiyorum. Calisiyorum yetemiyorum her seye. Eee mutfakta da cok becerikli ve pratik degilim. Elim ayagima dolaniyor. Bir de ne hikmetse evde kendimize yaptigim her sey super oluyor misafire yaptigim ya yanar ya cig kalir ya da tadi bir tuhaf olur.
Herşey dört dörtlük olmalı diye düşünürsen zorlanırsın tabiki. Çok çeşit yapmana gerek yok. Hepsini ben yapmalıyım diye bişey de yok. Hazır alırsın. Önemli olan güler yüz tatlı dil. Ama bu seferde arkamdan konuşurlar dersen, o kişileri sen daha iyi bilirsin. kabul etme evine. Eziyete dönüşüyorsa bu misafirlikler sıkıntı büyük. Sohbet muhabbet güzel zaman geçirmek önemli olan. Yoksa yemişim kısırını, böreğini...
No no no... Ne sen sor ne ben anlatayim. Yoksa konu baska yere sapar. Bana gelen misafir calistigim gercegini her zmaan goz ardi ediyor. Kalabalik bir aileden gelmeme ragmen sirf bu sebepten yabani birine donustum. Misafirden sogudum diyim sen oradan anla artik :)Eşinizin ailesi ise , calistiginizi biliyorlar. Rahat olmalısınız. Kasmayın kendinizi derim.
Temizliği bi gün önceden yap.Sorun ben de mi bilmiyorum ama kalabalık ya da az misafir gelince çok zorlanıyorum misafir çok severim ama çok stres yapıyorum birkaç çeşit pasta birkaç çeşit yemek yapmaya çalşyrm evim tertemiz olsun istiyorum üstüm başım düzgün olsun bunları yetştrmk çok zor gelyr bunları yapnca da bu sefer misafir geldğnde ilgilenecek enerjim kalmyr bu kadar zor mu misafir ben mi abartyrm
Şahsen ben tükeymiyorum amaç sofra zengin görünsün:) instagram ahlakımızı bozdu o sunumlar sofralar insan özeniyor vallaYAZ GUNU bu yemekleri nasil tuketiyorsunuz, kac kalori bu saydiklariniz offfffff
Mükemmeliyeyçi olalım derken batırıyoruz:)Al bendende o kadar,misafir diyince kalbimin atışı hızlanıyor,bunlar hep mükemmelliyetçilikten,a dan z ye herşey kusursuz olsun istiyorum sonrada pilim bitiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?