Canım bunları düşünmek bile yoruyor yapması işkence:)Temizliği bi gün önceden yap.
Dondurucuda poğaca börek bulundur hep
Tatlıyı (pastayı) hazır al o günde 2 çeşit salata yap hiç yorulmazsın.. ben böyle geçiştiriyorum hep.
Kalabalik sana zor geliyorsa azar azar cagirabilirsinz. Ve ya temizlikgi yada yiyecekleri 1 gun onceden yapabilrsin. Ben sadece lavoba temizligini som dk ya birakiyrm gerisini onceden hallediyorum. Yiyecklerden de taze olmasi gerekenleri o gune birakiyrm gerisi 1 gun once. Hatta cok cok yorulcak olursa pogaca tarzi seyleri 1 hafta onceden yap buzluga at o gun cikarirsin:))Sorun ben de mi bilmiyorum ama kalabalık ya da az misafir gelince çok zorlanıyorum misafir çok severim ama çok stres yapıyorum birkaç çeşit pasta birkaç çeşit yemek yapmaya çalşyrm evim tertemiz olsun istiyorum üstüm başım düzgün olsun bunları yetştrmk çok zor gelyr bunları yapnca da bu sefer misafir geldğnde ilgilenecek enerjim kalmyr bu kadar zor mu misafir ben mi abartyrm
Ayni benBiz de aynıyız. Hatta misafir geldiğinde de (yemeğe) biz hala mutfakta oluyoruz eşimle. :) son dakikada yapılacak şeyler hazırladığımız için özellikle. Öncesinde de temizliği vs baya zaman alıyor zaten. Yemeğe oturduğumda bayram ediyorum resmen :)
Sorun ben de mi bilmiyorum ama kalabalık ya da az misafir gelince çok zorlanıyorum misafir çok severim ama çok stres yapıyorum birkaç çeşit pasta birkaç çeşit yemek yapmaya çalşyrm evim tertemiz olsun istiyorum üstüm başım düzgün olsun bunları yetştrmk çok zor gelyr bunları yapnca da bu sefer misafir geldğnde ilgilenecek enerjim kalmyr bu kadar zor mu misafir ben mi abartyrm
3 yıl oldu tabi çalışıyorum evlenince sıfırdan öğrendim her şeyi salata yapmayı bile bilmiyordumZamanla pratiklik kazanırsin. Kaç yıllık evlisiniz?
Arkadaslar birisi bana isyerinde calisirken aksam gelecegini haber veren yatili misafire hazirlik nasil yapilir onu da desin
Keşke bi ikizim olsaydı benim yerime her şeyi yapsaydı:) yok arkadaş misafir ağırlamak benim işim değil
Çoğu tarifi konulabilir ben öyle yapıyorum evim hep temz ama 2 çocuk var sonuçta ona rağmenPastaları birkaç gün önceden buzluğa koysak olur mu
Ben böyle değilimSorun ben de mi bilmiyorum ama kalabalık ya da az misafir gelince çok zorlanıyorum misafir çok severim ama çok stres yapıyorum birkaç çeşit pasta birkaç çeşit yemek yapmaya çalşyrm evim tertemiz olsun istiyorum üstüm başım düzgün olsun bunları yetştrmk çok zor gelyr bunları yapnca da bu sefer misafir geldğnde ilgilenecek enerjim kalmyr bu kadar zor mu misafir ben mi abartyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?