Misafir ağırlama sorunu

++++++

ya ne kadar güzel demişsiniz hakikaten misafirin bereketi kaçtı eziyeti kaldı

Bende misafir geldimi telaşlaniyorum.
Ne hazirlasam cabuk diye beynim patliyor.Dolabimda hiç hazir şeyler olmaz.
Çok misafirim gelmediği icin rutinim yok.
Burda hem çalisip hemende sürekli misafir ağirlayan birde yattiliya bakan hanimlara hayranim.Tebrik ediyorum onlari.Birazda eringeçim tembellim.
Eşim eve pek misafir cağirmaz ,bemim misafir perverliğimi sevmiyormuş.
Hamarat değilmişsim az hizmet ediyormuşsum.
Birazda abarti buluyorum okadar masayi doldurmaya .Ne gerek var.
Yemeğe gelmiyorlarsa yetmiyormu biraz cerez meyve cay kahve .Illaki masa pasta börekle dolmali.

Bu anlattigin benim iste :) esim de hic bisey ikram etmesem dahi misafir cagirmak istiyor. Ya ben bi de cok insan canlisi degilim. Misafirlige gitmeyi de pek sevmem.

Misafir guler yüz tatli dil hoş sohbet bekler.Gerisi halolur hic panik olmayin.

Temizlik bı gün önceden
Yemek sabah erkenden yapılınca hepsi kusursuz oluyor

Ayni ben bir de hani mutfakta bisilerle ugrasinca bi yandan misafir konusmak Iste r ya ikisini bir yapanlara cok ozenirim

Misafirine göre zor oluyor ya :) Allahtan bize eşimin samimi arkadaşları geliyor da sıkıntı olmuyor :) veriyoruz bi sandalye hem sohbet hem yemek yapımı :)

Kalabalık gelmediği sürece zor değil de... eşimin ailesi kalabalık gelmeyi çok seviyor. 30 küsür kişi geldiği de oldu.
evde yere oturunca koca koca adamlar ortada bir sürü çocuk koşturunca zorlanıyorum şahsen.

Misafirine göre zor oluyor ya :) Allahtan bize eşimin samimi arkadaşları geliyor da sıkıntı olmuyor :) veriyoruz bi sandalye hem sohbet hem yemek yapımı :)
Evet es arkadaslari ya da benim arkadaim ve esi geldiginde oh rahatiz ama akraba esimin ailesinden biri gelince pimpirige bagliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…