Misafir agirlamak

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba hanimlar,
Evimize cok sk misafir gelir. Evde tek bekar benim kardeslerim evli. Misafire bayilirim asla surat yapmam. Ama resmen hizmetci gibi hissetmeye basladim kendimi. Yemekli misafir geliyor mesela. Sofra kur kaldir bende. Bazen bir iki tabak toplarlar. Sonra otururlar.
Ardindan cay fasli basliyo ve 2. Ve 3. Caylari da ayaklarina bekliyorlar. Artik skilmaya basladim. Inanin caylari doldurup tepsiyle masaya birakasim geliyor. Bekliyorum ki 2.caylarino kendileri alsinlar. Bu sebepten evlenmek bile istemiyorum ben hizmetci miyim ya?
Hele bir de gecen bir yere davet edildim ev sahibinden cok ben hizmet ettim. Yok mu bunun bir cozumu?

Var. Mısafırlıge gittigınız yerde size yapılan gıbı oturup ayagınıza bekliceksınız.
Eve gelenlere de ilk cayı koyup, muhabbet edeceksiniz cayları biter bitmez ayaga gecmeyeceksınız.
Herhangıbır laf edilirse, Kımsenın buna hakkı yok karnım agrıyor diyeceksiniz okadar.

Tez canlı olma canım sana gelen mısafır nasılsa sende gıttıgın evde oyle davran. Mısafırı sevıyorsan sorun etmezdın bence artık sıkılmıssın ara ver ya da yemeklı mısafır agırlama caya davet etsın aılen ya da sen

Direk yardima cagrildim misafirlige gittigimde kenara cekilme sansim olmadi

Bende aynı durumdayım.Ben boşandım annem babam ben yasıoruz.Evımız masallah yatıya gelen yemege gelen ızın gunumde bıle mısafır agırlıorum.Her ızın gunumdede temızlık yapıorum annecım yaslandı.Ben yapmasam o yapıcak.

Geçenlerde teyzem de beni davet etmişti, sevindim gittim. Meğer evde kız yokmuş, çay yemek servisine çağırmış.
Yaptım napiyim, eğlendim de.

Ayni durumdayiz ben de bosandim, sirf bu yuzden tekrar evlenmek istemiyorum. Ben yapmasam annem yasli ama duramaz o yapacak, ona kiyamiyorum

Benim gibi yapacaksınız o halde görmezden geleceksiniz ben evime bile eğer çok gelmeyen bir misafir geldiyse elimden geleni yaparım ama arkadaşlar gelsin ya da yakın daha bir tanıdık vs kalkmam birbirlerine çay dökerler hatta oldukça rahatım bu konuda he bunun belki hamile ve küçük bebeği olan birisi olduğum içinde yapıyorlar ama kalkma ya derler zaten kalkmıyorumdur bende ya ben çok hizmet etmeyi sevmiyorum sanırım. Mesela az önce eşim madem suyu limon istedi yerini söyledim halbuki getirir misin demekti o yani bence rahat takılmak lazım

Cocugum yok :) calisiyorum cnm aslinda, sadece 1 ay ara verdim, ysni evde oturmiyorum, ama gene de is bekleniyor
Beklerler canım.Bızım evde bir gorsen cümbüş.Anne dedım ne olur ben ızınlıyken mısafır kabul etme.Kıme ne dıceksın babalarının evi:):):)

Arkadaslarim bu konuda cok iyiler. Genelde evde bulusmiyoruz evde bulustuk mu da yardim ederler. Bu bahsettigim.misafirler genelde evli ciftler. Mesela kadinin kocasinin cayi bitmis bekliyor ki 2. De 3.de ben dolduriyim

Maşallah sizde çok rahatsıniz yerini söylemek de iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…