- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi mihmandariye
-
hello kızlar:)
biz eşimle çok sosyaliz de bir şeyi çözemedik. şimdi misafir aranıp bize gelin mi denir? veya biz size geliyoruz mu denir? bizim için farketmez aksine aniden misafir gelse seviniriz ve biz de aniden gitmek isteriz ama gitmiyoruz tabi:)) ancak daha samimi olup bu kadar protokol olmasaydı da diyoruz.
neyse sonuç olarak nasıl demeli? uygun olan nedir? yaşlarımız 27-30 arası belki lazım olur:)
her ıkısıde denır..
ama bız geliyoruz dıyen,bırden haber vermelı,musaıtlerse elı bos gıtmemelı ki
gıttıgınız ınsanlar ne ıkram etcem derdine dusmesın..
onun dışında günler oncesınden bız su gun gelcez sıze denırse,bızım ıcın hazırlığını yap demek oluyor..
kı ben hıc sevmem böyle mısafırı:)
sızın davet ettıgınız kısmı ıse anlatmaya gerek yok..
aman gerilirim öylesindende masraftan bıktım valla ondan sonra sen bana aldın ben sana ne alıyıma döner olay alıştırmak iyi değil:)
yok canım bu ısler once pastayla baslar..
sonra cipse,bıskuvıye döner..
en son cekırdek yerken bulursun kendını
hello kızlar:)
biz eşimle çok sosyaliz de bir şeyi çözemedik. şimdi misafir aranıp bize gelin mi denir? veya biz size geliyoruz mu denir? bizim için farketmez aksine aniden misafir gelse seviniriz ve biz de aniden gitmek isteriz ama gitmiyoruz tabi:)) ancak daha samimi olup bu kadar protokol olmasaydı da diyoruz.
neyse sonuç olarak nasıl demeli? uygun olan nedir? yaşlarımız 27-30 arası belki lazım olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?