misafir daveti

gelen kişiye göre değişir...evimi değil beni görmeye gelen dostumsa istediği zaman çat kapı gelsin..onun dışındakiler bi zahmet önceden sorsun müsait miyiz :)

ben aramasınlar yazmadım yanlış anlamayın benitabi araması gerekir hatta ararken gelicem değil işin varmı müsaitmisin demesi lazım ben bu görgüsüzlük derecesinde yiycek yapmalarına karşıyım karşı tarafı mahçup edicek şekilde yiycek yapılması alınması çok abartı geliyo

yeri gelir misafiri güzel bir sofrayla ağırlamak isterim ama yeri gelir bir çay/ çekirdekle sadece sohbet etmek isterim. ve ben kimsenin evine bakmam pis/toplu vs diye

o nedenle bana çat kapı gelince (ki gelmiyor kimse) takmam rahat olurum ama işte bunu sana hissettiren misafir olmalı

önceden konuşup bir programınız yok ise felan gün felan saat size gelmeyi düşünüyoruz demek yaşadığımız şartlarda cok daha uygundur diye düşünüyorum..insanlar çalışıyorlar yada sorunları oldukça fazlalaştı geçim derdide cabası..o nedenle pat diye karşılarına çıkmak şu şartlarda hoş olmaz...ama yazlıktaysanız hiç durma paldır küldür dal derim

kişinin karakter yapısına göre de değişir tabi herkese aynı muameleyi yapamassın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…