Misafir Dediğin Yemek Seçer mi?

Böylelerini nazlamayacaksın ne bulursa onu yesin yemezse de kendi bilir aç kalsın

Umursamayacaksın, şımarıklıktan yapıyordur.
Veya garezinden.

Ben böylesine 3 öğün aynı yemeği çıkartırdım doğrusu...
İşine gelirse.
Hizmetçi yok ya karşısında, onu yemem bunu beğenmem.
Var olandan ya yer, ya da aç kalır.
Bu kadar basit...

Soruyorsanız ne yapayım diye o zaman söyleyin anne yerim dedin öyle yaptım diye. Kavurmayı zaten herkes sever öyle karşılaştırma yapmayın da kurbanda zaten et yapılır koyun yesin işte. O an kuruyemiş canı istememiştir sonra almıştır boşverin böyle şeylere takılmayın daha büyük sorunlarınız olmasın da yemezse yemesin

gereksiz üzerine düşüyorsun o da kendi kafasınca naz kapris yapıyor. sen bildiğini yap aç kalınca mecbur yiyecek. ev ortada istediğini alsın yesin. beğenmiyorsa girsin kendi pişirsin kessin sesini. sen de takma kafana nasıl biliyorsan onu yap sorma bir daha da..

Kayınvalideciğin şöyle bi şey mi

Ustune dusmeyin.. Belliki ondan yapıyor koskoca kadin cocuk gibi kendi halinizde takilin et falanda pişirmeyin yiyemiyorsa kalksin yapsin... Sana sunu yap dersede iyi sen oyle yap deyin gecin..

Ben de yemek seçerim ama aşırı değil belli başlıdır. Kayınvalideniz bence naz yapıyor. Kendi haline bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…