- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Bayramda kayınvalidem kayınbiraderim eltim ve oğlu geldi kalmaya.
Tatlısına kadar sofra kurdum. Kayınvalidemin fiks lafıdır o dokunuyor bunu yemem. Neyse doğrudur dedim gocunmadım. Ertesi günde aynı. Ama öğlen akşam sadece kavurma yahni yani et yedi. onlar dokunmuyor
Eşim en sonunda sen ne yiyorsun evinde onu yemem bunu yemem diyorsun hep diye tatlı sert sordu.
Bende pişirmeden önce yiyip yemediğini sordum. Olur diyor sonra yok.
Kahvaltıya aldığım peynirin tadına bile bakmadı. Peynir aldığım çocuk bi parça tattırmak için verdi dün ayy çok güzelmiş ev için alsammı dedi. Bende bir haftadır önüne koyuyorum tadına bile bakmadın dedim kaldı öyle
Az önce çerez çıkardım yermisin dedim yok dedi. Balkonaldığım çıktım beş dk bi geldim mutfakta tabağını dolduruyor.
Bu ne şimdi arkadaş?
Bu gece dönüyor kalsa yapmak lazım aslındaFenalaş galiba dokundu deyip acile git
Kıskanmıştır muhtemelenEvet var oluyor boyle insanlar.. Bende anlamiyorum, neyin derdindeler, neyin kıskanclıgı. Kizlarimin yaş gununu kutlacaktim.. Akrabamla eltimi davet etim. Davetiyemde ozene bezene yapmistim . Kizlarimin foto sunu cekmistim
, uzerinide dogum gunume beklerim diye yazi yazmistim ve arkasina aksam yemenede buyurun gelin diye yazdim. Akrabam geldi , de bekleriz de bekleriz.. Gelen giden yok, aradik artik bekliyoruz nerde kaldin diye.. Ne gerek vardi ben aksam yemene gelmiyorum dedi eltim.gulermisin sinirlenirmisin... Sunu bunu yaptik dedik, ha onceden soyleseydin gelirdim dedi ... Eltimlede normalde de haftasonlari bulusur yemek yeriz.. Her geldinde mutlaka et yemege yaparim.. Eltimde yapar bende.. Bu sefer neyin tripini yapti artik bilemem. Saat aksam 10 da geldi artik
Yok bacım o kadar çok et yerken gördüm ki iki sene et göresim yokPatates bana dokunuyo
Ayy cig mi kalmis bu de
Kofteye yumul
Bir yalvarmadığımız kaldı istediğini yapek diye artık ne diyeyimDemiş büyükler, Misafir umduğunu değil bulduğunu yer :)
Kayın validenizin amacı yemek seçmek değil, problem çıkarmak, naz yapmak. Eşiniz de olayın farkında boş verin siz önüne yemeği koyun yerse yer yemezse de çocuk değil, peşinde koşasınız mutfağın kapısını da kitlemiyorsunuz gitsin yesin acıkınca
oncelıkle tarzınızı sevdım yedırmeyı ıcvırmeyı sevıyorsunuz.Bır dakına az şey yap yenmıyor atılıyor sonra gunah de:)Bayramda kayınvalidem kayınbiraderim eltim ve oğlu geldi kalmaya.
Tatlısına kadar sofra kurdum. Kayınvalidemin fiks lafıdır o dokunuyor bunu yemem. Neyse doğrudur dedim gocunmadım. Ertesi günde aynı. Ama öğlen akşam sadece kavurma yahni yani et yedi. onlar dokunmuyor
Eşim en sonunda sen ne yiyorsun evinde onu yemem bunu yemem diyorsun hep diye tatlı sert sordu.
Kahvaltıya aldığım peynirin tadına bile bakmadı. Peynir aldığım çocuk bi parça tattırmak için verdi dün ayy çok güzelmiş ev için alsammı dedi. Bende bir haftadır önüne koyuyorum tadına bile bakmadın dedim kaldı öyle
Az önce çerez çıkardım yermisin dedim yok dedi. Balkonaldığım çıktım beş dk bi geldim mutfakta tabağını dolduruyor.
Bu ne şimdi arkadaş?
Bayramda kayınvalidem kayınbiraderim eltim ve oğlu geldi kalmaya.
Bu ne şimdi arkadaş?
Ay ısrar mı edilsin istiyor acaba? Hani öyle tipler var ya, böyle dolu ağız ağırlanmak ister; ye annecim, vitamin olsun, bak tadına bakmazsan darılırım; ay aç aç akşam biter mi, kuruyemiş al azıcık vs gibii.Bayramda kayınvalidem kayınbiraderim eltim ve oğlu geldi kalmaya.
Bu ne şimdi arkadaş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?