Misafir Dediğin Yemek Seçer mi?

benim annemin doğal hali kendi evinde de öyle,belki kv niz de oyledir takılmayın gülun geçin..
bir de ben yemek seçen misafirin alasını gördüğüm için bu çok hafif kaldı..

Manyak mı ne!
Yemeyen yemesin anam, güzel güzel karnını doyuran da kendi biliiiir aç aç oturmak isteyen de. Midesinin bekçisi misin boşveeeer

Kıskanmıştır muhtemelen

nazlanıyor işte bizde de var aynı modelden babannem annemin yaptığını beğenmez burun büzer kızının yaptığını yer

Bir yalvarmadığımız kaldı istediğini yapek diye artık ne diyeyim

misafir geldiğinde yaşı varsa ona göre yemek yaparım.salçasını yağını tuzunu ayarlarım.misafire göre de yemek pişer neden pişmesin?ama herşeye kulp takarsa,elimden geleni yaparım ama çok ta titizlenemem.kendi de pişirebilir.

Yaşlılıktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Kendilerini naza mı çekiyorlar artık el üstünde tutulmak mı istiyorlar bilemiyorum ama itici bir durum.

oncelıkle tarzınızı sevdım yedırmeyı ıcvırmeyı sevıyorsunuz.Bır dakına az şey yap yenmıyor atılıyor sonra gunah de:)

Onun yapısı öyle bence hiç uğraşmayın değiştiremezsiniz. Benim anneannemde böyle, boğazına çok düşkündür. Ama başkasının evine gitsin ağzına lokma sürmez. Normalde 3 tabak yiyorsa dışarıda bir çatal alır ve ben hep böyleyip çok çabuk doyuyorum der. Hayır yani bütün aile biliyoruz ama büyük olduğu için bir şey diyemiyoruz.
Önceden aynı evde yaşıyorduk. Misafir gelirse onların yanındada bir parça alıp bırakıyordu. Onlar gidince kendine sofra kurardı.
Şimdi ayrı yaşıyor eve geldiğinde yine yemez ama biz ona sen yemedin deyip mutlaka yanına saklama kabına koyup gönderiyoruz. Evinde yiyor.
Herkesin huyu her türlü diye boşuna dememişler

Ay ısrar mı edilsin istiyor acaba? Hani öyle tipler var ya, böyle dolu ağız ağırlanmak ister; ye annecim, vitamin olsun, bak tadına bakmazsan darılırım; ay aç aç akşam biter mi, kuruyemiş al azıcık vs gibii.

Ben geleyim de siz beni ağırlayın ya; bakın nasıl iyi misafirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…