- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayramda kayınvalidem kayınbiraderim eltim ve oğlu geldi kalmaya.
Tatlısına kadar sofra kurdum. Kayınvalidemin fiks lafıdır o dokunuyor bunu yemem. Neyse doğrudur dedim gocunmadım. Ertesi günde aynı. Ama öğlen akşam sadece kavurma yahni yani et yedi. onlar dokunmuyor
Eşim en sonunda sen ne yiyorsun evinde onu yemem bunu yemem diyorsun hep diye tatlı sert sordu.
Bende pişirmeden önce yiyip yemediğini sordum. Olur diyor sonra yok.
Kahvaltıya aldığım peynirin tadına bile bakmadı. Peynir aldığım çocuk bi parça tattırmak için verdi dün ayy çok güzelmiş ev için alsammı dedi. Bende bir haftadır önüne koyuyorum tadına bile bakmadın dedim kaldı öyle
Az önce çerez çıkardım yermisin dedim yok dedi. Balkonaldığım çıktım beş dk bi geldim mutfakta tabağını dolduruyor.
Bu ne şimdi arkadaş?
Benden sağlam maşallah Allah uzun ömür versin. Neyin tribi anlasam.Benim annemler dedemler falan pazardan tadıp açık şekilde yöresel tatta peynirler tereyağ falan almayı çok severler. Bense açık ürünleri genelde ağır olduğu için sevmem. Dedemlerde kahvaltı yapmam biraz zor olur. :d sadece peynir falan yemiyor desen neyse de önce yemem diyip sonra kendi alması, önce yerim diyip sonra yememesi trip gibi duruyor. Dokunanlar neyine dokunuyormuş? Şekeri falan mı var?
Aslında başlığı bu yemek seçmek mi diye yazmam lazımdıMisafir insan degil mi neden yemek secmesin? Sevmedigi seyi yemek zorunda mi?
Anormal olan misafirlikte yemek secmek degil sizin kayinvalide. Ayrica yemezse yemesin cok uzulmus olamazsiniz buna..
ne olacak ,Bayramda kayınvalidem kayınbiraderim eltim ve oğlu geldi kalmaya.
Tatlısına kadar sofra kurdum. Kayınvalidemin fiks lafıdır o dokunuyor bunu yemem. Neyse doğrudur dedim gocunmadım. Ertesi günde aynı. Ama öğlen akşam sadece kavurma yahni yani et yedi. onlar dokunmuyor
Eşim en sonunda sen ne yiyorsun evinde onu yemem bunu yemem diyorsun hep diye tatlı sert sordu.
Bende pişirmeden önce yiyip yemediğini sordum. Olur diyor sonra yok.
Kahvaltıya aldığım peynirin tadına bile bakmadı. Peynir aldığım çocuk bi parça tattırmak için verdi dün ayy çok güzelmiş ev için alsammı dedi. Bende bir haftadır önüne koyuyorum tadına bile bakmadın dedim kaldı öyle
Az önce çerez çıkardım yermisin dedim yok dedi. Balkonaldığım çıktım beş dk bi geldim mutfakta tabağını dolduruyor.
Bu ne şimdi arkadaş?
Anlatamadım sanırım. Mesele istediğin sevdiğin yiyebildiğin şeyler ne onları yapalım alalım diyoruz eşimle.seni bu konuda haksız buldum yaşlılıkta değişim. gösterir onlar ne istdiyorsa onu pişirmen gerek çok sinir bozucu ama öyle yaşlılıkta vüçıt. değişime uğuruyor aynısını sende yaşayacaksin
Annemin dolabına yolladım bazı etleri yer yok diye. Durdu durdu onu sayıkladı o etleride kırdırın kasapta diye.ondan zaar
Bugün taze fasulye yedi artık mecbur ayy güzelmiş dedi
Aslında yemek yapmamak, sofrayla uğraşmamak için şahane bahane.
Madem gıcıklık seziyorsunuz, "Annecim benim yaptıklarım size dokunuyor, sağlığınızdan etmek istemem. Siz kendinize göre pişirin bize dokunmaz, yeriz afiyetle hep beraber" deyip geri çekilirim ben olsam.