Allaha sukurler olsun boyle bi kayınvalideye sahip değilim ben hayatta dayanamazdım sen yine birsey dememişsin sanırım. gerci ne diceksin ki birsey desen bi turlu demesen bir turlu... bende yok boyle bi kayınvalide ama cevremde cok var resmen illallah etmis gelinler bıkmıslar usanmıslar bir tane tanıdık var bizimde gelini ve oglu calısıyor kayınvalidesine de evlerinin anahtarlarını bırakmıslar hani yedek kalsın kapıda kalırsak ondan alırız gibisinden kayınvalide de bu işi fırsat bilmis sanırım herkes işteyken eve girip kafasına gore temizlik yapıyormus yemek yapıyormus evin esyalarının yerlerini değiştiriyormus esyaları istedigi yerlere kaldırıp bir suru değişiklikler yapıp duruyormus eve gelince gelin hiçbirseyi bulamıyor tabikide haliylede sinir krizleri geciriyor bu kadar karısmalar falan iyi değil ya aslında bıraksalar ya insanlar nasıl yasarsa yasasın onlara ne illa burunlarını sokacaklarAllah sabır versin bacım ya
Ben yeri geliyor annemin laflarına tahammül edemiyorum!
Ne sanıyor bu insanlar kendilerini acaba?
Hele ki evi dediginiz gibiyse? Görende cok titiz sanıcak.. Hem isterse cok titiz olsun herkes kendi evinden sorumludur.
Ama hem pasaklı, hemde elestiyorsa hic tahammül edemem.
Eşin farkında mı olanların? Yada sen söyledin mi, eşin rahatsız oldu mu olanlardan?
eşime söyledim sen onlara bakma onlar görmek istedikleri gibi görüyorlar dedi.
merhaba arkadaşlar bir hafta önce görümcemler bana geldi.ben onlar gelmeden önce 2 gün önce ev işlerimi bitirmiştim.yok şurası şöyle yok burası böyle birsürü laf ettiler.kendilerinin evinde ben hata gördüğüm zaman asla demem çünkü banane onların evi.kaynanamda iş yaptıktan sonra bana yok tülü yıkadınmı.yıkadım derim.koltuk sildinmi sildim derim vs.sonra ağzını burar evine gider.kendi evini görseniz mutfak dolapları yağ içinde.toz bezi mutfak bezi aynıdır.sizinde varmı böyle sizi beğenmeyip kendi evini görmeyen görümce ve kaynanalarınız.
benim görümcede evde emekleyen bebeğim varken yerler temizmi çocuk yerde sürünüyo ya ondan demişti.
bişey demedim içimde kaldı.yedirecektim birgün ona ama,artık gerek kalmadı,görüşmüyoruz.
benim bebeğimi benden çok düşünücek sanki lüzumsuz varlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?