- 23 Şubat 2018
- 615
- 3.498
- 113
- 34
- Konu Sahibi finethanksandyou
-
Vallahi ben de anlayamıyorum. Kul hakkı resmen yahu. Kendi evimde acı çekiyorum şu anAyda yılda bir misafirim gelir ses çıkardıklarında komşular için mahçup olurum. Yok arkadaş bu rahatlık bambaşka, yaşamadan anlayamayız.
Çocuğunuz var mı?Siz diyene kadar mağarada yaşadıklarını sanıyorlardı galiba. Benim bir arkadaşın 3 oğlu var, diğer arkadaşıyla evinde görüşmüyor onlarda da var 2 tane. Ev savaş alanına dönüyor diyor. En kötü akşam 10'a kadar tut. Yatıya misafir almak çirkin şu durumda. Ki çocuk dediğin 9, 10'da uyur. Ben köpeğime bile uyku eğitimi verebiliyorum, akşam havlatmıyorum millet çocuğuna veremiyor. Garip.
Bu çok önemli soruyu ben de kendi kendime sormaya başladım. Kapıcıya sorucam. O acı cevabı verirse, ev sahibini arayıp benden bu kadar dayanamıyorum evden çıkıyorum diycemKendileri ev sahibi mi?
Ya hu anlayamıyorum evde top oynuyorlar. Sitenin sahası var. Gönder oynasınlar. Evde hiç vazon falan da mı kırılmıyor? Güvense bu da güven.O zıvanadan çıkan çocuklar dışarıda zapt edilemediği için zaten evde buluşuluyor, en azından güvenli diye ya:)
Öyle deme teyzesi çocuktur yaparAl benden de o kadar ama benimki tam tersi misafirim vardı yeni gitti yemin ederim o çocuk tek başına bir orduya bedeldi ya valla tüm enerjimi aldı birde her tarafı bir güzel batırdı gerçekten çok yorgun ve sinirliyim almasan olmaz getirme desen hiç olmaz çocuğum yok ama bu şekilde de olmaz kiben utandım yemin ederim çocuğun gürültüsünden
Belirli bir yaştan sonra hiç kaldıramam gerçekten bundan sonra nerde çocuk var ordan arkama bakmadan kaçacağım eğer kendi çocuğumda olursa kimseye gitmem misafirliğe bu çok net ...Öyle deme teyzesi çocuktur yapar
Evet ben de düşünüyorum bu uyku eğitimi konusunu. Bdv de okudum bir kaç kez öyle fikir sahibi oldum. Çocuklardan biri küçük ama 12-1 e kadar nerede durduğunu, nereye yürümeye çalıştığını anlayabiliyorum. Uyumuyorlar geceleri.Siz diyene kadar mağarada yaşadıklarını sanıyorlardı galiba. Benim bir arkadaşın 3 oğlu var, diğer arkadaşıyla evinde görüşmüyor onlarda da var 2 tane. Ev savaş alanına dönüyor diyor. En kötü akşam 10'a kadar tut. Yatıya misafir almak çirkin şu durumda. Ki çocuk dediğin 9, 10'da uyur. Ben köpeğime bile uyku eğitimi verebiliyorum, akşam havlatmıyorum millet çocuğuna veremiyor. Garip.
Siz diyene kadar mağarada yaşadıklarını sanıyorlardı galiba. Benim bir arkadaşın 3 oğlu var, diğer arkadaşıyla evinde görüşmüyor onlarda da var 2 tane. Ev savaş alanına dönüyor diyor. En kötü akşam 10'a kadar tut. Yatıya misafir almak çirkin şu durumda. Ki çocuk dediğin 9, 10'da uyur. Ben köpeğime bile uyku eğitimi verebiliyorum, akşam havlatmıyorum millet çocuğuna veremiyor. Garip.
Çocuğunuz var mı?
Vazo?Ya hu anlayamıyorum evde top oynuyorlar. Sitenin sahası var. Gönder oynasınlar. Evde hiç vazon falan da mı kırılmıyor? Güvense bu da güven.
Başınız sağolsun, Allah yüreğinize ferahlık versin.
Bir belgeselde şeker ile yapılan bir deneyi izlemiştim. Bir grup öğrenciye doğal şeker veriliyor. Onlar güzel güzel anasınıfında boyama yapıyor, şarkı söylüyor ya da öğretmenleriyle birlikte koşturuyor enerji harcıyorlar makul şekilde. Diğer gruba da yapay şeker veriyorlar. Fast food, çikolata, şeker vs bildiğimiz şeyler işte. Ve sonuç? İkinci grupta düz duvara tırmananlar mı dersiniz, birbirlerini yaralayanlar mı dersiniz... Sanıyorum bu durumun konumuz ile bağlantısı büyük.Bazı çocuklar hiç laftan anlamıyor çok hiperaktifler ne desen duymuyor sanki iyilikle konuşuyorsun, yetişkin gibi anlatıyorsun olmuyor kızıyorsun hiç olmuyor yorgun ve çaresiz kalıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?