- 23 Şubat 2018
- 615
- 3.498
- 113
- 34
- Konu Sahibi finethanksandyou
-
Umarım tez vakitte bağımsız hayatınızı kurarsınızAy aynı sıkıntı bizde de var ama ne yazık ki o kıyamet bizde kopuyo misafir gelince gitmek bilmiyo geldiklerinde ise sülalece geliyorlar bıktım evde tek gelin ben olduğum için gece 02:00 kadar maraton kosuyoruz resmen çayıyımış meyvesiymiş yoruldum küçük görüncemlede hiç anlaşamıyoruz o beni bu evde istemiyo bende ona bayılmıyorum zaten ama mecburum napim keşke şimdi bi evim olsaydi da burdan def olup gitseydim
Evet çok haklısınız. Okullar açıldı. 15.00-15.30 dan sonra hengame başlıyor. Çocuk okuldan gelip evde seksek mi oynuyor anlayamıyorum. Hafta içi-hafta sonu hep bu şekilde tantanalı geçiyorbi kere zaten çocukları o saate kadar ayakta tutan ebeveynlere maruz kalmışsınız... en basitinden sorumsuz oldukları burdan belli. kendi çocuklarına sorumlulukları yok ki size karşı ayıp bilsinler.
hadi ev sahibi öküz diyecem, gelenler de öküz.. işte bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim in beden bulmuş hali sizin üst katınızda..
Evet kesinlikle... Sırf doğurmuş olmak için doğuruyorlar. Beni sinirlendiren aslında bu sesler değil. Çocuktur ses yapar. Evin bir ucunda çocuklar apartmanı yıkacak gibi savaş halindeler. Diğer ucunda salonda kahkaha sesleri. Aynı anda 5 6 yetişkinin kahkahalar attığını hayal edin. Nasıl bir gürültü ise sanki benim evimde konuşuyorlar gibi. Kendi keyifleri kaçmasın da dünya yansın. Umurlarında değil. Bu tavırlarından bıktık biz.bazı aıleler gercekten fazla rahat
cocuklar mantıklılar bu saatde cok ses cıkarırsanız komsu sıkayete gelır ve sızı erkenden uyutmak zorunda kalırız oynamak ıstıyorsanız surda oynayın dedıgınızde yanı mantıklı konustugunuzda cocuklar bunu anlıyor aslında
cocukla yetıskın arasında kı tek fark yetıskınlerın mantık kurma muhakeme yetenegı , cocuk tabı bunu dusunemez bunu buyuk ogretır
eger cocugun psıkolojık bır sorunu yoksa veya zıhınsel bır problemı yoksa konusunca anlıyor
bırde cogu cocuklu aıleye bakıyorum sunu atlıyor
cocuklu aıle cocuklu aıleyle gorusunce bu cocuklar kuduracak bu kacınılmaz bunu bılmek ıcın cocugumuzun olmasına bıle gerek yok
cocuklu aıle gelecegı zaman ben evın en uzak ve komsuyu en az etkıleyecek odasına oyun hazırlıyorum cocukların oyalanacagı
bırde onların ılgısını cekecek sekılde atıstırmalık hazırlıyorum
kısın evde yazın dısarda gorusuyorum
mısafırımle ıkı rahat sohbet edeyım cocuklar ıcerde bırbırını yesın yeterkı sohbetımız bolunmesın bıze dokunmasınlar da ne halt ederlerse etsınler dıye dusunen kısılerın etrafındakı herkes boyle rahatsız oluyor
ne yasla ne cınsıyetle alakası yok cocuk ısının
10 yasında da 2 yasında da erkek yegenım var 6 yasında kız yegenım var 4 yasında kızım var hepsı bır araya gelıyor ve evde kıyamet kopmuyor
hepımız cocuk olduk hıc bırımız depınmedık tek depındıgımız oyun bırdır bır dı Eki Görüntüle 2586409 bu sekılde atlamalı oyun bunu da gece oynamazdık gece ateri oynardık sımdı playstation gıbı dusunun bırde isim sehır falan oynardım yapboz puzzle oynardık
suan kac cocuk isim sehır oyununu bılıyor ? kızma bırader oynardık kac cocuk bılıyor sımdı
benım 4 yasındakı kızıım bılıyor ve kuzenlerıyle boyle oynadıgı ıcın komsular rahatsız olmuyor
bılınclı olmak lazım. cocukların oynamaya tabıkı hakları var ama bunu yaparken kımseyı rahatsız etmeden olması gerektıgını ogretmek bızım vazıfemız
Çocuklara hayırı öğreten ebeveynler yok artık kendini imparator sanan çocuklar var hayırdan yokdan sustan anlamayan çocuklar. Biz de çocuk olduk gerçekten misafirlikte insan gibi durabiliyorduk..Bir gün olsa inanın anlarım. Neredeyse bir yıl da sineye çektim. Ama inanın hafta içi hafta sonu hep böyle. Sürekli zıplayan bir çocuk düşünün. Zıplıyor, koşuyor, çığlık atıyorlar. Neredeyse iki yıldır.
Ben de çocuk oldum evet. Hoplarsam annemin bir bakışı yeterdi. Alt katımızda insanlar olduğunu ve korkabileceklerini söylediğini hatırlıyorum örneğin.
20 yıl sonra bu prens/prensesler yetişkin olup hayatımıza girecekler. Çok merak ediyorum o günleri.Çocuklara hayırı öğreten ebeveynler yok artık kendini imparator sanan çocuklar var hayırdan yokdan sustan anlamayan çocuklar. Biz de çocuk olduk gerçekten misafirlikte insan gibi durabiliyorduk..
Belirli bir yaştan sonra hiç kaldıramam gerçekten bundan sonra nerde çocuk var ordan arkama bakmadan kaçacağım eğer kendi çocuğumda olursa kimseye gitmem misafirliğe bu çok net ...
Bir gün olsa inanın anlarım. Neredeyse bir yıl da sineye çektim. Ama inanın hafta içi hafta sonu hep böyle. Sürekli zıplayan bir çocuk düşünün. Zıplıyor, koşuyor, çığlık atıyorlar. Neredeyse iki yıldır.
Ben de çocuk oldum evet. Hoplarsam annemin bir bakışı yeterdi. Alt katımızda insanlar olduğunu ve korkabileceklerini söylediğini hatırlıyorum örneğin.
Benim oglum 9 da uyur 3 e kadar ne demek. Bazi anneler hayir demeneyi iyi anne babalik saniyo
Kesinlikle haklisin.Ah hanımlar ah herkese merhaba..
İlk derdim değil ama ilk konum. Kahramanımız üst komşu. Kendileri süper sosyal bir aile. Baş başa kaldıklarında birbirlerini yedikleri için sürekli eve misafir çağırıyorlar.
Misafir de bereketi ve çocuğuyla geliyor tabii. Amanııııııın yukarıda her haftasonu mohaç meydan muharebesi
Okuduğumu anlayamıyorum, izlediğim filmi duyamıyorum.
Saat gece 01.00 yukarıdaki biricik minnoş küçük şeytancıklar bir yürüyor biz alt katta deprem tatbikatı yaşıyoruz. Oyun oynuyorlar, oyunun kurallarını karşı mahalle öğrendi. Kapı kırma challenge falan yapıyorlar herhalde bu kapı çarpmalarının başka açıklaması olamaz.
Bu sefer hiiiç utanmadım çıktım yukarı dayandım kapılarına. Dedim beyefendi saat 1 yav 1.
1BİRbir!1bir
Mahcup bir edeyla tamam hanımefendi dedi. Keşke cahil cahil cevaplar verseydi de az kavga etseydim. Mahcup mahcup başını öne eğince ben de tamam dedim eve döndüm.
Ah yüce uyku tanrıları aşkına şimdi de kadınlar çocukları uyutmaya çalışıyorlar.
Uyumicam diye ağlayanları mı dersiniz, yere mütemadiyen eşya atanları mı.... Umuyorum gece 03.00e doğru veletleri uyutmayı başarırlar da biz de nihayet iki gram uyku uyuruz.
Kime şikayet etsem elimde kalacak çözüm yok gibi.
Yani sonuç olarak:
Çocuklu aileler çocuklar birbirini görünce azıyorsa DIŞARIDA BULUŞUN. DI ŞA RI DA. Ya da biraz zahmet olacak ama çocuğunuza az terbiye verin. Bu saatte apartman dairesinde koşulmaması gerektiğini öğrensin
Ben hayir demeyi biliyorum ama uyumayan cocuk da uyumuyor , kizim her sabah 6 da kalkmasina ragmen gece 12 den once uyumaz , abisi en gec onda uyur ama kizimda bu kural islemiyor ama ben de hicbirzaman uyumuyor deyip evin icinde bir basina birakmiyorum , aliyorum odaya sessizce oynayabilecegi seylerle oyaliyorum uykusu gelene kadarBenim oglum 9 da uyur 3 e kadar ne demek. Bazi anneler hayir demeneyi iyi anne babalik saniyo
Ay amin ya dua edin lütfenUmarım tez vakitte bağımsız hayatınızı kurarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?