- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Bunu kuzenim de söylüyor. Olur öyle ya zamanla aşilir bence. Hiç takmaya bile değmez siz misafirlerinizi ağırlamak için emek vermişsiniz zahmet etmişsiniz, varsın her şey güzel olmasın. Hiç önemi yok bunlarin. Birlikte güzel vakit geçirmek en guzeliKızlar bende bı takıntı var..misafir ağırlamayı çok seviyorum ama geleceği zamanda geriliyorum yani ya memnun kalmazlarsa ya biseyler eksik olursa ya yemeklerim olmazsa diyeyarın akşam ve cumartesi akşamı iftara misafir gelecek beni yine evham bastı yarın gelecek adamlar yabancı değil aslında eşimin ailesi ablası abisi falan ama ben bı geriliyorum aynı kişilerle az önce kayınvalidemdeyik yani kayinvaldem hepimizi aniden çağırdi görümcem gündüz oturmaya gidince iftarı burda yapalım demiş hemen kalkmış yemek hazırlamaya benim misafirlerimin geleceği 1 hafta öncesinden belliydi akşama kadar saçma sapan temizlik yaptim hatta yemeklere yardım etmesi için kayinvaldemi falan çağırdım nolacak bu halim bunun sebebi 1 buçuk senelik evli olmam olabilir mi zamanla geçer mi
Aynen öyle ama ne bileyim kafama çok takıyorum misafir geleceği zamanBunu kuzenim de söylüyor. Olur öyle ya zamanla aşilir bence. Hiç takmaya bile değmez siz misafirlerinizi ağırlamak için emek vermişsiniz zahmet etmişsiniz, varsın her şey güzel olmasın. Hiç önemi yok bunlarin. Birlikte güzel vakit geçirmek en guzeli
Benim kendi annem de misafir geleceği zaman çok eftik yapardi sanırım ondan bana da bulaştı10 senelik evliyim hala aynıyım.
Çat kapı misafir ağırlayan insanlara şapka çıkarıyorum hayatta yapamam en az bir hafta önceden belli olmalı onda bile gerilirim.
Tamamen huy karakter meselesi. Başka konularda da hiç öyle rahat insan değilimdir olamam olamıyorum.
Amaaan huyum batsın
Kendi kendimin ömrünü yedim
Bende gerilieim eşime filan kızarım hepKızlar bende bı takıntı var..misafir ağırlamayı çok seviyorum ama geleceği zamanda geriliyorum yani ya memnun kalmazlarsa ya biseyler eksik olursa ya yemeklerim olmazsa diyeyarın akşam ve cumartesi akşamı iftara misafir gelecek beni yine evham bastı yarın gelecek adamlar yabancı değil aslında eşimin ailesi ablası abisi falan ama ben bı geriliyorum aynı kişilerle az önce kayınvalidemdeyik yani kayinvaldem hepimizi aniden çağırdi görümcem gündüz oturmaya gidince iftarı burda yapalım demiş hemen kalkmış yemek hazırlamaya benim misafirlerimin geleceği 1 hafta öncesinden belliydi akşama kadar saçma sapan temizlik yaptim hatta yemeklere yardım etmesi için kayinvaldemi falan çağırdım nolacak bu halim bunun sebebi 1 buçuk senelik evli olmam olabilir mi zamanla geçer mi
Kızlar bende bı takıntı var..misafir ağırlamayı çok seviyorum ama geleceği zamanda geriliyorum yani ya memnun kalmazlarsa ya biseyler eksik olursa ya yemeklerim olmazsa diyeyarın akşam ve cumartesi akşamı iftara misafir gelecek beni yine evham bastı yarın gelecek adamlar yabancı değil aslında eşimin ailesi ablası abisi falan ama ben bı geriliyorum aynı kişilerle az önce kayınvalidemdeyik yani kayinvaldem hepimizi aniden çağırdi görümcem gündüz oturmaya gidince iftarı burda yapalım demiş hemen kalkmış yemek hazırlamaya benim misafirlerimin geleceği 1 hafta öncesinden belliydi akşama kadar saçma sapan temizlik yaptim hatta yemeklere yardım etmesi için kayinvaldemi falan çağırdım nolacak bu halim bunun sebebi 1 buçuk senelik evli olmam olabilir mi zamanla geçer mi
Bunun yeni evli olmanızla ilgisi yok ,ilk gün bile bugun yaptığım her şeyi yapiyordum,çünkü evlenmeden önce de misafir ağırlıyordum. Zamanla azalırKızlar bende bı takıntı var..misafir ağırlamayı çok seviyorum ama geleceği zamanda geriliyorum yani ya memnun kalmazlarsa ya biseyler eksik olursa ya yemeklerim olmazsa diyeyarın akşam ve cumartesi akşamı iftara misafir gelecek beni yine evham bastı yarın gelecek adamlar yabancı değil aslında eşimin ailesi ablası abisi falan ama ben bı geriliyorum aynı kişilerle az önce kayınvalidemdeyik yani kayinvaldem hepimizi aniden çağırdi görümcem gündüz oturmaya gidince iftarı burda yapalım demiş hemen kalkmış yemek hazırlamaya benim misafirlerimin geleceği 1 hafta öncesinden belliydi akşama kadar saçma sapan temizlik yaptim hatta yemeklere yardım etmesi için kayinvaldemi falan çağırdım nolacak bu halim bunun sebebi 1 buçuk senelik evli olmam olabilir mi zamanla geçer mi
Bu mesajı ben yazmışım sanki :)10 senelik evliyim hala aynıyım.
Çat kapı misafir ağırlayan insanlara şapka çıkarıyorum hayatta yapamam en az bir hafta önceden belli olmalı onda bile gerilirim.
Tamamen huy karakter meselesi. Başka konularda da hiç öyle rahat insan değilimdir olamam olamıyorum.
Amaaan huyum batsın
Kendi kendimin ömrünü yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?