Misafir gelecek

esimin ailesiyle yasiyorus, babasi ve kucuk kiz kardesiyle , babasi bu gun soyledi ,mecbur tamam dedim.

,
mevlüt olacağı ne zamandan belliy di? yani mevlüt önceden belirlenen ve insanları kendimizin arayıp haber verip çağırdığımız bir toplanma oluyor ya burada ki 20 kişilik sürprizi anlamlandırmaya çalıştığım için detay sordum

esimin kucuk kiz kardesi var oda 12 yasinda ,ogleden sonra okula gidiyor , o biraz yardimci olur

2 -3 saat once
öyle mevlüt duymadım ben hiç . Allah kabul etsin de bu tür şeyler öncesinde kararlaştırılır bir çok memleketin örf adetinde. Sizde farklı demek ki. kolay gelsin ne diyim

esimin kucuk kiz kardesi var oda 12 yasinda ,ogleden sonra okula gidiyor , o biraz yardimci olur

2 -3 saat once
Siz çocukla peder beyin talimatıyla son dakika mevlüt hazırlığı yapıyorsunuz, 12 yaşında çocuk okuldan gelip mevlüt hazırlığına yardım ediyor. İkinize de ayrı üzüldüm. İnsanları zora sokarak sevap işlemeye çalışıyor eşinizin babası. Bakalım kabul olacak mı Allah bilir.

Eşiniz ne diyor bu duruma
Kayınpederinizin evinde yaşadığınız için onun dedikleri mi oluyor

Yazık değil mi size çocuğunuza ve 12 yaşındaki çocuğa
Okuldan gelip bir de yardım ediyormuş

Evinizi toplayın, WC’leri elden geçirin yeter. Ev halkına da söyleyin Mevlüt için pide yaptırsınlar, tatlı ve ayran alsınlar yemek için yormayın kendinizi. Mevlüt olunca zaten o kalabalıkta her yer dağılacak asıl temizliği sonrasına bırakın.

Bugün evin temizligi bitmiş yemeklerin çoğu da hazırdır inş. Ben bile stres oldum, lahmacun yaptırın yanına siz çorba salata yani. Evimde yirmi misafir düşünemedim ruhum daralirdi

Bugün ogrendiyseniz kabul etmeseydiniz yahu. Aklı basonda kendi canını seven hickimse kabul etmezdi

Bardağı tabağı çatılı kaşığı plastik alın mutfağa koyun kocaman çöp poşeti ona atsınlar uğraşmayın bulasikla.falan .

Neden kayınpeder ile yaşıyorsunuz ve neden hemen kabul ettiniz ki ben o kadar kişiyi bu kadar sürede ağırlayamam demiyorsunuz?
Bunlar öğrenci iken çocuk yapmışlar aceleyle evlenmiş sanırım konu sahibi. Kocası hala daha öğrenciydi mezun oldu mu bilmiyorum. Saçma bir hayata adım atmış üzüldüm, böyle zoraki şeyler yaşamaya devam ediyor çünkü

evet do
evet dogru konservutuarin 3 nji kursunda cocuk yaptim su an dondurdum 9 ay sonra devam ediyorum, esimde bu sene bitirior okulunu(Tip okuyor).Bu ulkede kucuk oglan evebenlerine bakmak icin onlarla kalmak zorunda , gelelim peder beye ,oda iy hos insan ama ani kararlari oluyor bazen , ona uyum saglamak zorundayis bu yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…