- 4 Aralık 2024
- 82
- -9
- 6
- 22
- Konu Sahibi Melodi0512
-
Bişi derdim de kalp kırmak istemiyorum allah akıl versinSelam .
yarin toplam 20 kisilik misafir gelecek. Simdiden stresliyim cok gerginim . Esimin akrabalari gelicek, yarin mevlit okutuyorus. 5 buyuk odanin temizligi , banyolar vs ,yemekler, salatalar,ustelik 2 yasindaki cocugumla , yemekden sonra toplamak bulasik ,temizlik, cok gerginim , sizinle paylasmak istedim.
Bana çok saçma geliyorSelam .
yarin toplam 20 kisilik misafir gelecek. Simdiden stresliyim cok gerginim . Esimin akrabalari gelicek, yarin mevlit okutuyorus. 5 buyuk odanin temizligi , banyolar vs ,yemekler, salatalar,ustelik 2 yasindaki cocugumla , yemekden sonra toplamak bulasik ,temizlik, cok gerginim , sizinle paylasmak istedim.
Tamam.Selam .
2 saat once ogrendim misafir gelicegini, bu gun bir kac yeri ve mutfagi temizlemisdim zaten , yarin kalan yerleri temizlemeliyim mesela misafirlerin oturma odasini temizliycem , kucuk wc , salon. yemekleride planladim kendimce bunlar dert degil bilmiorum neden bu kadar gerildigimide ama cok gerginim su anNasıl planladınız biraz ayrıntı verir misiniz
ikramliklar hazir aliyorus yemeklerde yarin yyapilicak salatalarda . ama cocukla bunlarin hepsine yetismek simdiden stres yaratiyor bana galiba,.Neler hazırladın neler kaldı ? Temizlik ikramlar falan ?
2 saat önce biri sizin adınıza sizin evinizde mevlid okutmaya mı karar verdi?2 saat once ogrendim misafir gelicegini, bu gun bir kac yeri ve mutfagi temizlemisdim zaten , yarin kalan yerleri temizlemeliyim mesela misafirlerin oturma odasini temizliycem , kucuk wc , salon. yemekleride planladim kendimce bunlar dert degil bilmiorum neden bu kadar gerildigimide ama cok gerginim su an
Kimden öğrendin, niye emrivaki yapıyorlar? Bir gün öncesinden mevlüt yapalım diye mi kararlaştırdılar? Ya da size söylemediler mi?2 saat once ogrendim misafir gelicegini, bu gun bir kac yeri ve mutfagi temizlemisdim zaten , yarin kalan yerleri temizlemeliyim mesela misafirlerin oturma odasini temizliycem , kucuk wc , salon. yemekleride planladim kendimce bunlar dert degil bilmiorum neden bu kadar gerildigimide ama cok gerginim su an
Yardımcı olacak birileri var mı ?ikramliklar hazir aliyorus yemeklerde yarin yyapilicak salatalarda . ama cocukla bunlarin hepsine yetismek simdiden stres yaratiyor bana galiba,.
2 saat once ogrendim misafir gelicegini, bu gun bir kac yeri ve mutfagi temizlemisdim zaten , yarin kalan yerleri temizlemeliyim mesela misafirlerin oturma odasini temizliycem , kucuk wc , salon. yemekleride planladim kendimce bunlar dert degil bilmiorum neden bu kadar gerildigimide ama cok gerginim su an
Yırmı kişiyi okuyunca gözlerim karardı gerçektenSelam .
,Neden kabul ettiniz pazartesi gelin deseydiniz? 20 kişi gelecek bir gün önceden mi söylenir?
Umarım yardımcı bulabilirsiniz yarına zira bunları yalnız yapmanız zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?