- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Ben de bir arkadas dogum yapti diye hayirli olsuna gidecektim.tabi cocuk 4-5 aylik olmustu .aradim sabah,oglen musaitsen biraz ugruycam diye.o da biraz sustu ne diyecegini bilemedi sonra dedi ki canim simdi cocugu banyo yaptirdim da musait degilim bugun.sok oldum tabi cok sacma bir bahaneydi :) onu da gectim sonradan buyur gel diye de aramadi.ben de bir daha gitmedim tabi .konuyka alakasiz ama aklima geldi yazdim iste niyeyse..
Siz bence artik degistirmeyin bir sekilde hazirlanip cagirin
Aslinda cok samimiydik yani soyle bekarken sik gorusurduk , birbirimizde kalirdik falan.aileler de gorusuyor.hatta o bana ben ona haber vererek de gitmezdik.cat kapi gidebilecegim biriydi ama evlendik ben baska sehirde olunca telde falan gorustuk sonra onun oldugu sehre yani annemlere gelince gideyim dedim.eskiden olsa aramazdim bile ama evli olunca tabi bir arayip ugramak istedim.o da musait olmasa neyse de sonradan da aramayinca esiyle alakali oldugunu dusundum dogrusu ve yanilmamisim simdi ailesiyle bile zar zor gorusuyorsabah arayıp öğlen bir uğrayacağım diyen kişiyi çok yakınım değilse bende kabul etmeyebilirim. sizin sabahtan öğlene plan yapmanızı garip buldum ben.
Banada kuzenlerim gelecekti ben kabul.etmedim ve cagirmadim gelmek isyerlerse tekrar diyebilirler demedilerde ev sahibinden davet beklemeyin cok samimiyseniz yine kabul.etmezse salla ve gitiginde de dokundir laf arasinda haber etmedin diye.. samimi degilsenizde zaten cocukli bir bayana sabahtan sana gelecem denmez evi topla kahvalti yap bebegin karnini doyur altini temizle gerçekten oglene anca oluyor.. bide aksam esime ne yemek yapacam telasi o yuzden ben bana gelmek isteyenlere iki uc gün once haber verin diyorum ki anca hazirlanayim filanBen de bir arkadas dogum yapti diye hayirli olsuna gidecektim.tabi cocuk 4-5 aylik olmustu .aradim sabah,oglen musaitsen biraz ugruycam diye.o da biraz sustu ne diyecegini bilemedi sonra dedi ki canim simdi cocugu banyo yaptirdim da musait degilim bugun.sok oldum tabi cok sacma bir bahaneydi :) onu da gectim sonradan buyur gel diye de aramadi.ben de bir daha gitmedim tabi .konuyka alakasiz ama aklima geldi yazdim iste niyeyse..
O hali hangi odada merak ettimEliniz alisik degildir belki. 1,5 saatte malikane supurulur aslinda. Benim evim 2+1. Halim da sadece bir tane. Tum evi dip kose supur sil 45 dakika suruyor
Sadece salonda varO hali hangi odada merak ettim
Sizinki karsi taraf hakli ama sabahtan oglene plan mi olur hemde yeni dogum yapmis birineBen de bir arkadas dogum yapti diye hayirli olsuna gidecektim.tabi cocuk 4-5 aylik olmustu .aradim sabah,oglen musaitsen biraz ugruycam diye.o da biraz sustu ne diyecegini bilemedi sonra dedi ki canim simdi cocugu banyo yaptirdim da musait degilim bugun.sok oldum tabi cok sacma bir bahaneydi :) onu da gectim sonradan buyur gel diye de aramadi.ben de bir daha gitmedim tabi .konuyka alakasiz ama aklima geldi yazdim iste niyeyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?