Misafir kabul etmek

1.sınıf kızım ödevlerden iş yapamıyorum okula götür getir hariç 4saatim var yemek bulaşık yetişemiyorum dün salaklığıma denkgeldi birini kabul ettim bugün için evine gittim daha önce temizim d2diği hali benim pis halimin ötesinde yaptığını yemezsin pis değil sadece yeteneksiz diyeyim
Akşam geç saate ödevi yaptık çocukları uyuttum girdim mutfağa bişeyler hazırladım 3dü yattığımda erken kalktım sil süpür derken yetişti herşey
Ütüleri dolaba teptim tabi sabah sabah eşimden fırça da yedim

Bence iptal etme vakit var halledersin

Grip olduğunuzu onlara da bulaştırmak istemediğinizi söyleyin. Anlayışla karşılayacaklardır bence. Yorma kendini derim.

Ben de bir arkadas dogum yapti diye hayirli olsuna gidecektim.tabi cocuk 4-5 aylik olmustu .aradim sabah,oglen musaitsen biraz ugruycam diye.o da biraz sustu ne diyecegini bilemedi sonra dedi ki canim simdi cocugu banyo yaptirdim da musait degilim bugun.sok oldum tabi cok sacma bir bahaneydi :) onu da gectim sonradan buyur gel diye de aramadi.ben de bir daha gitmedim tabi .konuyka alakasiz ama aklima geldi yazdim iste niyeyse..
Siz bence artik degistirmeyin bir sekilde hazirlanip cagirin

sabah arayıp öğlen bir uğrayacağım diyen kişiyi çok yakınım değilse bende kabul etmeyebilirim. sizin sabahtan öğlene plan yapmanızı garip buldum ben.

Utu ile misafirin ne alakasi var ki burda bu konuyu okuyacaginiza ev islerini yaparsiniz hemwn tuvalet banyoyu temizleyin perdeniz kirli ise kabul.edeceğiniz odanin ve mutfagin perdesini yikayi verin utuluk camasirlari geçici bi yere kaldiriverin yuzunden evi supurup silin patates salatasi islak kek hazir yufkadan börek makarna salatasi cay gayette doyurucu olur arkasina kuruyemis kahve vs oldu bitti.. icinize sinmezse dersiniz cok hastalandim kolumu kaldiramadim ama size ayip olur diyede daveti iptal edemedim simdiden kusura bakmayin ancak bu kadar yapabildim dersiniz olur biter bide güler yüz tabiki :)

sabah arayıp öğlen bir uğrayacağım diyen kişiyi çok yakınım değilse bende kabul etmeyebilirim. sizin sabahtan öğlene plan yapmanızı garip buldum ben.
Aslinda cok samimiydik yani soyle bekarken sik gorusurduk , birbirimizde kalirdik falan.aileler de gorusuyor.hatta o bana ben ona haber vererek de gitmezdik.cat kapi gidebilecegim biriydi ama evlendik ben baska sehirde olunca telde falan gorustuk sonra onun oldugu sehre yani annemlere gelince gideyim dedim.eskiden olsa aramazdim bile ama evli olunca tabi bir arayip ugramak istedim.o da musait olmasa neyse de sonradan da aramayinca esiyle alakali oldugunu dusundum dogrusu ve yanilmamisim simdi ailesiyle bile zar zor gorusuyor

Sizin canınız misafir ağırlamak istemiyor galiba.. 2 saatte ev temizlenir, bi iki saatte de çok güzel ikramlık hazırlanır..
Benim de bir arkadaşım iki defa(haftalar öncesinden kesinleştirmemize ve yurtdışından gelmeme rağmen) buluşma günümüzde, “aaaa canım ben annemdeyim” bugün gelemeyeceğim diyerek açtı teli..hayatımın hayal kırıklığıdır kendisi:/
İptal etmeyin,az sıkın kendinizi bence.

Banada kuzenlerim gelecekti ben kabul.etmedim ve cagirmadim gelmek isyerlerse tekrar diyebilirler demedilerde ev sahibinden davet beklemeyin cok samimiyseniz yine kabul.etmezse salla ve gitiginde de dokundir laf arasinda haber etmedin diye.. samimi degilsenizde zaten cocukli bir bayana sabahtan sana gelecem denmez evi topla kahvalti yap bebegin karnini doyur altini temizle gerçekten oglene anca oluyor.. bide aksam esime ne yemek yapacam telasi o yuzden ben bana gelmek isteyenlere iki uc gün once haber verin diyorum ki anca hazirlanayim filan

Ayy bende ta geçen bayram yengemlere birden bi akşam yemeğe alcam sizi deyiverdim. Sonra araya seçim girdi, damadıylada çok çatışırız 2 hafta ertelemiş oldum.Sonra hastane işleri çıktı moralimiz bozuldu filan derken kaç ay oldu. İçten içe mahçubum ama gözümdede nedense çok büyüdü. Aslında misafir ağırlarım severimde ama nedense bi gelmedi içimden..

Salon mutfak banyoyu temizleyin diger odalari kapatin.zaten kimse gelmezki diger odalara.bi kac cesit biseylerde yapin yada hazir alin

Bence kendini yorgun hissediyor olmalısın ki şimdiden dertlere düşmüşsün :) vitamin al toparlan halledersin. Yarın börek sar buzluğa at, kek yap, salata için şehriye haşla, yeşillikleri yoka...

Sizinki karsi taraf hakli ama sabahtan oglene plan mi olur hemde yeni dogum yapmis birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…