Misafir kabul etmek

usengeclikten bunlar. hastayim gelme dersen gelmezler ama bi tuhaf bi durum da olur. samimiyetinin olmadigi insanlardan kastin nedir? alinmalari cok da onemli degilse ertele. onemliyse topla evini:)

Cumartesiye daha çok var bi kek yapın bide hazır tuzlu kurabiye evide supur sil gelip bi çay içecekler sadece bu kadar büyük bir sorun değil bence bizim burda bi gun onceden haber veriyorlar 6 7 çeşit ikramlik hazırlanıyor ev pırıl pırıl olmak zorunda her yere giriyorlar çünkü

Bence ayıp olur hasta olsan da agirlarsin ki onlar da hasta olduğunu gördüğü için fazla bişey beklemezler senden

Beş aylık çocuklu kadına sabah arayıp öğlen geleceğim mi dediniz siz de garip mişsiniz yani

Bunda birsey yok kusurabakmayin
Yani sizin dediginizde de yok onunkinde de
Siz hazirlik yapmasin bir kahve yeter diye sabah aramissiniz biraz ugrucam demissiniz yani hazirliga gerek yok fazla oturmam.demek gibi olmus gayet normal

Ama onun verdigi cevap da normal.
Evi daginiktir cocugu huysuzdur yorgundur musait degilim.demistit

Normal olmayan sonradan ayarlayip seni arayi buyur gel dememesi

Demek ki pek onem vermemis

Sen de arama bir daha gitme konusunda

Senin ki gercekten heryerden engellemelik ama

Sen aramasan kapida mi kalacaktin yani?

Hic onemin yokmus o kisi icin.
Sakin gorusme
Aynen öyle bende hiç önemsemedim üzerinden 1 yıl geçti , böyle insanlar tarzım değil zaten asla görüşmem. Kendisi çok ısrar ettiği için davetini geri çevirmemiştim zaten, yoksa fazla tanımadığım insanların evine gitmeye pek sıcak bakmıyorum, genelde dışarda görüşmeyi tercih ediyorum

Benzer bir durum bende yaşamıştım aynı sokakta oturduğum komşum sürekli evine davet ediyordu bende bir gün aradım yarın müsaitsen gelicem dedim
Tamam bekliyorum dedi gideceğim gün aradı bir sürü bahane saydı yarın gel dedi
Yarın oldu yine aradı bahaneler
O oldu daha da yüzüne bakmadım selamı sabahı kestim
Madem istemiycektin niye davet ediyorsun

Çok samimi arkadaşlarınız olsa belki nazınız geçer erteleyebilirsiniz ama sizi henüz yeni yeni tanıyorlarken böyle birşey yaparsanız iyi bir izlenim bırakmazsınız ne yapın edin ağırlayın, evinizin dağınıklığı daveti ertelemeniz kadar mahcup duruma düşürmez sizi. Evinize geldiklerinde de hastaydım yapamadım vs. demeyin bence kolay gelsin şimdiden

ütülenecekleri nereden bilecekler evi silip süpürün bir kaç çeşit ikramlık tamamdır. ben küsmem ama bir sonraki davete gitmem muhtemelen. bence ayıp bir davranış

Şu eve misafir gelince evi kaymak gibi yapmaktan vaz geçelim artık çünkü bu işler cidden karşılıklı oluyor yani elalem pis demesin diye bize dayatılmis bir öğreti.
Tuvaletiniz temiz olsun
Mutfak Cat pat toplu salon da gereksiz eşyaları kaldırın bitti cidden kasmayin ölünce ay ne pisti demiyorlar kimsenin arkasından hem deseler kaç yazar.

Bende bu konuda takintiliyim . Ev cok temiz olsun ikramlar tam olsun.boyle olunca misafir agirlamak zorlasiyor. 2 gun oncesinden haberim oldugunda sıkıntı yapmam epey hallerim ev cok pis dgilse.
Ancak bunu asmaya calisiyorum. Ani misafirde bile takmamaya gelene hayir dememeye calisiyorum artik. Insanlar bir cayimi iki cift muhabbete geliyorlar die kendimi telkin ediyorum. Ben kimsenin evine temizlik kontrolu yapmaya gitmiyorum diyorum. Yapanlar vardir ancak bunlari da dusunmemeye kendimi her halimle kabul etsinler diye dusunmeye basladim.

Valla arkadaşlar türk kadınlarının çoğunda evi inceleme bu konuda veri toplama ve dedikodu yapma potansiyeli var o yuzden ister istemez takinti oluyor .keşke gelen dertlesmeye sohbete gelse ama maalesef durumlar böyle ee dolayısıylada misafir stres haline geliyor ve keyfi kalmiyor hanimlar günleri dışarda yapmaya başladi yorgunluk yuzunden çok da iyi oldue

sabah arayıp öğlen bir uğrayacağım diyen kişiyi çok yakınım değilse bende kabul etmeyebilirim. sizin sabahtan öğlene plan yapmanızı garip buldum ben.

Beş aylık çocuklu kadına sabah arayıp öğlen geleceğim mi dediniz siz de garip mişsiniz yani

aslinda ben de bebekli bir bayana birgun onceden arayip yarin gelicem diyemem herhalde .cunku o zaman hazirlik yapar.yapma desem de yapar.bence 5 dk .ugrayip cikicam demek daha iyi geliyor bana.ama onun icin de yarim saat once aramayacaksin tabi.o zama ani olur.benim aradigim 10 civari ogleden sonra d3digime gore en erken gidecegim 1bucuk 2.ozellikle de belirtiyorum 5 dk ugrayip cikicam diye.bu ne demek.oglen gelcem ama kahve falan yeterli :)).yani bence bu uygundu ama boyle oldu iste.biri beni arasa uygun olmadigimi soylemis olsam ilk uygun oldugumda mutlaka haber ederim.o yuzden aranmamasi garip bana gore.herneyse de baya cevap yazan olunca ben de alintilayip cevap yazdim kizlar :)))konu sahibi kusura bakma :)

Valla 4 5 aylik bebekli birinin sabahtan oglene musait olmasi mucize olurdu zaten Bence haksizlik etmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…