- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Doğu da öğretmenim bu sene atandım.bilmiylrum ki yardımcı kadın felan var mi buralardaKüsmem alinmam ama garip karsilarim. Yarin bir yardimci kadin cagirsaniz. O ev temizligi yapar siz de ikramlarinizi gazirlarsiniz.
bence bi sıkıntı olmaz sonuçta evin dagınık ve rahatsızlanmışsın onları daha iyi ağırlamak için başka bi zamana ertelemelisin, ama tekrar çağırmamazlık etme :)Kızlar cumartesi gününe misafir cagirdim ama evim cok daginik bu aralar ütum felan da bıraktı . Dün de öyle düşünmeden cagiriverdim .Bugün de çok halsizim hasta olacak gibiyim .Gelecek kişileri çok tanımıyorum da iş ortamında tanisti k bir kere de ben evlerine gittim öyle bir samimiyet de yok.Yarin çok hasta oldum ,sizleri başka zaman evime davet edicem desem ayıp mi etmiş olurum .Size yapılsa küser alınır mısınız
Benim tüm evi süpürmem bir buçuk saati buluyor ben çok yavaşım galiba halıları kazıyasım geliyor evim 3+1 çokta büyük değil ama :/Daha cumartesiye cok var. Bir supurge,bir silmek,bir borek bir kek. En fazla 2 saatinizi alir bunlar. Utunuzu nereden gorecekler koyun bir dolaba kapayin kapagi bitti gitti. Ev temiz olsun guler yuz olsun yeter
Eliniz alisik degildir belki. 1,5 saatte malikane supurulur aslinda. Benim evim 2+1. Halim da sadece bir tane. Tum evi dip kose supur sil 45 dakika suruyorBenim tüm evi süpürmem bir buçuk saati buluyor ben çok yavaşım galiba halıları kazıyasım geliyor evim 3+1 çokta büyük değil ama :/
çok fazla tanımadığım bir arkadaşım evine davet etti. kendisiyle kurstan tanışıyordum, kendi özellikle ısrar etti ben rahatsız etmek istemedim. sonra gideceğim gün yazdım birşeye ihtiyacın var mı diye, "ben kayınvalidemdeyim canım ya ya başka zaman yapalım ya da sen buraya gel" dedi. hiç cevap bile vermeden heryerden engelledim kendisini. bana çok saçma geldi, birşeye ihtiyacın var mı diye sormasam söylemeyecek bile, planlarımı bile ona göre ayarlamıştım. haber vereceksen bir gün öncesinde mantıklı bir açıklama ve özürle ver. yoksa gerçekten çok sinir bozucuKızlar cumartesi gününe misafir cagirdim ama evim cok daginik bu aralar ütum felan da bıraktı . Dün de öyle düşünmeden cagiriverdim .Bugün de çok halsizim hasta olacak gibiyim .Gelecek kişileri çok tanımıyorum da iş ortamında tanisti k bir kere de ben evlerine gittim öyle bir samimiyet de yok.Yarin çok hasta oldum ,sizleri başka zaman evime davet edicem desem ayıp mi etmiş olurum .Size yapılsa küser alınır mısınız
Benim tüm evi süpürmem bir buçuk saati buluyor ben çok yavaşım galiba halıları kazıyasım geliyor evim 3+1 çokta büyük değil ama :/
Senin ki gercekten heryerden engellemelik amaçok fazla tanımadığım bir arkadaşım evine davet etti. kendisiyle kurstan tanışıyordum, kendi özellikle ısrar etti ben rahatsız etmek istemedim. sonra gideceğim gün yazdım birşeye ihtiyacın var mı diye, "ben kayınvalidemdeyim canım ya ya başka zaman yapalım ya da sen buraya gel" dedi. hiç cevap bile vermeden heryerden engelledim kendisini. bana çok saçma geldi, birşeye ihtiyacın var mı diye sormasam söylemeyecek bile, planlarımı bile ona göre ayarlamıştım. haber vereceksen bir gün öncesinde mantıklı bir açıklama ve özürle ver. yoksa gerçekten çok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?