Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yukarıda anlattım. Şimdi gittiler. Ama yorgunum.bu kadar kasmasanız kendinizi.
yapabildiğinizi yapar gerisini bırakırsınız. sonuçta bi iş için geliyolar evinizi görmeye değil. öncesinde de haber vermişler zaten.
O zaman siz arayıp söyleseydiniz. Düşük riskiniz her şeyden önemli. Geçen günde konu açmıştınız, size şaka mı geliyor bu riskEvet aramamalari. Çünkü arasalar bu saydıklarınizi zaten soylerdim.
Abla valla düşük riskim var böyle böyle ama siz bilirsiniz derdim. Gelirse ne deyim. Zaten bilerek önceden bende muhabbet sirasinda söyledim böyle böyle riskim var diye. Geliyorlar artık ben kalkmayacagim da kim kalkacak ki
evi toparla bırak. eşin kendi akrabalarına bişey dememişse, senin bu halini bildiği halde ,eşin düşünsün gelince ne yiyecekler ne yapacaklar diye. kasma kendini. stres de yapma , düşük tehliken varmış bi de .. onlar da bunu bilerek geliyorlardır eminim. insan bi sorar ya pesArkadaşlar esimin yakin akrabası ailecek gelecekler. Bizim yasadigimiz şehirde falan ev bakacaklar. Neyse.
Günlerdir geleceklerini biliyorduk ama bizim için gelmeyeceklerdi .
Dedim ki , bak gelecek adam arar önceden haber verir müsait misiniz diye dedim.
Şu an 2 aylık hamileyim afedersiniz kusa kusa bir hal oluyorum.
Aksam mesaj atmış yarın sabah geleceğiz diye. Geldikleri de baya uzak yol.
Bende sinirlendim biraz . Ya uzak yoldan gelecekler insan önceden bir arar. Hemde sabah gelecekler. Şimdi ben napacam nasıl hazırlık yapacam da nasil evi komple toplayacagim.
Hayır isterdim hazırlık yapiyim onlar icin ama bu halimle nasil olacak. Sabah gelecekler üstelik
Daha da evime esimin ailesini davet ediyorlarmış. Şaka gibi!!
Düşük riskimi biliyorlar bide.
Bende sinirlendim haksiz miyim ya
Şimdi hamilesin sende biraz alingan olursun...Arkadaşlar esimin yakin akrabası ailecek gelecekler. Bizim yasadigimiz şehirde falan ev bakacaklar. Neyse.
Günlerdir geleceklerini biliyorduk ama bizim için gelmeyeceklerdi .
Dedim ki , bak gelecek adam arar önceden haber verir müsait misiniz diye dedim.
Şu an 2 aylık hamileyim afedersiniz kusa kusa bir hal oluyorum.
Aksam mesaj atmış yarın sabah geleceğiz diye. Geldikleri de baya uzak yol.
Bende sinirlendim biraz . Ya uzak yoldan gelecekler insan önceden bir arar. Hemde sabah gelecekler. Şimdi ben napacam nasıl hazırlık yapacam da nasil evi komple toplayacagim.
Hayır isterdim hazırlık yapiyim onlar icin ama bu halimle nasil olacak. Sabah gelecekler üstelik
Daha da evime esimin ailesini davet ediyorlarmış. Şaka gibi!!
Düşük riskimi biliyorlar bide.
Bende sinirlendim haksiz miyim ya