Misafir nasıl reddedilir

morsandaletlikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
24
28
88
37
Merhaba hanımlar. Ben şuanda annemle yaşıyorum. Kendisi kalp hastası ayrıca yüksek tansiyonu var genelde düşmez. Buna ilaveten daha önce kanser geçmişi de var bunları sıralıyorum çünkü bu dönemde bir akrabamız var ve kendisi bize gelmek istediğini söyledi çoluk çombalak. Severim normal koşullarda ki sorunum yoktur. Aradı gelmek istiyorum dedi. Sizin bahçede otururuz dedi ki kendisinin 3 küçük çocuğu var. Annemle temasları olur endişesi ile kabul edemeyeceğini söyledim.Normal zaman olsa her zaman gelin dedim fakat onlar her yere gittiği için bunu anlayamadılar ve sesinde alınganlık vardı. Kızlar ayıp mı ettim diyorum. Siz ne diyorsunuz böle durumlar da.Gelmeyin demek size de zul geliyor mu

Can mi canan mi ,
Tabi ki can ,anneniz ya da siz hasta olsaniz ,umurlarjnda olmaz
salgin var belli durum ne gerek var riske girmeye ,alinirsa alinsin
Ben hamileyim 2 aydir esim saglik personeli,yüzünü gormedim,
Annem tansiyon seker hastasi ,yuzunu gormedim ,

Merhaba hanımlar. Ben şuanda annemle yaşıyorum. Kendisi kalp hastası ayrıca yüksek tansiyonu var genelde düşmez. Buna ilaveten daha önce kanser geçmişi de var bunları sıralıyorum çünkü bu dönemde bir akrabamız var ve kendisi bize gelmek istediğini söyledi çoluk çombalak. Severim normal koşullarda ki sorunum yoktur. Aradı gelmek istiyorum dedi. Sizin bahçede otururuz dedi ki kendisinin 3 küçük çocuğu var. Annemle temasları olur endişesi ile kabul edemeyeceğini söyledim.Normal zaman olsa her zaman gelin dedim fakat onlar her yere gittiği için bunu anlayamadılar ve sesinde alınganlık vardı. Kızlar ayıp mı ettim diyorum. Siz ne diyorsunuz böle durumlar da.Gelmeyin demek size de zul geliyor mu
Ayıp etmediniz. Annenizin sağlığına ve kendi sagliginiza endişe edin edecekseniz. Kırılırsa kendi dusuncesizliginden kırılır. Böyle düşüncesiz insanlar tv izlemiyor demek ki...aylardır evde kalın diye diye milletin dili damagi kurudu çoluk çocuk ne gezmesi bu....Bu tip insanlarla gorusmeyin daha iyi.

Ayıp etmediniz.Annemin de kanser geçmişi var,3 aydır ne evden çıkıoruz ne de misafir kabul ediyoruz. Aile üyelerimiz bu konuda mantıklı olduğundan gelelim mi de demiorlar zaten.
Net olmak iyidir.Mırın kırın etseniz gelirler,sizin de siniriniz bozulurdu.
Çevremdekiler hep sosyal mesafeyi koruyoruz diyerek birbirine gidiyorlar. Dikkat eden birilerinin var olduğunu gördüm nihayet.

Ya ne düşüncesiz.insanlar salgın almış. Basını gidiyor anneniz hasta sokaga cikma yasagi koyuyorlar ,millet gezme derdin de yerim onun alınganligini bağırdıniz mi?kızdiniz mi?yok...

Böyle bir salgın ortamında, annenizin durumu ortadayken asıl sizin gelmeyi teklif edene kırılma hakkınız var hiç mi annemi düşünmüyorsunuz diye. Tereddüt etmeyin, doğrusunu yaptınız. Alınan, bozulan kendi bilir. İnsanların tripleri annenizin, sizin sağlığınızdan önemli değil.

En doğrusunu yapmışsınız bende abimi kabuk etmedim geçen hafta,benimde küçük çocuklarım var almam kimseyi en az bir ay daha ,canınızı sıkmayın almayın kimseyi

Ne güzel benim içim içimi yiyor reddettiğim için.
Ay lütfen hiç öle kötü
hissetmeyin en doğrusunu yaptığınıza emin olun. Ben istanbulda yaşıyorum annem izmir kronik astımı var ve ilk günden beri evden adım atmadığı halde 20 gün önce hastaneden çıktı 10 gün tedavi gördü ve yanına gidememek öyle zordu ki. Bu durumu hala ciddiye almayan gezme tozma derdinde olanlara çok kızıyorum.

Can mi canan mi ,
Tabi ki can ,anneniz ya da siz hasta olsaniz ,umurlarjnda olmaz
salgin var belli durum ne gerek var riske girmeye ,alinirsa alinsin
Ben hamileyim 2 aydir esim saglik personeli,yüzünü gormedim,
Annem tansiyon seker hastasi ,yuzunu gormedim ,
Çok iyi yapıyorsunuz. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza .Annem var diye iki maske şeklinde dışarı çıkıp temel ihtiyaçlarını alıp hemen dönüyorum ben de.

Ya bu virus salgin bi bize mi var arkadas. Asil senin darilman lazim. Bu donem gezme zamani mi devlet 4 gun butun sehirlere niye yasak koydu acaba hic idrak edibilmisler mi acaba? Bunlar yuzunden biz evlerimize mahkum oluyoruz. Haftada sadece 1 kez mutfak alisverisi icin cikiyorum 2. Ye cikarsam vicdan yapiyorum millet gezmelere baslamis.

Back
X