Misafir sever misiniz?

Planlı biri olduğum için belkide, haberli misafiri severim. Ve söylerimde bunu, eşimde bende. Herkes tedbirini alsın :) Bir tek halamlara söz geçiremiyorum işte, gece 11 de olsa çat kapı gelirler, defalarca söylediğim halde. Bir yerden dönüyorduk uğrayalım dedik, bahanede hep budur :))) Allahtan birtek o yapıyor bunu, değilse halim yamandı :))

severim...
ama nasıl misafir severim kendini misafirden saymayan misafiri severim... insan ağırlamak hoşuma gider...
çat kapı sevmem... aynı gün içinde, bir iki saat önce arayıp haber vermeli gelecek insan... bir şey yapamıyorsam en azından alıp önüne koymama izin vermeli... ikram severim ben çünkü, yapamazsam rahat edemem...
ben çağırıyorsam o başka tabi... kontrol bende olduğu müddetçe severim misafiri kısaca...

Ben de misafiri severim iş hayatında sevmediğin birlikte olmaya mecbur olduğun insanlar haricinde, eve gelince sevdiğin bir insanla vakit geçirmek hoşuma gider. Ama sevdiğim, birlikte olmaktan zevk aldığım insanları ağırlamaktan. Bir de böyle yaşlı komşular uzaktan akrabalar geliyor daha önceden bir ya da bir kaç kez karşılaşmışım. Konuşacak şey bulamıyorum çünkü ortak bir paylaşımımız olmamış daha önceden. Ama kendi arkadaşlarım gelsinler çok güzel vakit geçiririz.

misafiri çok severim. haz etmediğim biri bile olsa misafirimi çok güzel ağırlarım.
amaaaaa habersiz gelen den nefret ediyorum ya hala öğrenemediler. habersiz gelmeyin en azından 1 saat önceden haber verin yada çıkarken ben geliyorum evdemisin deyin bu bu kadarmı zor.:1ninca::1ninca:

hebersiz misafiri sevmem çünkü bazen evım dağınık olabilio :) ama heberlı misafiri çok çok severim :) özellıklekalabalık mısafirlere bayılıorum gittiklerinde kafam bıraz şişmiş olabilio ama yinede çok seviorum...

ya bende sewerim misafiri ama rahat insanları sevmıyorum hele salıyolar cocuklarını sankı park alanı cok gıcık oluyorum kaydirigubbakcemile2

sık olmamk kaydıyla misafir severim hatta misafir gelecek diye birşeyler hazırlamayı , yetiştirilme tarzıyla ilgili bizim evde annem muhakkak dipte köşede misafir için birşeyler saklardı hatta herşeyin en güzeli olurdu. şimdi bende büyüükçe anneme benziyorum galiba muhakkak hazır birşeyler oluyor..

Benim sorunum büyük arkadaşlar. Eşimin bir arkadaşı var. Ben de çok severim kendisini iyi bir insandır. Bu arkadaşı kaptan. Yaklaşık 2 ay önce 2 ay boyunca bizde kaldı. Eşim de sağolsun hala bekar gibi tabi kal dedi benim yanımda. Tabi çocuğun yüzüne birşey denmez o saatten sonra. Ama insan da rahat etmek istiyor evinde. Az buz da değil 2 ay. O sıralar dertleri ekonomik sorunları da vardı çocuğun ses etmedim fazla. Ama bu arada iş falan aradığı da yok. o bar senin bu bar benim gezmede. Neyse sonra gitti iş bulup. Şimdi eşim aradı. Yine bize gelecekmiş. Offf o kadar konuşup anlattım ama eşimde iş yok. Ben mi çıkıp "kusura bakma ben rahat edemiyorum evde başka bir erkek varken" diyeyim yani. Arkadaşlık dostluk başka bu durum başka. Vallahi sinir hastası olacağım. Zaten geçen haftadan beri bağ ağrıları ile uğraşıyorum. Kimseye hizmet edecek halim yok. Ama o kadar bekar gibi düşünüyorlarki endilerini yemek falan da dert değil onlar için. Mutfağı rezil edip kızartma yapıyorlar, yemek hazırlıyorlar güya. O bile olmasa temizliği var sonuçta bunun. Offf offff... Kime nasıl kızsam dertlensem şaşırdım vallahi. Bütün gün geçip yatak odasında yatacağım başım ağrıyor diyip. İnsanlara ayıp olmasın dedikçe kendi sağlığımdan gidiyor.

Birilerinin gelip gitmesi muhabbet, sohbet pek bir hosuma gider. Benim kardesim hic sevmez misafiri mesela hic benzemiyoruz bu konuda. Sadece kafa dengi kisiler gelicek..

Teyzemler ki, sever onları cok gelmedikleri halde geldikleri zaman yüzü düser kardesimin. Kendi arkadasları gelir tabii o knuda sıkıntı yoktur. Evli olunca is baska oluyr sanırım hayatımdaki belirli kisilerin habersiz gelmelerinden rahatsız olmazdım. Yatılı misafire gelince de, kim olduguna baglı öyle teyzeler, halalar gelmesin yaa.

sevmiyorum gelen olduğunda çok güleryüz gösterir,elimden geldiğince iyi ağırlamaya çalışırım ama bu misafiri hiç sevmediğim gerçeğini değiştirmez tabii ki.kendim misafirliğe gitmeyi de sevmem mesela.

ay nasıl bir yabaniyim

Hiçbir şekilde misafir sevmiyorum,ne yapayım birkaç arkadaşım dışında kimseyi istemiyorum..:26:

Ne yaberli ne habersiz misafirin hiçbir türlüsünden hoşlanmıyorum..

Tam bir yüz karasıyım..:2:

Merhaba arkadaşlar ..
Bende sizler gibi habersiz misafir sevmiyorum ..
Aynı ilde olup yatılı kalmak isteyen misafirlerimide anlamıyorum , genelde çoğunun arabasıda var ama , bu inat neden anlamam hiç?
Gelen geliyorda zahmet olmazsa geceliklerinide getirseler.. Herkese kıyafet ayarlamak zorundayız sanki ?
Haberli gelen misafirimi en layıkıyla ağırlarım hatta tembihlerim yine gelin diye ..
Ama en az 1-2 gün önce haber verilmesi şartıyla..
Ben 'gün' e katımayı çok seviyorum mesela , kadın kadına muhabbet .. Ama tarihi belli saati belli, hazırlıklarını ona göre yapıyorsun ..

misafir sevmiyorum bi kaç kişi dışında zaten eşimde sevmiyor. bizde gtmeyiz zatn misafirliğe evimizde takılırıs kızım ve kocamla

misafir severim ama haberli ve oturup kalmasını bilen misafiri
ama aynı kişilerin haftada 2-3 gün gelmeleride bir yerde insanı sıkıyor.
Malum çalışan insanım evim her zaman derli toplu olamıyor.
Sabah 6:30 da uyanmak zorundayım akşam 19:00-20:00 gibi evimde oluyorum
Eşim 21:00 gibi evde oluyor.
Bu komşularım 20:30 gibi eşimin geç geldğini bile bile geliyorlar.
Yemeğimizi onların yanında yemek zounda kalıyorum aç çocuklarıyla beraber.
Malum çalışan insanlar düzenli sofrayı her zaman hazılayamıyor.
Gece 00:30 dan önce gitmiyorlar
Eee arkalarından mutfağı topla yarın giyeceklerini hazırla duşunu yap
yatma saatim 02:00 yi buluveriyor
sinir oluyorum arkalarından.
Çalışan insanların evine hafta içi habersiz gitmek ve geç kalmak
düşüncesizlik ve kabalık bana göre.

Habersiz gelen olursa sinirlenirim. Belli etmemeye çalışırım ama diş gıcırtılarımı duyan olmuştur belki :))
Rahatsız olduğum için ev her zaman derli toplu tertemiz olamıyor maalesef.

Birde eşimin ailesi yatılı falan gelirler, çok sık (mesela her hafta) gelirlerse ona da sinir olurum. Biraz zaman
geçsin dimi yani öyle zırt pırt.... Hayır konuşacak bişey de olmuyor ki sık gelinince...

misafir haberli geliyorsa severim ama yinede çok sık misafir ağırlamayı sevmiyorum.çünkü çocuklarım küçük evim her zaman tertemiz olmuyor çocuklarla hazırlık yapmak da kolay değil açıkcası
evim küçük olduğu için kalabalık yatılı misafir de sevmiyorum.birde yatılı gelenlerin uzun süre kalması da hoşuma gitmez.kim geliyorsa en fazla 4-5 gün durup gitsin.sonuçta evde misafir olunca bütün düzenin alt üst oluyor tabi bu çok sevdiğim kişiler için geçerli değil
bu arada ben kendim de asla kimseye zahmet vermeyi sevmem.kimsenin evinde yatılı kalmak istemem habersiz kimseye gitmem.hatta davet edilmeden gitmem.bunlara çok dikkat ettiğim için bana gelenler de dikkat etsin isterim

Evim derli topluysa, ikram konusunda hazırlıklıysam çok severim; hergün gelse hergün ağırlarım.

Severim ama çocuksuz olanını:97:Yaramaz çocuklara karşı fobim vardaaa benim camdan atasım geliyooNe tuhafım yaaaaa

Severim ama çocuksuz olanını:97:Yaramaz çocuklara karşı fobim vardaaa benim camdan atasım geliyooNe tuhafım yaaaaa

yok canım tuhaf değisin çocuk yaramaz olunca özellikle de anne baba çocuğuna sahip çıkmayınca ben de deliriyorum
bu nedenle çocuksuz misafir benim de tercihimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…