• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir sever misiniz?

misafir severim ama haberli ve oturup kalmasını bilen misafiri
ama aynı kişilerin haftada 2-3 gün gelmeleride bir yerde insanı sıkıyor.
Malum çalışan insanım evim her zaman derli toplu olamıyor.
Sabah 6:30 da uyanmak zorundayım akşam 19:00-20:00 gibi evimde oluyorum
Eşim 21:00 gibi evde oluyor.
Bu komşularım 20:30 gibi eşimin geç geldğini bile bile geliyorlar.
Yemeğimizi onların yanında yemek zounda kalıyorum aç çocuklarıyla beraber.
Malum çalışan insanlar düzenli sofrayı her zaman hazılayamıyor.
Gece 00:30 dan önce gitmiyorlar
Eee arkalarından mutfağı topla yarın giyeceklerini hazırla duşunu yap
yatma saatim 02:00 yi buluveriyor
sinir oluyorum arkalarından.
Çalışan insanların evine hafta içi habersiz gitmek ve geç kalmak
düşüncesizlik ve kabalık bana göre.

ayy ciddi misin ne fena yaa

gelen kişi ve kişi sayısına göre değişir. çok kalabalık gelinmesinden hoşlanmıyorum limitim 6 fazlası bence fazlalık oluyo geç saatlere kadar oturanı da tabiki

Nefret ederim hoşgeldin bile demem odamdan asla çıkmam hatta yüzsüzlük edip odama gelip nasılsın derler yine çıkmam inat değil mi istemiyorum misafir. Evlendiğimde de aynı şey geçerli olacak. Değişmez...

Çat kapı misafiri hiç sevmem
belki ben iç çamaşıırsız geziyorum evde,belki evim toplu değil
belki evde bişey kalmamış
o yüzden misafir gelecekse haber vermeli,severim yani ama haberlisini...

misafiri severim.yakın akrabalarım şehir dışından yatılı gelirler 1-2 gün kalırlar.ben biraz daha kalmalarını isterim hep.çok güzel geçer günlerimiz gezeriz.
amaaa çat kapı gelenleri hiç sevmem.vakitsiz gelmelerini de ayrıca.pek bir arkadaş çevrem yok.ama eşimin arkadaşları haberli gelir zaten.muhabbetler güzel olur. misafirler gidince ne kadar mutlu olmuşum onu anlarım.benim evime hiç öyle anlatılanlar gibi gıcık insanlar gelmedi çok şükür.şimdi hatırladım bir tane var.aklı sıra ev kontrolüne geliyor.bir keresinde yemek saati eşimle yemek yiyoruz zil çaldı eşim açtı.yine de buyur ettim.allahtan girmedi.bir de aynı yerde oturuyoruz.akşamın 8 inde ne işin var!

sevmem .ama gldiklerinde az otursunlar ya bugün komşumuz geldi 5 saat oturdu.yuh dedim ya kızlar birde habersiz gelenlere açmayın kapıyı bence açmak zorunda değilsiniz.insan belki müsait olmaz düşüncesizlik tamamen:31:

Son düzenleme:
Pek sevdigim söylenemez. Ben bekarim annem-babamla kaliyorum. E haliyle gelen misafirde benim misafirim olmuyor.
Genellikle orta yasli veya hayli insanlar geliyor. E muhabbet edemiyorsun, tv de istedigini izleyemiyorsun, odana cekilemiyorsun anca hizmet ediyorsun. E ben bunu niye seviyim simdi? Hele habersiz gelenlere daha bi sinir oluyorum. Ben evde genellikle sac bas daginik, pijamavari seylerle dolastigim icin :D

Ama ilerde kendi evim olurda kendi arkadaslarim gelirse severim belki, kim bilir..

:53::53::53::53: o nasıl insanlar öyle ya ay bana 3 kez gelse üst üste (allahın hakkı üç) kovarım heralde :52::52::52::52:
misafir severim ama haberli ve oturup kalmasını bilen misafiri
ama aynı kişilerin haftada 2-3 gün gelmeleride bir yerde insanı sıkıyor.
Malum çalışan insanım evim her zaman derli toplu olamıyor.
Sabah 6:30 da uyanmak zorundayım akşam 19:00-20:00 gibi evimde oluyorum
Eşim 21:00 gibi evde oluyor.
Bu komşularım 20:30 gibi eşimin geç geldğini bile bile geliyorlar.
Yemeğimizi onların yanında yemek zounda kalıyorum aç çocuklarıyla beraber.
Malum çalışan insanlar düzenli sofrayı her zaman hazılayamıyor.
Gece 00:30 dan önce gitmiyorlar
Eee arkalarından mutfağı topla yarın giyeceklerini hazırla duşunu yap
yatma saatim 02:00 yi buluveriyor
sinir oluyorum arkalarından.
Çalışan insanların evine hafta içi habersiz gitmek ve geç kalmak
düşüncesizlik ve kabalık bana göre.

bende haberli misafiri severim. bi kaç gün önceden müsade istemesi gerekiyo.bi de bi arkadaşın dediği gibi oturup gidene kdar hizmet bekleyen misafir tarzına da sinir oluyorum.

herkesın soledıı gıbı haberlı ve geldınde benı sıkmayacak mısafır severım gelıpte
kadı gıbı koseye cekılen hızmet bekleyen cocuklarına dur demeyen gelenı tuketıp
elıne saglık demeyen saat kavramı olmayan ınsanları ıstemıorum dıerlerınne kapım acık:71:

sırf beni sevvdiği için gelen misafir başımın üstündedir her daim..
ammaa vakit geçirmek için,kendine hizmetçi için,evimin eşyasını temizliğini incelemeye gelen için...
dıdımın dıdısı olup sırf gezmek için gelen misafiri hiç sevmem.....
habersiz misafir eğer sevdiğim birisiyse çok ta sevinirim sirpriz yaptığı için
haa şunu eklemeden geçemeyeceğim
çoçuklarını parka getirdiklerini sanan tüm anne babalarada..özellikle annelere resmen sinir oluyorum....

vallahi kimin geldiğine bağlı sevdiğim biriyse ağırlamaktan çok hoşnut olurum ama sevmediğimse işkence olur.

ay evet bide saat le hiç alakası olmayanlar var değilmi
hep merak etmişimdir
bu kadının eşi kızmazmı bu saate kadar
evde yemeği varmı
canı sıkılmazmı
hiç mi aklına gelmez kalkıp gitmek

genellikle severim ama bazen tatil bölgesinde oturduğumuz için misafirliği bedava pansiyona bağlama niyetiyle gelen kimseler oluyo onlara gıcık oluyorum.. :kkk:

hep dua ederim allah herkeze ben gibi misafir versin:1:
gittiğim yerde ev sahibinden izinsiz mutfağa dahi girmem.
iyiis olur kötüsü olur..
sıpamın peşini bırakmam.elinde bişeyi geze geze yemesine izin vermem.
2 saat i doldurunca giderim genelde...ısrar ederse kalırım ancak.
kuru bi çayda verse birsürü teşekkür ederim....
genelde eli boş gitmem..
ne biliyim ya biz böyle görmüşüz..
diğerlere çok abes geliyor

Ben yatılı misafir hiç sevmem malesef bizim evdede hiç eksik olmaz hep varlardır teyzemler,anneannem, almanyadaki kazık kadar kuzenim hep bizde kalırlar bizim ev otel olduğu için kendi evleri sanki rahatlıklarına uyuz olurum o yüzden Allah izin verirse evlenince kendi evime annem dışında yatılı misafir kabul etmiycem gitsinler kendi evlerine ya büyük konuşmayayım gene ne zaman büyük konuşsam hep başıma gelir çünkü nefret ediyorum misafirden bi insan hiç kendi evinde yalnız kalamaz mı ya uyuz ettiler beni.

çokkk severim ama çalişınca pekde kimseler gelemiyor:(
arkadaşların dediği gibii öyle gelipte hele birde genç biriyse yan gelip oturuyorsa ayy bir sinir oluyorum bir sinir oluyorum çayını bile veresim gelmiyor yani o derece.
Birde bu aralar gittiğim yerlerde en sinir olduğum şey çay içiyorsun o içtiğin çay bitmiş mi bitmemişmi umurlarında bile değil yani 2.bir çay almaya utanıyorsun resmen yok kalkıp alıyorum 3.de aynısı hadi kendimden geçtim yani büyükleridemi görmezlikten geliyorlar.

ben çok severimmmm :) misafire bir$eyler hazirlamak onlara hizmet etmek, sohbet etmek çok ho$uma gider :)

Ben de çok sevmiyorum özellikle uzun süren akraba ziyaretlerini 1 hafta hepsini ağğırlamaktan mutluluk duyarım ama 1 haftayı geçti mi rahatsız oluyorum. yaşıtım olmayan komşu ziyaretleri de hoşuma gitmiyor annemlerdeyken gün falan olduğunda kaçardım hep :) arkadaşlarımın misafirliğe gelmelerine ise bayılırım:)

Back
X