• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir sever misiniz?

misafirin her türlüsünü haberli ya da habersiz gelen misafirleri ağırlamayı sever misiniz?
Biz Türk milleti olarak çok misafirperveriz bende misafir severim
ama çalıştığım için ev işi yaparken çatkapı gelen bazı misafirleri pek istemiyorum
çünkü bazıları hem evine misafir oluyor hem de senin ev halini hoş karşılanıyor

misafir severim çok da güzel ağırlarım öyle söylenir yalnız titiz olduğum için çatkapı misafirden hoşlanmam.;)

şu sıralar hiç sevesim yok valla, kafam bir dünya evden de çalışan bir insan olduğum için hele, habersiz ya da pat diye emrivaki gelmeye kalkanları insanlara fitil olurum. ama aramızda ayrı gayrı olmayan dostlarım başımın üstünde yeri var, ancak misafir diyemem onlar için, bilirim ki evim dağınık da olsa, yemeğim olmasa da hazırda bunu ayıplayacak insanlar değil zaten işim varsa çekinmeden derim, sonra lafı bile edilmez, onu bırakın sesimden zaten anlarlar ne halde olduğumu. tabii karşılıklı bu ilişkiler;)

Misafir bile demek istemiyorum, zira hepsi arkadaslarimiz. Onlari yogun calistigimiz icin her zaman görüsemedigimiz icin resmen özledigimiz icin, evet gelmelerine cok seviniriz.
Gecen biz gitmistik evli arkadasimizin evine, hatta yemegi beraber yapip yedik. Hepimiz mutfaktaydik kizarkadasim hamuru hazirlamisti ve cok güzel onlari acti, bizde icine kiymalari koyup kapattik, yani anlayacaginiz mantimizi beraber yapip, beraber lezzetle yedik. Tabi o arada sohbetler, gülmeler sakalasmalar hic eksik olmadi.
Annemde su ara bende ve onuda yanimizda götürmüstük, annem bizim hallerimize hayran kaldi, erkekler sofrayi haizrladilar, yani herkes el birlik cok hos oldu.

Birde ikimizde sosyal insanlariz, illaki birseyler yapariz hafta sonu, hatta bize arkadaslar gelip gittikden sonra sanki evimin bereketi artiyor gibi...vallahi...öyle hissediyoruz esimle...arkadaslarimizla olmayi cok seviyoruz, cünkü hepsi cok özel insanlar...hepsi bizim gibi deli manyaklar cünkü...:3:

Çat kapı gelen misafiri sevmem haber verip gelirse başımın üstünde yeri var

yatılı misafir sevmiyorum evim çok küçük pek müsait değil çocuklarımda var artık kafam kalabalığı sesi kaldırmıyor:50:maalesef 15 tatilde 15 gün misafirim olacağa benziyor şimdiden karalar bağladım:5:

Evet çok severim. Yeter ki haberli olsun.
Malum salonda oturuyoruz, ayrı bir oturma odamız yok. kızımdan dolayı odamız her daim derli toplu olmayabiliyor. Çat kapı gelen olunca dağınık yakalanırsam utanıyorum :17:
He bir de sevdiğim insanları ağırlamayı sviyorum. İster sabah gelip akşama gitsin, ister akşam gelip yatıya kalsın. Başımın üstünde yeri var. Ama mecburiyetten misafiri sevmiyorum :30:

Kafa dengi misafiri çok severim, ikram etmeyi de. Çocuklu misafir hiç sevmem, çünkü benim yok ve çocuk muhabbeti bölüyor. Yatılı misafir sevmem çünkü bir insana belli saat dilimimi ayırabilirim ve çok hoş vakit geçirebilirim ama iş 24 saate binerse daralırım. :)

Ben hiçbir şekilde misafir sevmiyorum :27:

Misafir i severim yedirmek içirmek hoşuma gider... Kendi Yaşıtlarım oldumu çok hoşuma gider. gelip gitsinler isterim ama Çevremde hep benden büyük insanlar var en az 10 yaş ve sıkılıyorum hayatım boyunca hep kendimden büyüklerle arkadaşlık yaptım gezdim tozdum şimdi istemiyorum kendimden büyük sıkılıyorum hemen. Ama Her gelene kapım açıktır başımla beraber...

Aslinda seviyordum misafir agirlamayi ta ki az önce kalabalik bir aile arayip aksama geliyoruz diyene kadar.. Bugün de tembelligim üstümde temizlik yapmadim ve uzun zamandir alisveris yapmadigim icin evin ici bombos.. Off bir suru isim var yani.

Özetle misafir severdim ama bugün pek sevesim gelmedi ya :50:

misafirin her türlüsünü haberli ya da habersiz gelen misafirleri ağırlamayı sever misiniz?
Biz Türk milleti olarak çok misafirperveriz bende misafir severim
ama çalıştığım için ev işi yaparken çatkapı gelen bazı misafirleri pek istemiyorum
çünkü bazıları hem evine misafir oluyor hem de senin ev halini hoş karşılanıyor

Rabbim Kapımızı kapatmasın inşallah..Ben severim kendi ailem de eşimin ailesinde bu böyle şükür..Elimden geldiğince alırım..Ama açıkcası çat kapı sevmem be giderim be gelinsin isterim..2 Yaşında oğlum var ev bazen savaş alanı gibi oluyor öyle de misafiri oturturmak istemem sebebi bu yoksa gelsinler tabi..

Misafire bağlı.
Mesela annemin arkadaşlarının veya akrabalarımızın misafirliği ile arkadaşlarımın misafirliği farklıdır gözümde. :))))))

Son düzenleme:
dürüst olmak gerekirse sevmem evet kültürümüze ters ama bende bu böyle çünkü gelen misafir hizmet bekliyor acaba ne pişirmiş ne yapmış dibi köşesi temizmi ee birde üstüne dedikodu yapar haksızmıyım

sevmem ama zoraki görevlerimizden biridir

her misafir sevilmiyor:( sevdiklerim gelemiyor onlar benden hep uzakta:..( sevmediklerimde uzun uun yanımda misafir

Back
X