haklı olabılırsınız amma velakın evıme gelen ınsana asla suratım duşmez asla,
benım ogluma otızm teşhısı konuldu sadece yakın akrabalarımız bılıyo, arkadasları gelıyo bu ara eşımın butun gun aglamaktan olsem ıcım cekılse dahı surat asmıyorum guluyorumgulmeye calısıyorum.
daha aksam 10 bubuk ta eşım kahven varmı arkadasla gelıyoruz dedı bılmemkı kım abı,
bende cocugu yenı yatırdım bı kahve keyfı yapayım kk ya takılırım dıye dusunuyorum pat mısafırses etmedım hemen hazır bıseyler koydum bıraz mubabbet gectı gıttı
erkekler bu konuda bızım gıbı dusuncelı olamıyorlar. ama bende mısafır cok severım yanı
eşınıze durumunuzu yoruldugunuzu vs guzelce anlatın zamanla çözulcek bı sorun bence
Dışarıdan bakıldığında bütün gün oturuyormuşum gibi görünen ama aslında özellikle kafamı, beynimi yoran, bazen fiziksel olarak da koşturmacalı, sık seyahat ettiğim bir işim var. Eşimin işi de yorucu olmasına karşın eve erken geliyor ve dinlenme şansı var. Biraz işimin etkisi, eh biraz da karakterim dolayısıyla özellikle de hafta içi misafir sevmiyorum, istemiyorum. Eşim de aksine çok seviyor, özellikle de yakın bir arkadaşı akşam oturmaya gelelim mi diye aramışsa illa yemeğe gelin diye ısrar ediyor. Genellikle bana soruyor gerçi ama bazen arıyorlar, e biz yakınlardayız, diyorlar. Eşim de “e ne deyim şimdi, gelmeyin diyemem ya” deyip hemen davet ediyor. Asıl mesele ben istemediğim için çağırmamışsa canı sıkılıyor, suratı asılıyor. O anlarda beni sanki kötü biri gibi görüyor. Sonuçta o misafire hizmet eden, onlar gidince ortalığı toplayan benim. Ne kadar yardım ederse etsin asıl sorumluluk benim omzumda. İnanın bazen yorgunluktan gülümseyemiyorum bile, ne asık suratlı diyorlardır içlerinden. Gelenler de hep ev hanımı ya da ne bileyim öğretmen filan olup zaten yarım gün çalışan bayanlar. Sonuç olarak sizce eşim bana bozulmakta haklı mı?
canım çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemedim. Allah yardımcınız olsun.
benım ogluma otızm teşhısı konuldu sadece yakın akrabalarımız bılıyo, arkadasları gelıyo bu ara eşımın butun gun aglamaktan olsem ıcım cekılse dahı surat asmıyorum guluyorumgulmeye calısıyorum.
daha aksam 10 bubuk ta eşım kahven varmı arkadasla gelıyoruz dedı bılmemkı kım abı,
bende cocugu yenı yatırdım bı kahve keyfı yapayım kk ya takılırım dıye dusunuyorum pat mısafırses etmedım hemen hazır bıseyler koydum bıraz mubabbet gectı gıttı
erkekler bu konuda bızım gıbı dusuncelı olamıyorlar. ama bende mısafır cok severım yanı
eşınıze durumunuzu yoruldugunuzu vs guzelce anlatın zamanla çözulcek bı sorun bence
Eşimle konuştum zaten, tamam haklısın, diyor. Ama canı sıkılıyor belli; o istiyor ki birileri gelsin gitsin, sohbet edilsin, yenilsin içilsin... Zaten bir bayan olarak mesaimiz işyerinde bitmiyor, evde yemekti, bulaşıktı... Bi de misafir gelecek diye ortalığı topla, banyoyu vs temizle... Özellikle de "geçiyorduk, uğradık" şeklindeki misafirleri ağırlamaktan hoşlanmıyorum. Yani haftada bir yakınlardan geçseler, haftada bir uğrayacaklar. Gelince de çocuklarına dikkat etmezler, çocuk dışarı ayakkabısıyla içerde gezer, ben ayıp olmasın diye ses çıkarmam. Onlar gidince halıyı silerim. Evet biraz fazla sabırsızım galiba
ben sizi hatalı buldum...hafta içi 2 calısan insan ve yakınlardayız geliyoruz deme cürretini gösteren insanlar ya aşırı samimiyet gösteriyorsunuz ya da onlar yüzsüz ...eşin haliyle gelme diyemez ama şuan müsait değiliz diyebilirdi hafta içi gercekten misafir ağırlamak cok zor hele birde gelenler herseyi ayaklarına bekliyorsa kovasım gelyor benımde...tek yapacagı sey eşinin bir daha öyle emrivaki yaptıklarında müsait değiliz diyecek ya da sz onlara aynısını yapın bakalım ne olacak
Eşimle konuştum zaten, tamam haklısın, diyor. Ama canı sıkılıyor belli; o istiyor ki birileri gelsin gitsin, sohbet edilsin, yenilsin içilsin... Zaten bir bayan olarak mesaimiz işyerinde bitmiyor, evde yemekti, bulaşıktı... Bi de misafir gelecek diye ortalığı topla, banyoyu vs temizle... Özellikle de "geçiyorduk, uğradık" şeklindeki misafirleri ağırlamaktan hoşlanmıyorum. Yani haftada bir yakınlardan geçseler, haftada bir uğrayacaklar. Gelince de çocuklarına dikkat etmezler, çocuk dışarı ayakkabısıyla içerde gezer, ben ayıp olmasın diye ses çıkarmam. Onlar gidince halıyı silerim. Evet biraz fazla sabırsızım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?