Iyi de o zaman niye gelin tabi mutlu olurum diyorsun. Kabul etme. Bahane uydur. Yokum ben de. Hastayim de. Gerci bana kalsa hicbirine gerek yok musait degiliz d3men yeterli. Küsen yatagini beri sarsın canina minnet. Ama insanlara hem gelin mutlu olurum deyip hem niye geliyorlar diyemezsin.Evet biraz itici bir üslubum olacak kusura bakmayın ama sevmiyorum misafir ağırlamayı. Tabi kastım yatılı misafir ve 1. dereceden akrabalarımız hariç. Günübirlik misafiri de çok severim. Derdim; bende tatil yapmaları onu da baştan belirteyim.
Tatil beldesinde oturuyorum nerdeyse bi 10 sene oldu burda yaşayalı. Önceden bekardım tabi öyle olunca arkadaşlarınız tatil yaklaşınca direk size gelmek istiyorlar. Yalan da değil güzel de ağırladım her geleni.
Şimdi evliyim uzaktan kıyıdan köşeden akrabalar falan gelir oldular.
Önümüz yaz malum. Yine gelmek isteyecekler.Ben de gelin tabi sizi ağırlamaktan çok memnun olurum diyeceğim
Sonra beni yine bir telaş saracak.Ev baştan aşağı temizlenecek onlar gelmeden, havlusu, nevresimi ayarlanacak. Buzdolabı doldurulacak ve her yeni güne kahvaltılık artı akşam yemeği düşünülecek. Gezmek isteyecekler, arabayla gezdireceğiz, denize götüreceğiz ve sabahtan akşama deniz kenarında kum oynayacağız. Gezerken acıkacaklar bir yerde oturup yemek yiyeceğiz. Hatta belki de geçmişte olduğu gibi kendi ağızlarıyla söyleyecekler bir şeyler yemek istediklerini. Bir de götürdüğüm yeri saçma bir sebepten dolayı beğenmez ve surat asarlarsa yine vay benim halime.. Neyse sonuçta onlar misafir diye hesabı yine ben ödeyeceğim.
Hep aynı yerleri gezmekten bana gına gelecekArabama da benzini fullayıp duracağım ve kumlu kumlu bindikleri için onlar gidince yıkatmaya vereceğim.
Tatilleri bitecek. Onlar evlerine dönecekler bana kirlenmiş bir ev, harcanmış kredi kartı faturası ve bozulan sinirim kalacak.
Sevmiyorum bu yüzden misafir ağırlamayı. Üzgünüm ama sevmiyorum. Herkes evinde otursun, parası olan tatilini otelde beri de yapsın. Beni de çok görmek istiyorlarsa bi uğrasın çayımı kahvemi içsinler. Buyursunlar 1 gece de misafir edeyim. Ama fazlası zor geliyor inanın. Yapmayın. Kendi keyfiniz için başkalarının düzenini bozmayın.
bence ankete ucuncu bir secenek eklenmeli
sevmeyenler ve kabul etmeyenler diye , ben o gruba giriyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?