Misafir Sevmeyenler Kulubü-MSK

Yatılı misafir sever misiniz? (çok sevdiğiniz insanlar hariç tabi)

• Hiç gocunmadan ağırlarım. Hatta misafir ağırlamayı çok severim.

OY: 26 6,3%
  • Ağırlarım elbette ancak kalmamalarını tercih ederim.

OY: 384 93,7%

• Ankete Katılan
    410
yok ilk soyledigimde geldiler ve gercektrn yemek de yaptilar temizlik de ama ilk ve son gelis oldu , sonraki yazlarda kimse aramadi :)
Onu diyorum iste, hoslarina gitmedi demek kendi temizlik ve yemeklerini yapmak : ) bu da baya baya senden beklediklerini gosterir.. Ya da kendileri yapinca empati kurdular, zor olduğunu anladilar ve vazgectiler..

Esin ne diyor bu duruma? Tepkini koysan sorun cikarir mi?

Geçen sene dünyanın öbür ucunda yaşayan teyzesinde 2 ay kalmış birisi olarak utandım

Insanlarda ne arsiz yüzsüz ya hadi gidiyosun bari mutfak masrafını karşıla valla ben anneme gidiyorum sene de iki kez iki hafta marketi karşılamadan yemeğe götürmeden rahat edemem sonuçta çoluk çocuk yiyoruz içiyoruz ayıp yani sende çekme çok saçma

Ben mısafiri çok severim nedense eşim bi akşam xlere gidelim der ara onlar gelsinler derim. Ama şimdi sizin yerinizde olmakda istenezdim ne yalan söyliyim
günü birlik oturmaya gelende sıkıntı yok. Ben de severim ama yatılı misafir olayı başka boyuta taşıyor

Esin ne diyor bu duruma? Tepkini koysan sorun cikarir mi?
Evlendiğimizden beri 2 sefer onun tarafından geldiler. Benim ailem geldi sadece. Çok para harcandığı için o da pek memnun ayrılmadı. Kuzenini çok sever, 2 gün kaldılar pek ses etmedik. Hem 2 gün çok değil.. O da eşim onlara çok ısrar etti illa gelin gelin diye. Bi ara aman kimseye gel diye ısrar etme diycem usul usul şakayla karışık.

ben asla kabul etmezdim. çünkü yatılı misafir annem hariç bana ağır geliyor. annem saolsun gelir yemeğimi yapar, oğlum bakar, bulaşıkları halleder. daha ne yapsın di mi??
kaldı ki ben kendim de yatılı misafir olmayı sevmem. hele azıcık olan tatilimi bir akrabamın ya da arkadaşımın yanında geçirmek hiç benlik değil. ben otel tatilini severim. ye iç gez toz çekirdek ailenle . elini sıcak sudan soğuk suya vurma yani. zaten 1 hafta hepi topu onda da bu keyfi yaşamak isterim.

Geçen sene dünyanın öbür ucunda yaşayan teyzesinde 2 ay kalmış birisi olarak utandım
ya olabilir. Ama önemli olan yük olmamaya çalışmak. Benim de eşimin küçük kardeşi kalmıştı 1 hafta ama hiç rahatsız etmedi. Aksine herşeye yardım etmeye çalıştı, yatağını topladı, sorun çıkarmadı. Yemek seçmedi falan. Ki siz yiğensiniz arkadaşlarım 40 kat yabancı..

otelde kalmayı herkes ister ama işte imkanlar... Yine de katılıyorum size paran yoksa da çıkmayacaksın. Çıkacakasan da para gideceğini hesap edeceksin.

Biz de haftada bir temizlik yapardık ben buradan kendi harçlığımı götürmüştüm Amerika’ya. Onun dışında teyzem işe giderdi ben kendim gezerdim, herhalde çok yük olmamışımdır

otelde kalmayı herkes ister ama işte imkanlar... Yine de katılıyorum size paran yoksa da çıkmayacaksın. Çıkacakasan da para gideceğini hesap edeceksin.

iyi de sizdeki de para su değil ki bol bol akıtasın. kendi parasını düşünen sizi de düşünmeli. belki ayıp olacak dediğim ama bir misafiri akşam yemeğine alıyorsun. 100 liradan aşağıya gitmiyor. bunu 3 öğün düşünüp gezmeli tozmalı temizlikli falan düşününce otel parasını katlıyor yani

ayyy içimi okumuşsun gerçi sen benim yazlık ev alırsam yaşıyabileceklerimi yaşıyorsun ve bende ınan bunun için sahil kenarı havuzlu bir ev almaktan kaçıyorum , çünkü iki taraflada aynı şehirde yaşadıgımız için ve 1.derece yakınlardan dışarıda olanlarda var emınım onlarda ilk tatilde bizim evin önümde arabayı park edeceklerdir .
yazarken bile bunaldım yok yok gene vaz geçtim ,

lütfen tlf kapat ve hiççççç açma

Birgün yazlık alacak olursanız da baştan kendinizi ayarlayın derim. Misafirler için yatak odası yapmayın mesela. şuan evim 3+1 olmasına rağmen salon harici yatacak yer yok. :))

Kusura bakmayın ama gelin tabi sizi ağırlamaktan çok memnun olurum demek yerine müsait değiliz,programımız var demekte bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…