- 15 Aralık 2009
- 8.694
- 20.056
- 873
- Konu Sahibi sevgisiz11
-
Neden eziyet olsun ki?Bence bu yaşadığının adı eziyet. İnsanlar biraz saygı duysunlar sana. Gelmesin demiyorsun kahvaltıya çağırıyorsun sonuçta. Restoran değil ki senin evin
Hayır Esim öyleymiş gibi davranıyor sadeceKonu sahibi ve eşi dışında bütün akrabalar almış amcayı yemeğe ben mi yanlış anladım acaba
Yanlış anlamışım demek ki madem eşin bu kadar istiyor kırma bence gönlü olsunHayır Esim öyleymiş gibi davranıyor sadece
Misafir gelince benmi çok abartiyorum acaba aksam yemeğe geleceklerse bigun önceden evi siler supururum sabah erkenden zeytiyaglilari tatliyi hazirlayip ana yemeğe gecerim mutfagi toplayana kadar zaten aksam olur elimde biraz yavastir anca biter isim herkes gidince de evi tekrar kaldiririm dip köse temizlik yaparimSenin calisiyo olman misafir agirlamana engel mi ki?
Bu gelen senin yillardir gorusmedigin öz amcan olsa yine ayni seylerimi dusunurdun
Amcami yemege alamam calisiyorum mu derdin merak ettim
Gelen ne yicek ALlah askina
Corba pilav sulu bi yemek salata oldu bitti
Bence siz agirlamak istemiyorsunuz
Bence de kırk yılda bir olacak bir şey, akşam yemeğe çağırın. Eşe iş mecburiyet verin ama, o da yardım etsin.Misafir yüzünden papaz olduk
Eşimin amcası geldi yurtdışından 20 küsür yıldır gelemiyomuş neyse kayınvalidemlere gittik eşim havaalanından aldı geldi baya oturduk o aksam çıktık geldik
10 gün kalıp dönicekmis dün Esim mail attı amcamı bize davet etmek istiyorum diye bende tamam c.tesi çağıralım dedim annemleride çağırıcam dedi annesiyle görümcem aynı binada onuda çagırcak tabi bende ozaman kalabalık olur (hepsi gelirse 9 kisi)kahvaltıya çagiralim diye konuştum
Çünkü pazar günü erken kalkıp kuzenime ugricam ordan esimin akrabasinin nisanina gidicez 1de
C.tesi aksam yemeğe alırsam onları evi temizleyip toplamam gerekicek pazar günüde yokum ev o haldeyken Nasi gidim nisana zaten p.tesi ise gidiyorum ne ara dinlenim
Yok efendim kahvalti olurmuymus ayipmis bir suru laf saydi bagirdi cagirdi bu arada 3tane halasi var yasadigimiz sehirde bir suru kuzeni var herkes cagirdi bi biz kaldik ayip oldu gibi kendini olduruyo cikti annesine gitti simdide
Çalışan bi insan olarak c.tesi aksamı 10 kişiyi ağırlayamam müsait değilim demem çokmu garip sizce
Ben 3 gün önceden başlıyorum ne bir gün öncesi ama bayanlar haklı neyse ne sonra lafı olacak bir şey bırakmayın kimseyeM
Misafir gelince benmi çok abartiyorum acaba aksam yemeğe geleceklerse bigun önceden evi siler supururum sabah erkenden zeytiyaglilari tatliyi hazirlayip ana yemeğe gecerim mutfagi toplayana kadar zaten aksam olur elimde biraz yavastir anca biter isim herkes gidince de evi tekrar kaldiririm dip köse temizlik yaparim
Misafir yüzünden papaz olduk
Eşimin amcası geldi yurtdışından 20 küsür yıldır gelemiyomuş neyse kayınvalidemlere gittik eşim havaalanından aldı geldi baya oturduk o aksam çıktık geldik
10 gün kalıp dönicekmis dün Esim mail attı amcamı bize davet etmek istiyorum diye bende tamam c.tesi çağıralım dedim annemleride çağırıcam dedi annesiyle görümcem aynı binada onuda çagırcak tabi bende ozaman kalabalık olur (hepsi gelirse 9 kisi)kahvaltıya çagiralim diye konuştum
Çünkü pazar günü erken kalkıp kuzenime ugricam ordan esimin akrabasinin nisanina gidicez 1de
C.tesi aksam yemeğe alırsam onları evi temizleyip toplamam gerekicek pazar günüde yokum ev o haldeyken Nasi gidim nisana zaten p.tesi ise gidiyorum ne ara dinlenim
Yok efendim kahvalti olurmuymus ayipmis bir suru laf saydi bagirdi cagirdi bu arada 3tane halasi var yasadigimiz sehirde bir suru kuzeni var herkes cagirdi bi biz kaldik ayip oldu gibi kendini olduruyo cikti annesine gitti simdide
Çalışan bi insan olarak c.tesi aksamı 10 kişiyi ağırlayamam müsait değilim demem çokmu garip sizce
Abartiyoruz hepimiz telase ediyoruz ama dort dortlukde olmayiversin neticede elinizden geleni yapiyosunuM
Misafir gelince benmi çok abartiyorum acaba aksam yemeğe geleceklerse bigun önceden evi siler supururum sabah erkenden zeytiyaglilari tatliyi hazirlayip ana yemeğe gecerim mutfagi toplayana kadar zaten aksam olur elimde biraz yavastir anca biter isim herkes gidince de evi tekrar kaldiririm dip köse temizlik yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?