- 30 Mayıs 2014
- 298
- 209
- 48
- Konu Sahibi sevgisiz11
-
sanırım biraz abartıyorsun ki bu kadar gözünde büyüyttün.M
Misafir gelince benmi çok abartiyorum acaba aksam yemeğe geleceklerse bigun önceden evi siler supururum sabah erkenden zeytiyaglilari tatliyi hazirlayip ana yemeğe gecerim mutfagi toplayana kadar zaten aksam olur elimde biraz yavastir anca biter isim herkes gidince de evi tekrar kaldiririm dip köse temizlik yaparim
Bu sadece bir akşamlık bir olay eşiniz hatırı için idare edebilirsiniz ..Misafir yüzünden papaz olduk
Eşimin amcası geldi yurtdışından 20 küsür yıldır gelemiyomuş neyse kayınvalidemlere gittik eşim havaalanından aldı geldi baya oturduk o aksam çıktık geldik
10 gün kalıp dönicekmis dün Esim mail attı amcamı bize davet etmek istiyorum diye bende tamam c.tesi çağıralım dedim annemleride çağırıcam dedi annesiyle görümcem aynı binada onuda çagırcak tabi bende ozaman kalabalık olur (hepsi gelirse 9 kisi)kahvaltıya çagiralim diye konuştum
Çünkü pazar günü erken kalkıp kuzenime ugricam ordan esimin akrabasinin nisanina gidicez 1de
C.tesi aksam yemeğe alırsam onları evi temizleyip toplamam gerekicek pazar günüde yokum ev o haldeyken Nasi gidim nisana zaten p.tesi ise gidiyorum ne ara dinlenim
Yok efendim kahvalti olurmuymus ayipmis bir suru laf saydi bagirdi cagirdi bu arada 3tane halasi var yasadigimiz sehirde bir suru kuzeni var herkes cagirdi bi biz kaldik ayip oldu gibi kendini olduruyo cikti annesine gitti simdide
Çalışan bi insan olarak c.tesi aksamı 10 kişiyi ağırlayamam müsait değilim demem çokmu garip sizce
Niye alındınız hanfendi bi hafta sonum var her daim evde değilim anlamında belirttim çalısan bayanın evet bi ev hanımınında yaptıgi tüm isleri yapıyorum çok şükür eşimin inadı tuttu sadece bu sefer
Bencede kahvalti olmaz hem gorumceyi kayinvalideyi neden buyuttun bu kadar yardim ederler sonucta sana esini uzme bosuna..Misafir yüzünden papaz olduk
Eşimin amcası geldi yurtdışından 20 küsür yıldır gelemiyomuş neyse kayınvalidemlere gittik eşim havaalanından aldı geldi baya oturduk o aksam çıktık geldik
10 gün kalıp dönicekmis dün Esim mail attı amcamı bize davet etmek istiyorum diye bende tamam c.tesi çağıralım dedim annemleride çağırıcam dedi annesiyle görümcem aynı binada onuda çagırcak tabi bende ozaman kalabalık olur (hepsi gelirse 9 kisi)kahvaltıya çagiralim diye konuştum
Çünkü pazar günü erken kalkıp kuzenime ugricam ordan esimin akrabasinin nisanina gidicez 1de
C.tesi aksam yemeğe alırsam onları evi temizleyip toplamam gerekicek pazar günüde yokum ev o haldeyken Nasi gidim nisana zaten p.tesi ise gidiyorum ne ara dinlenim
Yok efendim kahvalti olurmuymus ayipmis bir suru laf saydi bagirdi cagirdi bu arada 3tane halasi var yasadigimiz sehirde bir suru kuzeni var herkes cagirdi bi biz kaldik ayip oldu gibi kendini olduruyo cikti annesine gitti simdide
Çalışan bi insan olarak c.tesi aksamı 10 kişiyi ağırlayamam müsait değilim demem çokmu garip sizce
benimde en nefret ettiğim kadın tipi düşüncelerini karşındakini yermeden söyleyemeyendir sizin gibi meselaEn nefret ettiğim kadın tipi çalıştığını bahane edip misafir kabul etmeyen ama bu misafirler hep eşinin tarafı olan kadın tipidir .Elbetteki her gün her gün süreklilik arzeden misafiri bünyemiz kaldırmaz ama burada seneler sonra gelen can bir akrabadan bahsediliyor ve ben yorgunum deyip kocanızı mahcup mu edeceksiniz .Kahvaltı kolayınıza geliyor .Akşam yemeği hazırlamak zor geliyor ama zaten gelenler ilk başta sizden güleryüz bekler .Gerekirse hazır alırsınız ama o adamı üzmezsiniz .Siz bilirsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?