Hey maşallah kimin neyi nbe kadar abarttığı ortada.Bak bence sen bir otur yerine bir nefes al sakinleş benim yazdıklarımı tekrar ama tekrar bir gözden geçir.Mesele çalışıp çalışmamakta değil.
TEKRAR EDİYORUM.HERKESİN YAŞANTISI ÇALIŞMA KOŞULLARI EV İŞİ HERŞEYİ FARKLIDIR.NE ÇALIŞAN ÇALIŞMAYANI,NE ÇALIŞMAYAN ÇALIŞANIN HAYATINI KÜÇÜK GÖREMEZ.Bak ne güzel demişsim bulaşığı makine yıkıyor,yemeği koy pişsin...Kimse hiçbirşeyi yapmak mecburiyetinde değil.Hayat müşterektir.Yurtdışından bilmem kim geldi diye seferber olunavak diye bir kaide de yok.İnsan bazen morali bozuk olur,işyerinde kafası birşeye takılır,bir dosyada büyük bir hata olur ,yöneticiden azar işitir...herşey olur.Çalışma hayatı ve çalışma koşulları farklı farklıdır.Hayat yemek pişirmekten ibaret değildir.Bir insanı kahvaltıya çağırınca az değer vermiş,akşam yemeğine çağırınca çok değer vermiş olunmaz.Önemli olan,o insana vakit ayırabilmek evine davet etmektir.
Kendi çevrelerinizden örnekler vererek kimsenin hayat koşullarını abartıyor abartmıyor kararını veremezsiniz.Benim fikrim bu canım.İyi akşamlar.