• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir sorunsalı

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.541
10.013
773
Ankara
Arkadaşlar oturduğumuz yerde ne zamandır bana gelmek isteyen yaşitim olan bi arkadaş vardı annesi ile gelmek istiyorlardı annesi de k.v ile arkadaş bende çağırdım, hazirlandim eşimin teyzesi ve k.v nin bi komşusu vardı onlarda gelmek istiyordu hepsini çağırdım (hepsi birbirini tanir ayni mahallede komsular) anneme de haber verdim .gayet güzel geçti agirladim misafirlerimi. Annem bendeyken teyzem annemi aradı kendisi başka şehirde yaşıyor .Annem bende olduğunu söyledi. Teyzem annem eve gidince aramış anneme neden haber vermediniz(anneannemi kastediyor) minnie uygun görmedi mi annem de gitse iyi olurdu demiş duyunca çok moralim bozuldu çünkü ramazanda mutlaka anneannem oruç açsın diye davet ederim bi gece yatiririmki beraber sahur yapalım diye kendi akrabalarimiz toplaninca mutlaka çağırırım ama bu sefer misafirler tanıdığı ve yaşıtı olmadığı için çağırma gereği duymadım salonum da küçük masanın kapasitesi de belli sonuçta .sırf bu yüzden annem sıkıştırılıyor ve anneannem aranıp olay anlatılıyor teyzemden zaten çok haz etmem yaptığı da çok canımı sıktı şimdi telefon açıp açıklama yapsam tartışma yaratır böyle de benim içime dert oldu.evli barkli yetiskin bu insanım yaptığı doğru mu ben mi hataliyim sizce?yanlış mi yaptim? Annem her gelip gittiğinde bu gerilimi yaşamak zorunda miyim? Yarın anneme gidicem anneannem de orada olacak konuyu açayım mi ne yapayim

Yarın hızlı davran konu açılmadan ananeni davet et. Teuzen yanlış yapmış , alınmasın kadincagiz

Bitmez bunlar. Anneniz izin vermiycek en basta sizi elestirmesine. teyzenizin çocukları teyzeniz kadar düşünceli miymis?
Annem pasif kalıyor hatalı bana göre. Teyzem.çocuklarına laf bile söyleyemez ödü kopar

Anneanneniz alındıysa eğer ona; anneanneciğim seni yalnız ağırlamak istedim, biz bize olalım rahat konuşalım diye çağırmadım, alınacağını bilseydim çağırırdım dersiniz, gönlünü almış olursunuz.
Aslında olan da bu anneannem istediği zaman gelebilir misafire lüzum Yok ki amaç beni kötülemek

Annen pasif kalıyorsa sen bildir haddini. Annen onun cocuklarini elestiriyor mu? Müsaade etmeyin uzaktan moralinizi bozmasına fırsat vermeyin anne kız.
Annem onun gibi kusur aramaz kusur kapatır aksine.Bildiğin canımı sıktı kadın telefonla heryere yetiyor

Annem onun gibi kusur aramaz kusur kapatır aksine.Bildiğin canımı sıktı kadın telefonla heryere yetiyor

Bu teyzeye pabuç bırakmayın lutfen. Bizden biliyorum. Sadece annenizi arayip ona kendi kızını cekistirmekle kalmaz, varsa diger dayi ve teyzelerinizi de örgütler, doldurur. Önünü kesin haddini bilsin gec degil anneniz arayıp hala diyebilir kızımı bana eleştirme diye. Kendi çocukları biliyor mu anneannenizin kıymetini ?

Bu teyzeye pabuç bırakmayın lutfen. Bizden biliyorum. Sadece annenizi arayip ona kendi kızını cekistirmekle kalmaz, varsa diger dayi ve teyzelerinizi de örgütler, doldurur. Önünü kesin haddini bilsin gec degil anneniz arayıp hala diyebilir kızımı bana eleştirme diye. Kendi çocukları biliyor mu anneannenizin kıymetini ?
Annemler iki kardeş teyzem sehir dışında yazları geliyor sadece aklı sıra uzaktan kumanda ederek millete yoneterek vicdanını rahatlatıyor ilgili evlat rollerine giriyor

Opun koklayın anannenizi yanliş anlamasina fırsat vermeyin
Ama evim küçük olduğu için demeyin yerini ben mi daraltıyordum diyebilir:-)

Aslında onu da cagirsaniz olurdu ama çağırmasaniz ne olur yani uzaktan karışıyor teyzeniz .onu ilgilendiren birşey değil.

Bende öyle düşündüm tanımıyor hiç birini yaşıtı desen değil akraba desen değil alaka kuramadık bozulmalarina şaşırdım
Teyzen isguzarlik yapmis. Tek aciklamasi bu.

Ananenin yeri ayri, komsunun vs ayri. Haftaya da ananeni cagirirsin oturur yer icersiniz.

Back
X