Arkadaşlar oturduğumuz yerde ne zamandır bana gelmek isteyen yaşitim olan bi arkadaş vardı annesi ile gelmek istiyorlardı annesi de k.v ile arkadaş bende çağırdım, hazirlandim eşimin teyzesi ve k.v nin bi komşusu vardı onlarda gelmek istiyordu hepsini çağırdım (hepsi birbirini tanir ayni mahallede komsular) anneme de haber verdim .gayet güzel geçti agirladim misafirlerimi. Annem bendeyken teyzem annemi aradı kendisi başka şehirde yaşıyor .Annem bende olduğunu söyledi. Teyzem annem eve gidince aramış anneme neden haber vermediniz(anneannemi kastediyor) minnie uygun görmedi mi annem de gitse iyi olurdu demiş duyunca çok moralim bozuldu çünkü ramazanda mutlaka anneannem oruç açsın diye davet ederim bi gece yatiririmki beraber sahur yapalım diye kendi akrabalarimiz toplaninca mutlaka çağırırım ama bu sefer misafirler tanıdığı ve yaşıtı olmadığı için çağırma gereği duymadım salonum da küçük masanın kapasitesi de belli sonuçta .sırf bu yüzden annem sıkıştırılıyor ve anneannem aranıp olay anlatılıyor teyzemden zaten çok haz etmem yaptığı da çok canımı sıktı şimdi telefon açıp açıklama yapsam tartışma yaratır böyle de benim içime dert oldu.evli barkli yetiskin bu insanım yaptığı doğru mu ben mi hataliyim sizce?yanlış mi yaptim? Annem her gelip gittiğinde bu gerilimi yaşamak zorunda miyim? Yarın anneme gidicem anneannem de orada olacak konuyu açayım mi ne yapayim