- 18 Ağustos 2022
- 1.420
- 2.625
- 63
- 30
- Konu Sahibi whiteemochaaa
Haklısın. Şahsen ben kendi akrabamı da istememYukarıdada dedim aynı tavrı ileride kendi akrabalarınada gösterebilecek mi yoksa sorun çıkar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın. Şahsen ben kendi akrabamı da istememYukarıdada dedim aynı tavrı ileride kendi akrabalarınada gösterebilecek mi yoksa sorun çıkar.
Bunu yapabilecek mi.Yatılıya bende karşıyım.Anne baba harici yatılı asla almıyorum.Eşimle ikimizinde kardeşi olmadığından onu bilemiyorumHaklısın. Şahsen ben kendi akrabamı da istememHerkes evinde kalsın, akşam yemeğini yesin gitsin.
İyi günler, biz daha yeni evlendik fakat eşimin akrabaları yatılı gelmek istiyor. Bu tarafta bir işleri varmış bir iki gece uyuyup döneceklermis. Buraya kadar bir sorun yok dedim insanların işi var tabi ki gelsinler. Ama bu işi olanların yanında halasi da geliyormus bizi görmek için çocuklarını yanına alıp arabayı bedavaya getirmek için. Bana bir tuhaf geldi açıkçası zaten evde hiçbir şey yok henüz bu şekilde söyledim eşim de halam ne alaka anne o neden geliyor dedi. Haksız değil miyim zaten çalışıyorum bir hafta sonumuz var. İşi olanlar hadi neyse de hala nerden çıktıysa. Sinir olmakta haksız mıyım?
Kayınvalide yakınsa halayida sana şutlim dersinKvyi arayip anne malum yeni evliyiz henuz misafir agirlayacak durumda degilim zaten calisiyorum halayi baska zaman agirlayalim diyebilirsin
Bu ara yatili misafir konulari da cogaldi
Insanlara istek mi geliyor nedir gidip bi yerlerde yatili kalalim diye![]()
Kesinlikle çok haklısınız. Ben de 6 aylık evliyim ve çalışan bir kadınım. Daha evime bile doyamadım sabahın köründe işe gider akşam eve dönerim. Gelince yemekti çamaşırdı bilirsiniz işte kadınlık zor.Eşimle daha evimizde uzuun uzadıya keyif yapamamışız, oturup şöyle uzun uzun film izleyememişiz daha 1 aylıkken gelip gitmek isteyen mi dersiniz, gecenin bir saati zırt pırt arayan mı. Benim ailem çok saygı duyar böyle şeylere ve asla gelmezler zırt pırt ama anladınız hangi tarafın böyle yapmak istediğini :)Ben ilk baştan mesafe koymasam, aşkım biz yeni evliyiz biraz saygı duyulması lazım demesem önüne geçemem, iş insanın eşinde bitiyor. Gerçi yeni evli olmasam da hoşlanmam böyle gereksiz samimiyetlerden.. Az ve öz misafirimi güzelce ağırlarım fazla samimiyeti sevmem :) Yatılı gelmek isteyen misafirleriniz de gitsin otelde kalsın. Gerçekten bu devirde yatılı kalmak da nedir yahuİyi günler, biz daha yeni evlendik fakat eşimin akrabaları yatılı gelmek istiyor. Bu tarafta bir işleri varmış bir iki gece uyuyup döneceklermis. Buraya kadar bir sorun yok dedim insanların işi var tabi ki gelsinler. Ama bu işi olanların yanında halasi da geliyormus bizi görmek için çocuklarını yanına alıp arabayı bedavaya getirmek için. Bana bir tuhaf geldi açıkçası zaten evde hiçbir şey yok henüz bu şekilde söyledim eşim de halam ne alaka anne o neden geliyor dedi. Haksız değil miyim zaten çalışıyorum bir hafta sonumuz var. İşi olanlar hadi neyse de hala nerden çıktıysa. Sinir olmakta haksız mıyım?
Haydaaaa. Yeni evli ciftin evine yatili gelmek nedir beyinsiz mi bunlar bide sülalecekİyi günler, biz daha yeni evlendik fakat eşimin akrabaları yatılı gelmek istiyor. Bu tarafta bir işleri varmış bir iki gece uyuyup döneceklermis. Buraya kadar bir sorun yok dedim insanların işi var tabi ki gelsinler. Ama bu işi olanların yanında halasi da geliyormus bizi görmek için çocuklarını yanına alıp arabayı bedavaya getirmek için. Bana bir tuhaf geldi açıkçası zaten evde hiçbir şey yok henüz bu şekilde söyledim eşim de halam ne alaka anne o neden geliyor dedi. Haksız değil miyim zaten çalışıyorum bir hafta sonumuz var. İşi olanlar hadi neyse de hala nerden çıktıysa. Sinir olmakta haksız mıyım?
Eşimin amcası , eşi ve halasıNe kadar yakın akraba bu kalmalı gelenler
Benim akrabalarım çok sık gelip gitmez çok akrabam da yok zaten ama onların da bir iki gün işi olsa nasıl hayır derim bilmiyorum eşimle tartışma yaşarım demezsem de ev yol geçen hanı gibi olacakBende seninle aynı düşüncedeyim.Fakat bu sonrası için sıkıntı oluyor.Kadının akrabarında aynı durum çıkarsa nolucak.Aynı tepkiyi vermesi gerekecek.Burada her iki tarafada dirayetli davranması lazım
O yüzden şimdi vereceğin karar iki taraf içinde verilecek karar.Çok zor bir durum.Ama bence kendini düşün yarın huzursuz olacak olan sensin.Her tarafa mesafeyi koy.Benim akrabalarım çok sık gelip gitmez çok akrabam da yok zaten ama onların da bir iki gün işi olsa nasıl hayır derim bilmiyorum eşimle tartışma yaşarım demezsem de ev yol geçen hanı gibi olacak