• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir ve Çocukları

Cocuk diye evi haşat etmek nedir? Benim bebegim evimi talan ediyor korkudan kimselere gidemiyorum mecbur mu millet benim cocugumun kahrini cekmeye?Hareketli cocuk baska sey terbiyesiz cocuk baska sey.Cocuk bile olsa baskasinin evinde nasil hareket etmesi gerektigi ogretilmeli...

Evet aynen öyle ama bu yaştan sonra teyzemlere yengemlere nasıl çocuk yetiştirilir diye anlatamayacağıma göre bende burda sizlerle paylaşıyorum işte :)

Onlar daha çok karıştırma taraftarı. Özellikle kız olanlar benim odama bayılıyorlar çekmecelerimi açıp takılarıma makyaj malzemelerime falan bakıyorlar alıp denemek istemeler falan gerçekten hiç hoşlanmıyorum. Herkesin düşüncesi de farklı olabilir tabiki saygı duyarım.
Yok ben seni haklı buldum aslında ama 13 yaşında ki bir çocuğun söz dinlemesi gerek .sonuçta küçük bebek değil. Bir daha odanın kitle.

Ben öyle her düşünceye saygı duymuyorum malesef adam gibi bir fikrin olur da saygı beklersin , cocuklara sempatim yok diyecek kadar bir dürüstlügü asla kabul edemeyiz git dağda yaşa ay ne biçim insanlar var toplumumuzda .hasbinallah

Bembeyaz halılarıma çikolatalar mı sürülmedi, sandalyelerime Vişne Suları mı dökülmedi hangi birini sayayım? Hepsi temizlendi oldu bitti. Dert bile etmem kendime.

Kızlar çekmecelerinizi karıştırıyor diye rahatsız olmanız normal ama bir de onların açısından bakın. Genç kızlığa heves ediyorlar,merak ediyorlar. Belki de sizi çok beğendiklerinden eşyalarınızı görmek istiyorlar.

Benim bile şöyle kozmetik,Takı dolu bir masa,dolap görsem içim gider. Kadınız doğamızda var.

Ayyyy geçen bizde vardı 2 tane :KK51: bi koltugun tepesinde bi baktim buzdolabini karistiyo bir de baktim kendine ait olmayan parayi eline almis kavga ediyolar:KK57::KK57:Ben aile terbiyesine bagliyorum cocuklariniz kendi evlerinde herseyi yapabilirler ama baskasinin alanina girdikleri anda kurallar degisir.
Sahsen ilerde cocuk evimi dagitirkenkendi keyfine bAkan anneyi ben bidaha evime kabul etmem

Ha cocugun elinden kiymetli kirilan esya yok valla gunluk hayattada bu sekilde ifade ediyorsaniz kendinizi size buyuk sıkıntı bi ozür bile dilemedi karşılığı neyse vereyim demediği icin kizmiyorsunuzda cocugun eli kesilmesin diye dikkat et demesine bozuluyorsunuz.

Hayir benim bozulduğum nokta bebesine yavrum yapma, ayip otur demeyen anneler ! Yoksa çocuğa bir şey olsun bende istemem. Sadece umursamaz anneler sinir bozucu.

Yakınım derken anne baba kardeş gibi. Tüm veliler ile tanışıyorum bu yüzden. Günümüz annelerini yeterince çözdüm . Birçoğu kendimiz birşey görmedik diye çocukları şımarttıkça simartmis.
Benim de yeğenlerim var gayet de başkaların evinde uygun şekilde oynarlar . Tabi yetiştirene bağlı siz beceremezsiniz .

Benim anneliğimi sorgulamak senin haddin değil
Önce bi kendine gel
Terbiyesiz

Ç
Ben öyle her düşünceye saygı duymuyorum malesef adam gibi bir fikrin olur da saygı beklersin , cocuklara sempatim yok diyecek kadar bir dürüstlügü asla kabul edemeyiz git dağda yaşa ay ne biçim insanlar var toplumumuzda .hasbinallah

Çocuk sever sevmez
Hangi fikrin adam gibi olacağına sen karar veremezsin ki

Sizin kadar saygısızca yorum yapmadı konu sahibi. Ne hakla sizin gibi düşünmeyenlere fesat diyorsunuz acaba, dağda yaşa filan? Ne münasebet, nereden buluyorsunuz bu haddi? Çocukları herkes sevmeyebilir, bu saygısızlık da değil, fesatlık da değil. Çocuk seven biri olarak diyorum bunu. Bu forumlar saygı çerçevesinde cevap yazmayı gerektiriyor. Saygı duyamıyorsanız, hakaret edecekseniz zaten yazmayın. Hayret bir şey.

Çıkıp kavga edelim istiyorsanız ? Hayır bu aşırı tepki neden onu anlamadım. Evet çocukları fazla sevmem. Herkes tüm çocukları sevmek zorunda mı ? Hele yaramaz olan ortalık karıştıranlara da uyuz oluyorum. Siz çocukların her davranışına tolerans gösteriyo olabilirsiniz ayrı. Ben böyle düşünüyorum ve böyle düşünen bir sürü insan var. Kısacası saygı duymak zorundasınız. :)

Çocuk var, çocuk var.
Anne var, anne var.
Çocuk yaramaz olur, annesi durdurmaya çalışır, kusura bakmayınlar havada uçar; o zaman batmaz insana.
Ama çocuk işte canım ne var düşüncesindeyse çekilmez olur. Nitekim öyle insanları ben evime sokmuyorum.
Biz çocuklu kimseyi artık kabul etmiyoruz. Oldukça kötü şeyler yaşattılar bize, halımızın birini atmak zorunda kaldık, çocuk denilen kazık kadar kız eve tuvaletini yaptı (odalara) falan filan.
Önce annelik babalık eğitimi olsa güzel olur ama hayal işte.
Çocuğunuz hareketli olacaksa, kendi evinizde olsun; kimse mecbur değil.

Ç

Çocuk sever sevmez
Hangi fikrin adam gibi olacağına sen karar veremezsin ki
Aha bal gibi de veriyorum çocuk sevmiyorum diyen kişi botmal değildir tedavi olsun , hayvanları sevmiyorum dese bir ton elestiri alirdi bazı seyler ne kadar normalleştirilmeye calisiyor bir insan evladindan bahsediyoruz yahu herseyin kolayi var kitlersin odayı olur biter bu konu sahibi cocukları çekiştirmek istiyor hay tovbe tovbe

Bazilari cocugu olunca buldumcuk oluyor. Onlarin cocugunun her turlu yaramazligini, bizim kendi cocuklarimiza vurmalarini, evimizde her turlu zarari vermelerine sevinmemiz lazim sanki. Cocuk yetistiremeyen ciksin bence daga, bu durumdan hoslanmayanlar deyil.

Bu cocuklara zerre kizmiyorum, ama saliveren , yaptigi zarari gulerek karsilayan umursamaz annelere kiziyorum. Sanki iyilik ediyolar cocuklarina.

Ben kucukken bisey kirdim diye ev sahibi tokat atti bana....unutamadim.ben bunu kimseye yapmâdim.aptal degilim ancak cocuk bu; bisey kirdi yada döktu diye ben kizamiyorum

Back
X