misafir ve tavırları

Bu kız normal değil.
Bence tez zamanda bir doktoea görünsün
Dayım da böyle idi.
Alzehimer oldu :KK43:
canım sadece bu değil ki. Akıl edemiyor hiçbir şeyi. Mutfakta yemek hazırlıyor ev kokmasın diye davlumbazı açmayı, balkonu aralamyı akıl edemiyor. evin ana kapısını açık bıraktı. Üzerine aldım kapanmamış demek diyor. NAsıl bir rahatlık bu yahu. Biz çıkarken kapıyı üç defa kilitliyoruz. tek derdi görünüşü, makyajı, saçı.

Umursamadığı içindir diyecektim ama hangi insan kapıyı açık unutup dışarı çıkar 😳 ya da buzdolabini açık bırakır. Bir rahatsızlığı var gibi geldi

Bence siz annesiyle de misafiriniz için endişelendiğinizi ve bir doktora götürmek istediğinizi konuşun. Sadece umursamazlık olamaz bu kadar şey.

Bence siz annesiyle de misafiriniz için endişelendiğinizi ve bir doktora götürmek istediğinizi konuşun. Sadece umursamazlık olamaz bu kadar şey.
Bu dönemde hangi doktora gidelim tatlım, salgın var. üstüne evi boşaltacağız, artık annesi ilgilensin. Benim başımda yeteri kadar bela var.

Bunlar kesinlikle normal davranışlar değil. Kuzeniniz hasta olabilir, kaç kişi doktora görünmesi konusunda yönlendirme yapmış. Neden biraz düşünüp en azından yazan kişilere cevap vermek yerine kızla dalga geçmeye devam ediyorsunuz?

Var öyle tipler. Bizde de bir arkadaş gece kapıyı kilitlemeden uyumuştu.sigara içiyor ya, öyle gitmiş uyumuştu. Bakkal yakın diye kapıyı yine kilitlemediğini biliyorum. Evde bulunan çaydanlığın yaktı. Suyu deli gibi harcardı. Ne kadar söylesek ya kabul etmedi ya da unuttum cevabıydı. Bu da erkek versiyonu. Rahat bir tip bizim arkadaş. Kendi evinde de öyle. 😄 Var böyle arkadaşlar.

Hadi buzdolabina falan dalginlik diyelim de insan sac kurutma makinesini nasil acik unutur yahu? Kulaklari da mi işitmiyor?

BBu kadar uzun sure kalmasinin ne zorunlu sebebi var ki? Izin alamadiysa kendi evinde beklesin. Ay ben cekemezdim. Allah sabir versin size. Evi yakmadan gider insallah.

Sanırım bir rahatsızLığı var
Acaba nasıl doktora götürülebilir
Kalk doktora gidelim desen deli muamelesi gördüğünü düşünür
Güzelce konuşsanız biraz yakınlaşsanız ve Sağlığı için endişe ettiğinizi Söyleseniz

Yakin zamanda yurtdışı da açılacak ama hastaneler açıldı acilen bir nörolog ve hematolag kuzenini görmeli.Buzdolabıni çoğu kişi normal demis ama su sokak kapısı fena.Yemek kokusu diyorsunuz ya bence koku alma duyusunda da sıkıntı mevcut.Insallah korkulacak hastalığı yoktur.Birde kuzeniniz evde onunla ugrasmak yerine 1 gün sağlık merkezinde vakit harcayip sorunu tam çözmüş olabilirsiniz.

selam arkadaşalr, kısa bir şey soracağım. Kuzenim mecburi durumlardan dolayı üç haftadır bizde kalıyor. Almanyaya gidecekti ama izin alamadı henüz. Sorun şu ki biraz unutkan, dalgın, aklı havada. Baktığını görmüyor, uyarsak anlamıyor. Banyoya gidiyor suyu açık bırakıyor, unuttum diyor. İki hafatdır belki günde üç defa aynı konuyla ilgili uyardım. Buzdolabının kapağını açık bırakır, sabaha kadar açık kaldı, peynirler falan hep bozdu. saç kurutma makinesini unuttu geçen, makineden bir koku yayıldı da öyle anladık banyoda olmadığını, hepimizin ödü koptu.

Kulağa tuhaf geliyor ama böyle. Yazarken bile fena oluyorum. Salak mı desem, ne desem bilmiyorum ki, geçen evden çıkıyor evin ana kapısını açık bıraktı. her gün uyar uyar. Artık alınmaya başladı, sanki haklıymış gibi. Hep aynı şeyleri söylüyorsunuz, nasıl ev burası diye annesine telefonda anlatıyor.

İzin vermiyorlar daha bilen bilir, birkaç hafta daha biz de. Sonunda birimizi öldürecek. Nasıl uyarmalı ne yapmalı?
Acaba bir rahatsızlığı olabilir mi çeşmeyi iyi sikmazsin su akar ya da dolabı tam kapatmazsın ama sac kurutma makinasını açık unutması falan.

Bunlar kesinlikle normal davranışlar değil. Kuzeniniz hasta olabilir, kaç kişi doktora görünmesi konusunda yönlendirme yapmış. Neden biraz düşünüp en azından yazan kişilere cevap vermek yerine kızla dalga geçmeye devam ediyorsunuz?
Kuzenim olabilir ama annesi değilim. Birkaç defa soruldu. Yoğunum Salgından mı korunayım, ev mi taşıyayım, kendi ailemle mi ilgileneyim, çalışayım mı? Git bir doktora görün diyemiyorum haliyle. Artık annesi ilgilenir almanyada. 27 yaşında bir yetişkin üstelik.
Ciddi bir rahatsızlığı var mı bilemeyeceğim ama eşyaları kullanım alışkanlığı öyle sanırım. dalga geçmiyorum üstelik, baya bunaldım snirlerim bozuldu haliyle.

Son düzenleme:
Hadi buzdolabina falan dalginlik diyelim de insan sac kurutma makinesini nasil acik unutur yahu? Kulaklari da mi işitmiyor?

BBu kadar uzun sure kalmasinin ne zorunlu sebebi var ki? Izin alamadiysa kendi evinde beklesin. Ay ben cekemezdim. Allah sabir versin size. Evi yakmadan gider insallah.
Banyoya dönüp kapatacağım diyor he seferde. Eşyaları kullanım alışkanlığı öyle benim anladığım. Çünkü açık bıraktığını farkında.

Son düzenleme:
inadina yapiyor bence, tek basina uluslararsi yolculuk yapabilen 27 yaşında biri için hic normal degil
kasıt var bence
Sıkıntı da o zaten. Üç dil biliyor, başka bir şey unuttuğunu görmedim, en azından bizimle yaşarken. kendi başına geziyor, ama evde en basitinden rahatsız olacağımzı düşünüp telefonun sesini kısmıyor ya da kulaklık kulanmıyor. Uyarıyoruz ondan sonra takıyor. Ondan önce akıl edemiyor. Aile ortamlarda bir araya gelmiştik ama ilk defa aynı evde kalıyorum onunla.. şaşırıp kaldık.

Son düzenleme:
Back
X