Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size inatmı yapıyor acaba kıskançlık falan olmasınYok ya, çok yakın değiliz. Hep almanyada yaşadı bildiğim hastalığı yok. Bana umursamıyor gibi geliyor, çünkü başka bir şeyde unutma sıkıntısı yok.
Onu düşündüm canım. Misafirdir, evinden uzak, streslidir vs dedim. Başta bir şey demiyorduk, olur öyle şeyler diye baktık olaya ama hala aynı davranıyor. Unuttum diyor, farkında değildim diyor. Hangi makine dedi ya? saç kurutuma makinesini sanki hiç görmemiş gibi davrandı. Vallahı öleceğim.Kafası meşgul bence birde insan üstüne düşüldüğünde kitlenip kalıyor hiç yapmayacağı şeyler yapıyor baskıdan mi nedir
Canım annesiyle sen konuşsan telefon et evde ne varsa yaktı de bir rahatsızlığı mı var de belki faydası olurOnu düşündüm canım. Misafirdir, evinden uzak, streslidir vs dedim. Başta bir şey demiyorduk, olur öyle şeyler diye baktık olaya ama hala aynı davranıyor. Unuttum diyor, farkında değildim diyor. Hangi makine dedi ya? saç kurutuma makinesini sanki hiç görmemiş gibi davrandı. Vallahı öleceğim.
Alzeimer bu yasta olmazAlzaymer değildir inşallah bukadar unutması normal değil bir doktora görünse iyi olur
Canım babam aradı, Almanya sonuçta, çok yazar, yaşlı sert adamdır. Dedi bir şeyler ama annesinden tık yok. Öyledir falandır bile dememiş. Sadece bir şeyleri açık bırakması değil ki, dedik acıktığında git istediğini hazırla kendine. Bizi bekleme, rahat ol. İkinci günden girdi mutfağa. İyi güzel yemek yapıyor falan. Tüm ev yemek kokuyor hem de nasıl.Canım annesiyle sen konuşsan telefon et evde ne varsa yaktı de bir rahatsızlığı mı var de belki faydası olur
Yok yahu. 27 yaşında kız. Geçen salak mı, niye böyle yapıyorsun diye kızdım, ama artık yorulduk, gerçekten sinirlendim, nasıl ağlıyor. Küsmüş. Suçlu oldum.Arkasını birilerinin toplamasına öyle alışmış ki yalnız başına ölüp gidecek siz de olmasanız. Yazık. Ben böyle kendi başına hayatını idame ettiremeyecek insanları görünce hem bu hale getirenlere çok kızıyorum hem de çok zavallı oluşlarına üzülüyorum. Alınsın. İleride daha çok zorlanmaması adına en azından şimdiden öğrensin bir şeyleri. Taş taşıtmıyorsunuz, açtığı buz dolabının kapağını şöyle bir parmağıyla itip kapatmasını istiyorsunuz. Bu nasıl ev sorusuna "buz dolabının kapısı her yerde kapatılır, fön makinesinin işi de saçlar kuruduğunda biter. Bu her evde böyledir " diyin. Ne yapıyor ki aklı başka yerde hep? Erkek mi kuzeniniz? Hani şu annesinin paşası cinsinden olanlardan...
Hal inanamıyorum nasıl biri siz konuşaydınız keşke en azından normalde mı böyle yoksa rahatsız mı anlarsınız WhatsApp faln kullanmıyor mu sizin adınıza üzüldüm gitse bari biran evvelCanım babam aradı, Almanya sonuçta, çok yazar, yaşlı sert adamdır. Dedi bir şeyler ama annesinden tık yok. Öyledir falandır bile dememiş. Sadece bir şeyleri açık bırakması değil ki, dedik acıktığında git istediğini hazırla kendine. Bizi bekleme, rahat ol. İkinci günden girdi mutfağa. İyi güzel yemek yapıyor falan. Tüm ev yemek kokuyor hem de nasıl.
Başta uyardık, davlumbazı aç, balkonu arala falan canım dedik. Yatak odaları köfte kokuyor hoş değil. (oruçluyduk o zaman düşünüp kokmasın flan millet oruçlu demez, biz de Almanya da yetişti dedik beklemedik öyle bir incelik) Ama üç haftadır yemek yapar, inanın bugün de yemek yaptı, yine aynı şey. Yine her yer yemek kokuyor. Yine unutmuş. Büyük ihtimalle yarın da unutacak.
Vitmain eksikliği de sebep olabilir b vitamini eksikliği unutkanlık yapıyor am bu derece yapacak başka birşey yokAlzeimer bu yasta olmaz
Şaka değil yarı Alman kendi.Aha şaka mı
valla o zaman musluğun başına not yazıp böyle eşşek kadar tabir ettiğimiz harflerle koyucaksınız hatta isme özel X MUSLUĞU KAPAT gibi.İnsan yorulur bu ne böyle.Hiç normal değil.27 yaşında. Ne yapsak, inanmayacaksınız ama aynı gün içinde dört defa suya açık bırakma diye uyardım, yine açık bıraktı. Aynı gün.
Akıllı telefon kullanamıyor sanırım.Hal inanamıyorum nasıl biri siz konuşaydınız keşke en azından normalde mı böyle yoksa rahatsız mı anlarsınız WhatsApp faln kullanmıyor mu sizin adınıza üzüldüm gitse bari biran evvel
Vitamin eksikliği dedim, oluyor bazılarında. Ama her bir şeyi yiyor bilemedim. Sabah mutfakta oje sürdü. Biraktı gitti öyle. . Kaldır masayı kullanıyoruz dedim. Tamam dedi kalktı masadan. Gitti geldi hala orada ojeler. Az önce ben kaldırım, masayı kullanacağız artık. Belki üç defak kaldırır mısın? dedim.3 haftadır sizdeymiş canım ne misafiri? Eğer bilerek yatıp salağa yatıyorsa büyük terbiyesizlik ama bir rahatsızlığı varsa ve gerçekten unutuyorsa oda büyük sıkıntı. Alın karşınıza konuşun eğer düzelmiyorsa gönderin evden gitsin otelde kalsın aklı başına gelir belki.
Yalnız bu yazdıklarınız normal değil. Suyu açık bırakmak, saç kurutma makinesini açık bırakmak banyodan çıkarken sesi duymaz mı bir insan? Biran önce evden göndermeye bakınselam arkadaşalr, kısa bir şey soracağım. Kuzenim mecburi durumlardan dolayı üç haftadır bizde kalıyor. Almanyaya gidecekti ama izin alamadı henüz. Sorun şu ki biraz unutkan, dalgın, aklı havada. Baktığını görmüyor, uyarsak anlamıyor. Banyoya gidiyor suyu açık bırakıyor, unuttum diyor. İki hafatdır belki günde üç defa aynı konuyla ilgili uyardım. Buzdolabının kapağını açık bırakır, sabaha kadar açık kaldı, peynirler falan hep bozdu. saç kurutma makinesini unuttu geçen, makineden bir koku yayıldı da öyle anladık banyo da olmadığını, hepimizin ödü koptu.
Kulağa tuhaf geliyor ama böyle. Yazarken bile fena oluyorum. Salak mı desem, ne desem bilmiyorum ki, her gün uyar uyar. Artık alınmaya başladı, sanki haklıymış gibi. Hep aynı şeyleri söylüyorsunuz, nasıl ev burası diye annesine telefonda anlatıyor.
İzin vermiyorlar daha bilen bilir, birkaç hafta daha biz de. Sonunda birimizi öldürecek. Nasıl uyarmalı ne yapmalı?
Demekki var bir sorunu annesinin numaras8ndan siz yazon mesaj kullanamamasıda garip geldi ailesi biliyor demekki er nasıl yurt dışına çıkıp gelebiliyor bu hayretAkıllı telefon kullanamıyor sanırım.
Vitamin eksikliği dedim, oluyor bazılarında. Ama her bir şeyi yiyor bilemedim. Sabah mutfakta oje sürdü. Biraktı gitti öyle. . Kaldır masayı kullanıyoruz dedim. Tamam dedi kalktı masadan. Gitti geldi hala orada ojeler.