- 26 Eylül 2015
- 124
- 86
- 48
- Konu Sahibi Zeynep feray
-
10 kişi mi?Kizlar misafir gelecek 10 kisi oglen yemegine izzet ikram olsun ama masrafsiz olsun evde herseyden az kalmis normalde 2 kisiyiz ayin 1 ine kadar yeter bize ama misafir gelirse nasil idare edecem
Yemek onerileri bekliyorum
Biri kuru fasulye pilav tavuk patated ve etimek tatlisi yanina ayran dusunuyorum daha az masrafsizi var mi et lazim tavuk lazim sut yogurt seker çay offf offf
Kizlar misafir gelecek 10 kisi oglen yemegine izzet ikram olsun ama masrafsiz olsun evde herseyden az kalmis normalde 2 kisiyiz ayin 1 ine kadar yeter bize ama misafir gelirse nasil idare edecem
Biri kuru fasulye pilav tavuk patated ve etimek tatlisi yanina ayran dusunuyorum daha az masrafsizi var mi et lazim tavuk lazim sut yogurt seker çay offf offf
Yoksa ne yapsın???Misafir berekettir, neden iptal etmesini soyluyorsunuz. Once buyur edilen misafiri hastalik olmadigi surece iptal etmeyi gercekten cok ama cok ayip buluyorum. Sahsen goruyoruz bazen, gidesim gelmiyor inanin oylelerine tekrar.
Kisir, borek veya pogaca (bos yaparsiniz peyniri alamazsanizda), irmik tatlisi veya kek, yaninada cay, olduda bitti iste.
Duduklude sadece 30 dk da yetisir :)Oglen gelcek dıyorsunuz vakıtlerden suan oglen zaten. Kurufasulye nasıl yetısır bılemedım.
Borek pogaca tarzı ıkram etmek daha dogru olur cayla beraber. Salata tatlıda yapılır.
internete girebiliyorsa 40/50 tl lik alisveriste yapabilir diye tahmin ediyorum acikcasi.Yoksa ne yapsın???
Ya hic oldu mu bu yazdigin ablam yainternete girebiliyorsa 40/50 tl lik alisveriste yapabilir diye tahmin ediyorum acikcasi.
gayet ciddiyim?Ya hic oldu mu bu yazdigin ablam ya
Guvecte pısen kurufasulyeyle duduklude pısenın lezzetı arasında daglar kadar fark var. O yuzden soyledım.Duduklude sadece 30 dk da yetisir :)
çok merak ettimKizlar misafir gelecek 10 kisi oglen yemegine izzet ikram olsun ama masrafsiz olsun evde herseyden az kalmis normalde 2 kisiyiz ayin 1 ine kadar yeter bize ama misafir gelirse nasil idare edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?