- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Zeynep feray
-
Inanın bana eve gelen misafiri olması gerektiği gibi ağırlayamamak birazcık ertelemekten kötü değildir. Ayrica insanları beğendirmek zordur laf ederler. 40 liraya 10 kişi de iyiymiş yani ...internete girebiliyorsa 40/50 tl lik alisveriste yapabilir diye tahmin ediyorum acikcasi.
Oyle tabi ama yetisir yani.. ben guvecte ugrasmam cok nadirGuvecte pısen kurufasulyeyle duduklude pısenın lezzetı arasında daglar kadar fark var. O yuzden soyledım.
Kalabalik ailedir. Yakinlaridir. Benim sadece bir teyzem kizlari ve gelini gelini geldiginde 17 kisi geliyor.çok merak ettim
öğlen yemeğine misafir ve 10 kişi neden geliyor
bize hiç gelmedi de bu şekilde misafir cidden cok merak ettım
+1Misafir berekettir, neden iptal etmesini soyluyorsunuz. Once buyur edilen misafiri hastalik olmadigi surece iptal etmeyi gercekten cok ama cok ayip buluyorum. Sahsen goruyoruz bazen, gidesim gelmiyor inanin oylelerine tekrar. Hatta gitmiyorumda. Arayip baska bir gun davet ederse, ancak giderim.
Kisir, borek veya pogaca (bos yaparsiniz peyniri alamazsanizda), irmik tatlisi veya kek, yaninada cay, olduda bitti iste.
Misafir berekettir, neden iptal etmesini soyluyorsunuz. Once buyur edilen misafiri hastalik olmadigi surece iptal etmeyi gercekten cok ama cok ayip buluyorum. Sahsen goruyoruz bazen, gidesim gelmiyor inanin oylelerine tekrar. Hatta gitmiyorumda. Arayip baska bir gun davet ederse, ancak giderim.
Kisir, borek veya pogaca (bos yaparsiniz peyniri alamazsanizda), irmik tatlisi veya kek, yaninada cay, olduda bitti iste.
Maşallah :)Kalabalik ailedir. Yakinlaridir. Benim sadece bir teyzem kizlari ve gelini gelini geldiginde 17 kisi geliyor.
İnsan daha once misafir cagirdiysa durumunu da ona gore ayarlamli ve herkes ekonomik durumuna gore misafir ağırlayabilir. Evime gelen hic kimseyi ac gondermem habersiz gelenler dahil ama evimde ne varsa onu hazirlarim.Misafir berekettir düşüncesiyle durumu olmayan insana nasıl evde olmayan yemeği yap diyeceğiz? Misafir bereketse gelirken on kilo un beş kilo şeker getirsin yemeği birlikte yapsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?