- 9 Mart 2017
- 32
- 60
- 88
- 29
- Konu Sahibi Papatyaaa_09
-
ama buraya çok takıldım yaa sonra ne yaptılar nereye oturdunuzoturacak ne bir sandalye vardi, ne bir yer.
Yok değilsin ben ve genel olarak bizde öyleyiz merak etmeHoş olmamış tabi davetsiz misafir. Ama nasıl yettiremediniz? Ben mi aç gözlüyüm anlamadım. Bize iki kişi gelecek bile olsa bi sürü çeşit koyuyoruz on kişi bile doyar. Masada neler vardı ben onu merak ettim.
Bu seferde çok şımarıyorlar ve kendi evi gibi girip çıkıyorlar bence çat kapı girilecek bir ev değil orası sonuçta karı koca yaşıyor kadın evinde özgürce yaşayamaz ki böyle.Şimdi arayipta nişanlın ve seni davet ediyorum mu dediniz?yoksa direk bekliyorum mu dediniz?onlarda kardeş muhtemelen sorun olmaz diye düşünmüşlerdir.Ayrica bu duruma almışsaniz iyi edersiniz.Cunku kardeşlere kapımızın her zaman açık olması gerekir.İnsan kardeşinin evine bari cat kapı gidebilmeli
Sen niye tepki vermiyorsun ki? Cat kapı gelemezler sen böyle güler yüz gösterdikce de anlamazlar. Aaa bana kardeşlerini çağıracagini söylemedin ben ona göre hazırlık yaptım demedin mi? 2 aylık bebeğin var ne ugrasiyosun görümce falan ya çağırma bırak. Kaşınıyorsunuz bazen kusura bakmayın da...Tabi ki sonra onlar için yer ayarladim, mutfaktaki sandalyeleri aldik geldik tabak koyduk vs vs bu tabii ki sorun degil, dedigim gibi elimden geldigince guzel agirladim agirlamaya calistim.
Benim takildigim yer neden haber vermiyorlar, neden söylemiyorlar, neden sormuyorlar? Hersey o kadak eksik kaldi ki, hazirladigim hic birsey yetmedi. Zor durumda kaldim kendimi kotu hissettim. Ve en sinir oldugum sey de habersiz gelmeleri, davet edilmemisler. Ne ayip ya. Ben davet edilmedigim yere gitmem diye dusunuyorum ama onlar abilerinin evi oldugu icin bu hakki buluyorlar kendilerinde.
Iste bunu merak ediyorum
Bana mi anormal geliyor kardesim olmadigi icin mesela? Yoksa normal mi
Habersiz anne baba evine bile gidilmez dingonun ahirina mi giriyoruz? Edep adap diye bir şey var insanlar her saniye bizi ağırlamaya hazır olmak zorunda değilŞimdi arayipta nişanlın ve seni davet ediyorum mu dediniz?yoksa direk bekliyorum mu dediniz?onlarda kardeş muhtemelen sorun olmaz diye düşünmüşlerdir.Ayrica bu duruma almışsaniz iyi edersiniz.Cunku kardeşlere kapımızın her zaman açık olması gerekir.İnsan kardeşinin evine bari cat kapı gidebilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?