misafir

hiç düşünmezler arkadaşım bende çalışıyorum benim eşimin aileside kalabalık ben cumartesi bir güzel evi temizlerim yemeğimi yaparım tam oturacam zil çalar çoluk çombalak birde evden gelip aç gelirler yaptığım temizlk boşa pazar tekrar gelde sinir olma ama ne bileyim yapacak birşey yok heralde
YAPACAK ÇOK ŞEY VAR ASLINDA DA SIRF EŞİMİN HATRINA, BİRDE İNSANLIĞIMIZ ELVERMİYOR

bence eş de olsa arada sonuçta önemli olan insanın kendi huzuru insanlarla araya mesafe koymak iyidir çok yüz verme ben açıkçası her zaman gelen misafiri sevmem ben de gitmem bana da gelinsin istemem. nişanlımdan sırf bu kalabalık vıcık vıcık aile ilişkileri yüzünden ayrılmıştım tabi herkesin görüşü farklı ama ben tahammül edemedim rahatlık meselesi

bence eş de olsa arada sonuçta önemli olan insanın kendi huzuru insanlarla araya mesafe koymak iyidir çok yüz verme ben açıkçası her zaman gelen misafiri sevmem ben de gitmem bana da gelinsin istemem. nişanlımdan sırf bu kalabalık vıcık vıcık aile ilişkileri yüzünden ayrılmıştım tabi herkesin görüşü farklı ama ben tahammül edemedim rahatlık meselesi

zzaten bende insanları rahatsız etmek ten korkarım gittiğim yerde en fazla 2 saat artık o da ısrar ederler öyle ama bana gelenler sağolsun

oleeyy benim gibi düşünen biri daha :) Ama kayınvalidemin anlayışı o kadar farklı ki, sürekli birbirimize gidelim,gelelim, koyun sürüsü gibi hep beraber gezelim, hatta aynı evde yaşasak ne güzel olur !ıyyyyy

ben müsait değilim diyorum sürekl, buyurda etmiyorumz zaten yorgunum diyorum vala yüz vermeye gelmiyorlar cnkü zaten bütün gün iş stresi eve gel temizlik yemek bide ole hiç uğraşılmıyo sürekli sürekli beni de bildikleri için gelmiyolar sık sık çok muhabbet etmek içinde zorlamıyorum kendimi sevdiğim kişiler olsa neyse

oleeyy benim gibi düşünen biri daha :) Ama kayınvalidemin anlayışı o kadar farklı ki, sürekli birbirimize gidelim,gelelim, koyun sürüsü gibi hep beraber gezelim, hatta aynı evde yaşasak ne güzel olur !ıyyyyy
sende de hata var kayınvalidenin anlayışını cok takma senin evinde geçmez bence geçmemeli herkesin evi ayrı düzeni ayrı hiç sevmiyorum başkasının işine,hayatına karışılmasını ileri gidiyosa vercen cevabını susacak herkes.benimde bi ara öleydi şimdi çekinirler bu kötü bişe gibi gelebilir ama ileri gidince önüne geçemiyosun suistimal ediliyo insan :KK12:

Çalışan insanların bir hafta sonu oluyor. .
Onu da eşiyle geçirmek ister diye düşünseler keşke . .

Back
X