• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir

Hassaskiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
500
92
53
Uc aylik evliyim,esim yegenlerini yolda gormus benden habersz davet etmis,tartistik,ben bu evin neyiyim diyo,rahatsizim ev birbrnde cok kizdim

Çağırdıysa kolları sıvayıp sizinle girişecek işe....

Evin bişeyi olan insanın evin halinden de haberi olur....

Düzgünce söyleyin keşke bi sorsaydın müsait olup olmadığımı diye

E ne olmuş,o ev kocanın da evi. Hani fırsatı olmamıştır sana haber vermek için. Hemen kızma ne? Ha hoşuna gitmez uyarirsin. Ufaktan topla evi,yabancı değilsiniz rahatsızım yapamadım dersin.

Türk halkı olarak tanıdık birilerini görünce hal hatır sorarız sonrasında buyrun deriz

Ne var bunda sende kuzenlerini görüp davet edebilirdin
Eşine yok yere akşamı zehir etme bari

Ne varsa ikramlik hazirlarsiniz birlikte
Zaten gelen misafir yüzünüzü görünce bi daha gelmeyecektir

Aynen dahada bağlayın hemen bi çay büskivi birde güler yüz tamamdır eşine kızma onlar gidince alırsın hesabını ama güzelce; )

Tartistik gitti,ben biraz kendime hakim olamadim,sert konustum,ona kac kere soyledim emrivakiden hoslanmadigimi,esim normalde cok anlayisli,sakin bi adam,ama rahatsizim biraz,mahcup olmak istemiyorum,en cok kizdigim yegenlerine fazla yuz vermesi,sokkata goruyo ,gonullri olsun diye davet ediyo,hazirlanmam icin 3-saatim vardi,evimi temizlim biseylermi hazirlim,bi de evlendikten sonra ailesnden kimseyi davet etmedim,esimle bende henuz ziyarete gitmedim,anlayissizliklrndn dolayi ,bazi sikintilardan ,esim benim aileme anlayisli,esimin ablalri,yegenlri evim duzuldugunde evi gezdiklrnde hep kas altndan goz suzduler,begenmemis gibi tavrlar yptilar,iki guzel soz soylemediler,mahcup olmk istemedimden gerildim,cunku ukala ukala koniscaklr,adimda yeni gelin

Ayaküstü laflarken lafın gelişi buyrun gelin deriz,eşinizde muhtemelen böyle dedi.bu ilk defa anlaşılan,alışkanlık haline getirmemiş daha.elinize yapışmaz ya bir iki ikramlık ve çay yapmak.bir dahaki sefere de haberim olursa daha iyi olur diye belirtirsiniz.

Tartistik gitti,ben biraz kendime hakim olamadim,sert konustum,ona kac kere soyledim emrivakiden hoslanmadigimi,esim normalde cok anlayisli,sakin bi adam,ama rahatsizim biraz,mahcup olmak istemiyorum,en cok kizdigim yegenlerine fazla yuz vermesi,sokkata goruyo ,gonullri olsun diye davet ediyo,hazirlanmam icin 3-saatim vardi,evimi temizlim biseylermi hazirlim,bi de evlendikten sonra ailesnden kimseyi davet etmedim,esimle bende henuz ziyarete gitmedim,anlayissizliklrndn dolayi ,bazi sikintilardan ,esim benim aileme anlayisli,esimin ablalri,yegenlri evim duzuldugunde evi gezdiklrnde hep kas altndan goz suzduler,begenmemis gibi tavrlar yptilar,iki guzel soz soylemediler,mahcup olmk istemedimden gerildim,cunku ukala ukala koniscaklr,adimda yeni gelin

Canım kim nederse desin kulak ardı et bu 1 ikincisi eşin önemli onların ne diyeceği değil sonuçta haberin yoktu ev daginikta olsa ne derse desinler kulak asma eşinden de özür dile kimse için eşine kızma değmez.

Sagolun arkadaslar normalde boyle tepki veren biri degilim ama hem rahtsizim hem evim daginik,hem beni begenmemis gibi davranan herseyime yorum yapan yegeni geliyo (bitanesi oyle)bi de ailesi surekli esime beni geciyodu,ilk hafta surekli zile basmalar,aramalar ,davet etmeler,cok anlayissizliklrini gordum,yegenlerde kucuk gorumce gibi,

Canım kim nederse desin kulak ardı et bu 1 ikincisi eşin önemli onların ne diyeceği değil sonuçta haberin yoktu ev daginikta olsa ne derse desinler kulak asma eşinden de özür dile kimse için eşine kızma değmez.
Kizdim cok kotu konustum,sinirimden,onlar icin olup bitiyo,yegenleri bana ayni sayginligi gostermiyo ama

Kusura bakmayın da yeni gelinden öte kötü gelinsiniz.kimse ağaç kovugundan çıkmadı herkesin ailesi var.evlenince ailesini unutturmaya calismayin kimse ailesini silmez rabbim ıslah etsin
Cok zoruma gitti soylediginiz,oyle biri degilim ben,ailesinden anlayisszlik gordum,daha yeni gelindim,noldugunu anlamadan,esime gecildim,iftira atilmaya kalksildim,suan anlatamiyorum,

Cok zoruma gitti soylediginiz,oyle biri degilim ben,ailesinden anlayisszlik gordum,daha yeni gelindim,noldugunu anlamadan,esime gecildim,iftira atilmaya kalksildim,suan anlatamiyorum,
Zorunuza gitmesin tüm yazdıklarımızdan ailesinden nefret ettiğinizi ve istemediğinizi hissettim.hayati çekilmez yapmayin

Back
X