Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartistik gitti,ben biraz kendime hakim olamadim,sert konustum,ona kac kere soyledim emrivakiden hoslanmadigimi,esim normalde cok anlayisli,sakin bi adam,ama rahatsizim biraz,mahcup olmak istemiyorum,en cok kizdigim yegenlerine fazla yuz vermesi,sokkata goruyo ,gonullri olsun diye davet ediyo,hazirlanmam icin 3-saatim vardi,evimi temizlim biseylermi hazirlim,bi de evlendikten sonra ailesnden kimseyi davet etmedim,esimle bende henuz ziyarete gitmedim,anlayissizliklrndn dolayi ,bazi sikintilardan ,esim benim aileme anlayisli,esimin ablalri,yegenlri evim duzuldugunde evi gezdiklrnde hep kas altndan goz suzduler,begenmemis gibi tavrlar yptilar,iki guzel soz soylemediler,mahcup olmk istemedimden gerildim,cunku ukala ukala koniscaklr,adimda yeni gelin
Kizdim cok kotu konustum,sinirimden,onlar icin olup bitiyo,yegenleri bana ayni sayginligi gostermiyo amaCanım kim nederse desin kulak ardı et bu 1 ikincisi eşin önemli onların ne diyeceği değil sonuçta haberin yoktu ev daginikta olsa ne derse desinler kulak asma eşinden de özür dile kimse için eşine kızma değmez.
Tamam özür dile eşine belli etme onlarada alttan laf vur ama kırmadanKizdim cok kotu konustum,sinirimden,onlar icin olup bitiyo,yegenleri bana ayni sayginligi gostermiyo ama
Cok zoruma gitti soylediginiz,oyle biri degilim ben,ailesinden anlayisszlik gordum,daha yeni gelindim,noldugunu anlamadan,esime gecildim,iftira atilmaya kalksildim,suan anlatamiyorum,Kusura bakmayın da yeni gelinden öte kötü gelinsiniz.kimse ağaç kovugundan çıkmadı herkesin ailesi var.evlenince ailesini unutturmaya calismayin kimse ailesini silmez rabbim ıslah etsin
Zorunuza gitmesin tüm yazdıklarımızdan ailesinden nefret ettiğinizi ve istemediğinizi hissettim.hayati çekilmez yapmayinCok zoruma gitti soylediginiz,oyle biri degilim ben,ailesinden anlayisszlik gordum,daha yeni gelindim,noldugunu anlamadan,esime gecildim,iftira atilmaya kalksildim,suan anlatamiyorum,
Ailesi öyle davrandiysa eşinin suçu ne yazık adama yaEsim benim psiklojimi dusunmeliydi,daha dungece emrivakilerden hoslanmam dedim,ailesi bana iyi davransaydi,bi nebze ama yiprattilar,soguttular