Normalde boyle degildim,ama onlar hicbiseyi haketmiyo,gunahim neydi,yegeni nikahimi nasil yapcagma,nikahtn cikiyom dayi balayina gitmeyin,yasiniz gecoyo coxuk yapin herseye yorum yapiyo,ablalari esime beni geciyo daha kac gunluk gelindimn,sinirimi cok bozdular3 saat vaktin varmis,yeni evlisin,ayagina dolanan cocuk yok bisey yok ne var birseyler hazirlanir yahu.
3 saatte ben yeni ev yaparim
Cok huysuzsunuz,hassas degil
Esim ben kendsne kirilmasam etmesem tavr yapmasam anlayamiyo gibi,ailesi bana kotuluk ypmya calisti,mesafe koydum,Ailesi öyle davrandiysa eşinin suçu ne yazık adama ya
Herkes kendi yaptığından utansın
Canım insanların ne derdi var kaynanadan dayak yiyeni kayinbabadan dayak yiyeni kocadan hakaret küfür duyani bence fazla uzatma kimseyi takma evin ayrı eşin seni seviyo boşver cnm ya şu ölümlü dünyada esinle mutlu olmaya bak emin ol takmayinca daha güzel olcak herşey; )Normalde boyle degildim,ama onlar hicbiseyi haketmiyo,gunahim neydi,yegeni nikahimi nasil yapcagma,nikahtn cikiyom dayi balayina gitmeyin,yasiniz gecoyo coxuk yapin herseye yorum yapiyo,ablalari esime beni geciyo daha kac gunluk gelindimn,sinirimi cok bozdular
Suan haklisiniz,cok sogudum,cok kizdigim seyler var,ailesne hic saygszlik yapmadim,ama onlar esim evlennce,esimi kiskanmya fitne dusunmeye basladilarZorunuza gitmesin tüm yazdıklarımızdan ailesinden nefret ettiğinizi ve istemediğinizi hissettim.hayati çekilmez yapmayin
Haklisiniz cevremde cok ornek gordum,esimin ailesini sevmiyorum,banayaptiklrndn dolayi,kendilerne tek laf soyletmiyolar,burunlri havada,hic bir sucum yokken esime benigecen mesajarattiarCanım insanların ne derdi var kaynanadan dayak yiyeni kayinbabadan dayak yiyeni kocadan hakaret küfür duyani bence fazla uzatma kimseyi takma evin ayrı eşin seni seviyo boşver cnm ya şu ölümlü dünyada esinle mutlu olmaya bak emin ol takmayinca daha güzel olcak herşey; )
bence bu konuda kızabilirsiniz ancak abrtmayın. esşinize sizien bu evin reisisin canım ama ev müsait degildi zaten alosamadım apar topar hazırlanmak zor diyecektiniz. yoksa basım üstüne felan.Uc aylik evliyim,esim yegenlerini yolda gormus benden habersz davet etmis,tartistik,ben bu evin neyiyim diyo,rahatsizim ev birbrnde cok kizdim
Amaan sende 3 aylık evlisin şimdiden dağınıklık falan ne oluyokiEsim bana derki bi aksam cagiralim,hemen davet etmesi gerekmez,rahatsiz oldugumu,evle pek ilgilenemedigimi biliyo
İyi de onemli olan onlarin fikirleri degil ki sizin kari koca olarak neye karar verdiginiz. Herkes konusur durur. Ve bana sorarsaniz 3 ay tavir yapmak ve mesafe koymak icin cok kisa bir zaman. Ben de esimin ailesiyle iletisimimi kestim ama ilkgunden tiri viri uzerine degil. Bekledim sabrettim, onlara cok sans verdim ve 2,5 yil sonra yaptiklarini yuzlerine vurdum. Sabirli olmazsaniz siz kaybedersiniz adiniz huysuza manyaga cikar.Normalde boyle degildim,ama onlar hicbiseyi haketmiyo,gunahim neydi,yegeni nikahimi nasil yapcagma,nikahtn cikiyom dayi balayina gitmeyin,yasiniz gecoyo coxuk yapin herseye yorum yapiyo,ablalari esime beni geciyo daha kac gunluk gelindimn,sinirimi cok bozdular
Haklisiniz cevremde cok ornek gordum,esimin ailesini sevmiyorum,banayaptiklrndn dolayi,kendilerne tek laf soyletmiyolar,burunlri havada,hic bir sucum yokken esime benigecen mesajarattiar
Cok tesekkur ederim,biraz kafam yorgun bedenim yorgun depresyon gibiAmaan sende 3 aylık evlisin şimdiden dağınıklık falan ne oluyoki
Gencsin daha belki 30 bile degilsindir kalk silkelen giyin kuşan güzelce karsila sanki 55 yaşında hayatından bezmiş 4 çocuk annesigibi yazıyorsun
Ailesi yüzünden esinle arani açma sana abla tavsiyesi
Tartistik gitti,ben biraz kendime hakim olamadim,sert konustum,ona kac kere soyledim emrivakiden hoslanmadigimi,esim normalde cok anlayisli,sakin bi adam,ama rahatsizim biraz,mahcup olmak istemiyorum,en cok kizdigim yegenlerine fazla yuz vermesi,sokkata goruyo ,gonullri olsun diye davet ediyo,hazirlanmam icin 3-saatim vardi,evimi temizlim biseylermi hazirlim,bi de evlendikten sonra ailesnden kimseyi davet etmedim,esimle bende henuz ziyarete gitmedim,anlayissizliklrndn dolayi ,bazi sikintilardan ,esim benim aileme anlayisli,esimin ablalri,yegenlri evim duzuldugunde evi gezdiklrnde hep kas altndan goz suzduler,begenmemis gibi tavrlar yptilar,iki guzel soz soylemediler,mahcup olmk istemedimden gerildim,cunku ukala ukala koniscaklr,adimda yeni gelin
esimi sogutmk icin okadar dengesiz konusuyormki boyle anlrda cok uzuluyorum,oda biraz beni meydana cikarsin,onceligi ben olayim,iyi bi es ama iste ,Canım zatenevin ayrı boşver diyorum he de geç güzelim ya önemli olan eşin onu kendinden soğutma yeter gerisi hakikaten boş
Basta oyleydim nisanliyken ama cok degistiler ezmeye calistlar,mesafeli olmk en iyisiBu anlayışla hep gelin olarak kalırsın
Adam yolda gördüğü akrabayı çağırmış ne var bunda bu kadar abartacak. 9 çocukla bir mağarada mı kaldın, altı üstü ortalık toplayıp bir iki ikramlık koyacaksın. Sıcak ve güleryüzlü olursan akrabalık geliştirirsin, insanlar seni severler. Bu tür davranışlarla herkesi itersin aklında olsun , prosedürlü gelin olacağına ei dağınık kızı ol ailenin. Kimsede bişey demez emin ol ama sen kastıkça bir arıza çıkar illa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?