- 3 Nisan 2018
- 150
- 90
- 23
- Konu Sahibi kibirlikontes
merhaba sevgili hanımlar.
benimki belki de tatlı bir dert ama inanın hiç bir bilgim olmadığı için yardıma gerek duydum. bana yardımcı olabilecekler varsa çok çok çok mutlu olurum.
evet başlıkta olduğu gibi haziran ayında misafir olarak bakmaya gönüllü olduğumuz iki tane muhabbet kuşu bugün itibari ile bizim evlatlarımız oldular.
ne güzel diyeceksiniz de;biz hiç kuş bakmadık bakımları hakkında pek bir şey bilmiyorum kafeslerini temizlemek ve yem vermek dışında.
kardeş olduklarını ve yaşlarının 1.5 civarı olduklarını biliyorum sadece. bir kaç sorum var aklımdakileri yazıyorum.
-konuşmayı öğretmekte çok mu geç kalındı?
-iki tane oldukları için çok fazla ötüyorlar ayırmam mı gerekir?
-yaklaşık 4 aydır bizdeler çok fazla iletişim kurmadık korkuyorlar diye ama bize alışmalarını nasıl sağlarım?
-beslenme ve bakımlarında dikkat etmem gereken neler var?
-kafes içi aksesuar olarak bi tane tünek yeri bir tane salıncak iki suluk ve iki yemlik var. yeterli mi yoksa başka neler almalıyım?
çok istiyorum konuşmayı öğretmek onlara. nolur bana yardımcı olun.

benimki belki de tatlı bir dert ama inanın hiç bir bilgim olmadığı için yardıma gerek duydum. bana yardımcı olabilecekler varsa çok çok çok mutlu olurum.
evet başlıkta olduğu gibi haziran ayında misafir olarak bakmaya gönüllü olduğumuz iki tane muhabbet kuşu bugün itibari ile bizim evlatlarımız oldular.

-konuşmayı öğretmekte çok mu geç kalındı?
-iki tane oldukları için çok fazla ötüyorlar ayırmam mı gerekir?
-yaklaşık 4 aydır bizdeler çok fazla iletişim kurmadık korkuyorlar diye ama bize alışmalarını nasıl sağlarım?
-beslenme ve bakımlarında dikkat etmem gereken neler var?
-kafes içi aksesuar olarak bi tane tünek yeri bir tane salıncak iki suluk ve iki yemlik var. yeterli mi yoksa başka neler almalıyım?
çok istiyorum konuşmayı öğretmek onlara. nolur bana yardımcı olun.