- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
- Konu Sahibi kibirlikontes
gagasinin ustu burun deligi olan yer pembeyse disi maviyse erkek diye bisey hatirliyorum. ama ta cocukken duymustum yanlis da olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj yazdığınız kısmın en altında dosya yükle seçeneği var, oradan yükleyebilirsiniz.![]()
![]()
ikiside erkek olabilir sanırım çünkü katliam falan çıkmadı . kafesi daha pazar günü temizledim bugün tekrar temizleyeceğim çok kirletiyorlar zaten. birden kafesi açmam sıkıntı olmaz mı ? yani deli gibi uçup kendilerini duvara vurmalarından korkuyorum. yada kafesi açıp odadan mı çıkalım napalım?
resim eklemeye çalıştım ama başarılı olamadım sanırım. nasıl yapabilirim bilmiyorum.
oradan olabileceğini tahmin etmemiştimMesaj yazdığınız kısmın en altında dosya yükle seçeneği var, oradan yükleyebilirsiniz.
Daha net yardımcı olabiliriz.
![]()
![]()
ikiside erkek olabilir sanırım çünkü katliam falan çıkmadı . kafesi daha pazar günü temizledim bugün tekrar temizleyeceğim çok kirletiyorlar zaten. birden kafesi açmam sıkıntı olmaz mı ? yani deli gibi uçup kendilerini duvara vurmalarından korkuyorum. yada kafesi açıp odadan mı çıkalım napalım?
onlar kuş ve ucmak ister asiri korumaci olmayon benim yavrum ucmayi ogrenene kadar defalarca düştü. sonunda ogrendi. odafam cikbayon sadece açın kalsın gözlemleyin. asl elinizle yakalamayin cok kizarlar alismazlar size. .sakince parmaginizi ayajlarina uzatin almak icin
resim eklemeye çalıştım ama başarılı olamadım sanırım. nasıl yapabilirim bilmiyorum.
maydonozdan ölen muhabbetler var vermeyin zararlı cok.Haftada 1 kafes temizliyorum. Her gün 11 12 saat uçuruyorum. Canı isterse kafese giriyor. Yem yiyor çıkıyor.her yeri batırsa bile ben sık sık temizlik yapıyorum. Evim onun da evi sonuçta. Haftada 3 4 gün ek gıda veriyorum. Salatalık kıvırcık maydanoz gibi. Çok vermeyin ama ishal olur. Asla soğuk olmasın odası. Ben ep sıcak tutarım ve sık sık omzuma elime alıp ilgilenirim. O kadar seviyorum ki ona bakarken içim titriyor. Evladım o benim![]()
olsun okudum ben. bugün işten eve gidince kafeslerini temizlerken serbest bırakıcam bakalım neler olacakalinti yapayim derken mesajinizin ortasina yazip yayınlamışim birbirine karismis
bunların ikiside erkege benziyo.özellikle gaga kısımlarını çekersen daha net görebiliriz.duvara vurmalarından korkuyorum demişsin. alışana kadar çarpıyolar duvarlara malesef bi kaç günoradan olabileceğini tahmin etmemiştimteşekkür ederim. bizim minikler bunlar
![]()
Kuşum 6 yaşında ve ben onu bebekken aldım. Hala yaşıyor. Az az veririm zaten çok vermemmaydonozdan ölen muhabbetler var vermeyin zararlı cok.