Misafiri bırakıp hava almaya çıkmak.

Konu sahibi nasıl alınganlık yapmış oldu şimdi ya?

oturuyosunuz belli ki kocamla kavga ettim diyip konuşmaya gidiyo evden, sizi tedirgin ediyo, ondan sonra da evde olduğunuzu bile bile eğlenmeye gidiyo, sonra da konu sahibi alıngan oluyor öyle mi?

Kusura bakmasın ama yeni tanıştığım biriyle beni zorla davet ettiği evinde bırakıp eğlenmeye gidemez bi zahmet bi gece de oturuverseymiş evde.

Ben olsam görüşmezdim bi daha, sorarsa da eğlencen mi geldi? beni davet ettiğine göre derdim.

Kızlar merhaba. Eşimin kuzeni aylardır beni evine davet ediyor yatılı olarak. Bize 2 saat mesafede bi yerde oturuyorlar. Küçük bebeğimi alıp gittim 1 gece kalmak üzere. Eşlerimiz Yok, 3 kadınız Evde. Saat gece 1 ve kuzen hanım kocasına sinirlenip o saatte beni bırakıp eşine gitti saatlerce gelmedi. Anladığım kadarıyla gece gezmesine gitmişler sorunu çözünce. Çok bozuldum, onca işimi bırakıp 2 saat yola gittim bebeğimle beraber ama böyle bir muamele ile karşılaştım. Gidene kadar da şöyle eğleneceğiz, böyle oturacağız diye yalvarmıştı. Evdeki diğer kadın da 5 yıllık kız arkadaşı. Tanımadığım insanla bırakıp gezmeye gitti yani. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum. Kahvaltı bile etmeden aldım çocuğumu çıktım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cok iyi yapmissin misafire saygszlik

Kızlar merhaba. Eşimin kuzeni aylardır beni evine davet ediyor yatılı olarak. Bize 2 saat mesafede bi yerde oturuyorlar. Küçük bebeğimi alıp gittim 1 gece kalmak üzere. Eşlerimiz Yok, 3 kadınız Evde. Saat gece 1 ve kuzen hanım kocasına sinirlenip o saatte beni bırakıp eşine gitti saatlerce gelmedi. Anladığım kadarıyla gece gezmesine gitmişler sorunu çözünce. Çok bozuldum, onca işimi bırakıp 2 saat yola gittim bebeğimle beraber ama böyle bir muamele ile karşılaştım. Gidene kadar da şöyle eğleneceğiz, böyle oturacağız diye yalvarmıştı. Evdeki diğer kadın da 5 yıllık kız arkadaşı. Tanımadığım insanla bırakıp gezmeye gitti yani. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum. Kahvaltı bile etmeden aldım çocuğumu çıktım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Iyi yapmissin.

Konu sahibi nasıl alınganlık yapmış oldu şimdi ya?

oturuyosunuz belli ki kocamla kavga ettim diyip konuşmaya gidiyo evden, sizi tedirgin ediyo, ondan sonra da evde olduğunuzu bile bile eğlenmeye gidiyo, sonra da konu sahibi alıngan oluyor öyle mi?

Kusura bakmasın ama yeni tanıştığım biriyle beni zorla davet ettiği evinde bırakıp eğlenmeye gidemez bi zahmet bi gece de oturuverseymiş evde.

Ben olsam görüşmezdim bi daha, sorarsa da eğlencen mi geldi? beni davet ettiğine göre derdim.

Ve hala aramadı beni kusura bakma diye..

Gece 1 de gitmiş siz de yatsaydınız keşke ki bence öyle olduğunu düşünüp rahat davranmıştır. Sabah kahvaltı bile etmeden çıkmak ayıp olmuş bana göre bir daha gitmezdiniz olur biterdi bu kadar sert tepkiye gerek yoktu bence

Oturuyorduk hala yatak bile açmadan bize kalktı gitti...

Tabiki yaptığı doğru değil misafir varken bir yere mi gidilir hiç.

Simdi mesela eşinizin kuzeni degil de kız kardesiniz yapsaydi da hicbir sey demeden kalkip gider miydiniz? Evinde kalacak samimiyetiniz varsa, bu tahammülsüzlük neden? Cok mu zorunuza gitti, cok mu alındınız kalkinca sence yaptigin hos muydu, ayip ettin demek bu kadar mi zor? Hicbir sey demeden kalkip gitmek, evde misafiri birakip gitmekten çok mu farkli?
Hakliyken haksiz duruma düşmüşsünüz.
Ha ben olsam hic zoruma gitmezdi, dertleri demek ki cok büyük umarim cozerler diye endiselenirdim.

• Bence çok terbiyesizce bi davranış, Ben sizi haklı buldum kesinlikle.
  • Banada aynısı yapılmış olsaydı kesinlikle aynısını yapardım.
  • Hem sizi çağırıp sonrada kocasının peşinden gitmesi ayıp, alınganlık yapıyorsunuz diyenlerede şaşırıyorum,
  • Ben olsam kesinlikle birdaha muhatap olmazdım, Eşiyle tartışıyorsa bunu size yansıtmadan sorununu siz gittikten sonra halledebilirdi.

Back
X