Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otururken gitmiş, yatak matak serilmemiş dahaBende düşünürdüm
Ama sizi uyudu sanıp çıkmış olmasın ?
Otururken gitmiş, yatak matak serilmemiş daha
Bana kalsa bende gece çıkar evime giderdim,Nereye diye sorardım
Beni çağırana kadar durdurmadın
Önemli olsa gerek derdim ben dayanamazdım
Bana kalsa bende gece çıkar evime giderdim,birde ev sahibi hiç tanımadığı insanla bırakmış çok ilginç
![]()
Kocasıyla kavga mı etmiş ne sonrasında gezmeye gitmişti galiba, değişik insanlarGerekçesi neydi çok merak ettim
Konu sahibi sormadıysa
Ne sabırlı kadınmış
Kocasıyla kavga mı etmiş ne sonrasında gezmeye gitmişti galiba, değişik insanlar![]()
Yani artık çok normal gelmiyor mu böyle cevaplar.Toplum olarak tuhaflaştik etrafımızda kimseyi istemiyoruz.
- Bence çok terbiyesizce bi davranış, Ben sizi haklı buldum kesinlikle.
- Banada aynısı yapılmış olsaydı kesinlikle aynısını yapardım.
- Hem sizi çağırıp sonrada kocasının peşinden gitmesi ayıp, alınganlık yapıyorsunuz diyenlerede şaşırıyorum,
- Ben olsam kesinlikle birdaha muhatap olmazdım, Eşiyle tartışıyorsa bunu size yansıtmadan sorununu siz gittikten sonra halledebilirdi.
En baştan gitmezdim, eşi nerdeydi kiKızlar merhaba. Eşimin kuzeni aylardır beni evine davet ediyor yatılı olarak. Bize 2 saat mesafede bi yerde oturuyorlar. Küçük bebeğimi alıp gittim 1 gece kalmak üzere. Eşlerimiz Yok, 3 kadınız Evde. Saat gece 1 ve kuzen hanım kocasına sinirlenip o saatte beni bırakıp eşine gitti saatlerce gelmedi. Anladığım kadarıyla gece gezmesine gitmişler sorunu çözünce. Çok bozuldum, onca işimi bırakıp 2 saat yola gittim bebeğimle beraber ama böyle bir muamele ile karşılaştım. Gidene kadar da şöyle eğleneceğiz, böyle oturacağız diye yalvarmıştı. Evdeki diğer kadın da 5 yıllık kız arkadaşı. Tanımadığım insanla bırakıp gezmeye gitti yani. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum. Kahvaltı bile etmeden aldım çocuğumu çıktım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bilemedim. Belki aralarında çok ciddi bir problem vardır.Kızlar merhaba. Eşimin kuzeni aylardır beni evine davet ediyor yatılı olarak. Bize 2 saat mesafede bi yerde oturuyorlar. Küçük bebeğimi alıp gittim 1 gece kalmak üzere. Eşlerimiz Yok, 3 kadınız Evde. Saat gece 1 ve kuzen hanım kocasına sinirlenip o saatte beni bırakıp eşine gitti saatlerce gelmedi. Anladığım kadarıyla gece gezmesine gitmişler sorunu çözünce. Çok bozuldum, onca işimi bırakıp 2 saat yola gittim bebeğimle beraber ama böyle bir muamele ile karşılaştım. Gidene kadar da şöyle eğleneceğiz, böyle oturacağız diye yalvarmıştı. Evdeki diğer kadın da 5 yıllık kız arkadaşı. Tanımadığım insanla bırakıp gezmeye gitti yani. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum. Kahvaltı bile etmeden aldım çocuğumu çıktım. Siz ne düşünüyorsunuz?
ama ev sahibinin onları bırakıp gitmesi bile saçmalık terbiyesizlik çok elzem bir durum olmadıktan sonraE belki tartıştılar saatlerce. Ben kocamla saatlerce tartışabilirim mesela![]()
bence alınganlık yapacak bişey yok çünkü kocasıyla kavga etmişler aralarını düzeltip gelmişler normal şartlarda gitmezd zaten diye düşünüyorum.Kızlar merhaba. Eşimin kuzeni aylardır beni evine davet ediyor yatılı olarak. Bize 2 saat mesafede bi yerde oturuyorlar. Küçük bebeğimi alıp gittim 1 gece kalmak üzere. Eşlerimiz Yok, 3 kadınız Evde. Saat gece 1 ve kuzen hanım kocasına sinirlenip o saatte beni bırakıp eşine gitti saatlerce gelmedi. Anladığım kadarıyla gece gezmesine gitmişler sorunu çözünce. Çok bozuldum, onca işimi bırakıp 2 saat yola gittim bebeğimle beraber ama böyle bir muamele ile karşılaştım. Gidene kadar da şöyle eğleneceğiz, böyle oturacağız diye yalvarmıştı. Evdeki diğer kadın da 5 yıllık kız arkadaşı. Tanımadığım insanla bırakıp gezmeye gitti yani. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum. Kahvaltı bile etmeden aldım çocuğumu çıktım. Siz ne düşünüyorsunuz?