Misafiri bırakıp hava almaya çıkmak.

Yanlış anlama ama şu tavırdaki insanlardan nefret ediyorum ayıp yani ne kadar düşüncesizce bişey.

Bende düşünürdüm
Ama sizi uyudu sanıp çıkmış olmasın ?

• Bence çok terbiyesizce bi davranış, Ben sizi haklı buldum kesinlikle.
  • Banada aynısı yapılmış olsaydı kesinlikle aynısını yapardım.
  • Hem sizi çağırıp sonrada kocasının peşinden gitmesi ayıp, alınganlık yapıyorsunuz diyenlerede şaşırıyorum,
  • Ben olsam kesinlikle birdaha muhatap olmazdım, Eşiyle tartışıyorsa bunu size yansıtmadan sorununu siz gittikten sonra halledebilirdi.
Yani artık çok normal gelmiyor mu böyle cevaplar.Toplum olarak tuhaflaştik etrafımızda kimseyi istemiyoruz.
Ne esimize, ne ailesine, ne misafire saygımız, hürmetimiz kalmadı.
Ne konuşsunlar istiyoruz ne gelip gitsinler istiyoruz.
Kocişi bulduk ya gerisi boş.Kociş yanımızda olsun yeter ailesi,çevresi kim.
Misafire karşı da aynı.Ay misafir gelecek evimi p.k götürüyor, ne pişircem been şimdik? Ay bir de kalacaklarmış olamaz şimdi onları evden nasıl kaçırtacam fikir verin kızlarrrr. ..
Eeee ısrar kıyamet bebekli kadını eve davet ederler yüzüne bakmaz gece yarısı Kocişe doğru koşarlar çünkü Kociş kaçıyor illa o gece kavga edecek ve aşk tazeleyecek. .
Sonra konu sahibine ne var bunda sende pek alıngansın denecek.

Gerçekten okuduğum cevapları gördükçe toplum olarak nereye gidiyoruz diyorum.
Pes yani...

Konu sahibi bu arada tepkinde haklısın.

Misafire saygı diye bir şey var.. Ondan haberi yok demek ki.. Evet eğer beni ısrar kıyamet evine çağırıyorsa giderim de kalırım da..Alınganlık değil sizin yaptığınız içiniz rahat olsun.. Yeni nesil gelin sayılırım..Evimde yatılı o kadar çok misafir ağırladım ki.. Çok da severim misafir yatıya gelsin..Yaşıtım olsun olmasın sohbet edecek bir şey buluruz.. Bırakıp gitmek ne ya?

Kızlar merhaba. Eşimin kuzeni aylardır beni evine davet ediyor yatılı olarak. Bize 2 saat mesafede bi yerde oturuyorlar. Küçük bebeğimi alıp gittim 1 gece kalmak üzere. Eşlerimiz Yok, 3 kadınız Evde. Saat gece 1 ve kuzen hanım kocasına sinirlenip o saatte beni bırakıp eşine gitti saatlerce gelmedi. Anladığım kadarıyla gece gezmesine gitmişler sorunu çözünce. Çok bozuldum, onca işimi bırakıp 2 saat yola gittim bebeğimle beraber ama böyle bir muamele ile karşılaştım. Gidene kadar da şöyle eğleneceğiz, böyle oturacağız diye yalvarmıştı. Evdeki diğer kadın da 5 yıllık kız arkadaşı. Tanımadığım insanla bırakıp gezmeye gitti yani. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum. Kahvaltı bile etmeden aldım çocuğumu çıktım. Siz ne düşünüyorsunuz?
En baştan gitmezdim, eşi nerdeydi ki

Bnce kızın suçu deil.. mantıklı düşünürsen eşi baskı yapmış hatta zorlamış olabilir.. arada kalmıştır büyük ihtimalle

Kızlar merhaba. Eşimin kuzeni aylardır beni evine davet ediyor yatılı olarak. Bize 2 saat mesafede bi yerde oturuyorlar. Küçük bebeğimi alıp gittim 1 gece kalmak üzere. Eşlerimiz Yok, 3 kadınız Evde. Saat gece 1 ve kuzen hanım kocasına sinirlenip o saatte beni bırakıp eşine gitti saatlerce gelmedi. Anladığım kadarıyla gece gezmesine gitmişler sorunu çözünce. Çok bozuldum, onca işimi bırakıp 2 saat yola gittim bebeğimle beraber ama böyle bir muamele ile karşılaştım. Gidene kadar da şöyle eğleneceğiz, böyle oturacağız diye yalvarmıştı. Evdeki diğer kadın da 5 yıllık kız arkadaşı. Tanımadığım insanla bırakıp gezmeye gitti yani. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum. Kahvaltı bile etmeden aldım çocuğumu çıktım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bilemedim. Belki aralarında çok ciddi bir problem vardır.
Misafiri evde bırakıp çıkmak doğru değil tabi ama gece 1miş saat,uyursunuz diye düşünerek ve samimiyetinize güvenerek gitmiş olabilir.
Bende evime bebek görmeye gelen misafirimi daha çay kahve ikram edemeden evde bırakıp çıkmak zorunda kalmıştım bir kez. Kızım bebekti,ortalığı yıkarcasına,canı acıyormuş gibi dakikalarca ağladı,aldım doktora götürmek üzere yola çıktım. Arabada sustu ve uyudu,bir tur attım geldim evime. Hasta değilmiş evde yabancı istemiyormuş sonradan anladık zira ne zaman misafir gelse ağladı.
Misafirime ayıp oldu diye düşünmedim zira samimiydim. Bebeğim öyle ağlarken zaten hiçbirimiz keyif alamayacaktık.
Dün arkadaşıma gittim. Eşi aradı acil bir işi çıktı,kadın gitti 2 saat gelmedi,kızıyla kızım oynadı ben evde bekledim. Hiç ayıp ta olmadı. Ani gelişen bir durumdu yani. Gitmesini sorun etmedim. Ha yeni tanıştığım biri olsaydı durmayabilirdim o yokken evinde,kızımı alıp çıkardim ama yakın arkadaşım,daha yeni gitmiştik,kızlarda oynamaya yeni başlamıştı,lütfen gitme ben işimi halledip geleyim hemen dedi,oturdum bekledim yani.
Sizin samimiyetinize güvenmiştir bence.

bir bana mı tuhaf geliyor bu kalmalar?
belki de kocasıyla sizi çağırdığı için kavga etmiştir.
yani arkadaşı niye gelmiş?
kocası işten çıkıp eve mi gelecekti normalde?

eşim kuzenleriyle kopuktur da kendi kuzenlerimi düşünüyorum.
yine saçma geliyor.

Siz sonuna kadar haklısınız. Kocası eve yatılı misafir gelmesine kızıp kavga çıkarttıysa başından sizi defalarca ısrarla davet etmeyecekti. Madem davet etti ve sizde gitmiş bulundunuz o zaman kararının arkasında duracaktı. Herhangi bir sebepten kavga etmiş bile olsalar ertesi günüde konuyu konuşabilirlerdi. Üstelik kadın kadına belli ki sabaha kadar sohbet edip, eğlenecektiniz. Böyle zamanda saat 1' de uyuduğunuzu düşünmesi de saçma. Zaten sizi uyanıkken bırakıp gitmiş. Ayrıca madem çok ölüm kalım meselesiydi gitmesi işi bittiği gibi geri gelirdi ve bir açıklama yapardı. Demek açıklama yapacak kadar da önem vermiyormuş size. Hala bir telefon açıp ses etmediğine göre. En iyisini yapmışsınız. Bir daha zaruri durumlar dışında görüşmezsiniz.

çok ayıp etmiş gerçekten
hem bebekle o kadar yol yapmıssın
hem de zaten bir gece için gitmişsin
ben birdaha yüzüne bakmazdım
hiç açıklama da yapmazdım

bence alınganlık yapacak bişey yok çünkü kocasıyla kavga etmişler aralarını düzeltip gelmişler normal şartlarda gitmezd zaten diye düşünüyorum.

Back
X