- 30 Ocak 2013
- 29.443
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi bulutumsubiri
-
Hayatı bu kadar ciddye almayınYazdım zaten yukarıda olay onun evinde daha rahat etmesi tabi değil, olay gidio hemen akabinde bunu paylaşması. Bu bence agıp
Otellerde de başkasının yatağında yatıyoruz amaTakilmayin bence önemli bişey değil ama benim takildigim ağır hasta olmadığı sürece kimseye yatağımı vermem, kimseninkinde de yatmam.
O normal, kaç kez yazdım. Anormal olan hemen gider gitmez bunu paylaşması anlatamadım gittiOkudum okudum ne yapti acaba diye merakla. Arkadaşım ne nem kapiyosun cidden nerede olursam olayim evimi asiri ozlerim çok normal bu. Ek olarak size tavsiyem insanlar icin kasmayin kendinizi bu kadar , hayatta uğraşamam
Özlemekte bir şey yok burada sorun paylaşmış1 hafta Midilli’ye 1 hafta Rodos’a gittim kaldığım yerler hep lükstü. Hatta bir tanesinde havuzlu villa da kaldım dönerken kardeşimle evi özledik diye konuştuk
Ben yatağımı kimseye vermem. Bana dogruygelmiyor. Yatak odası çok özel çünkü hatta kimsenin adımını bile atmaması laizm bana göre. Bence alınganlık yapmış olabilirsiniz insan evini özler sonuçta bence alınacak bir durum yok. Başak burcu musunuz acabaMerhaba. Yatılı misafirim geldi şehir dışından. Bizim evimiz aslında büyük bir şehirde güzel bir ev. Ama biz şimdi yazlık evimizdeyiz. Köyümüzde. Yatılı misafirimiz de bu köyümüzdeki evimize geldi. Köy evi olduğundan kendine göre. Mesela klozet yok yer tuvaleti. Duş da çok kaynatıyor diye başlıkla yıkanılmıyor kovaya doldurup dökünüyoruz. Bu misafirimize gelmeden ben buranın şartlarını söyledim kendisinin samimiyrtine de güvendim açıkçası rahat davrandım kasmadım. Herkesin yapacağı gibi bizim çift kişilik yatağımızı ona ve eşine hazırladık. Yanına da bebeği için İkea beşik vardı onu koyduk. Her şey tertemiz ettik eski de olsa. Ama yerler filan parke, balkonlar yepyeni mutfak yepyeni işte bazı aksaklıklar var illa yazdan yaza gelindiğinden. Her neyse 2 gece kaldılar. Yedirdik içirdik helal hoş olsun. Ben çok koşturdum çok yoruldum rahat, memnun, mutlu olsunlar diye. Denize götürdük denizde ayrı köftesi böreği, evde ayrı yemekler. Semaverde çayı olsun vs. Denizde mesela tüm soğuk içecekler benden. Meyve suları ev yapımı. Her neyse. Güzel zaman geçirdik diye düşündük. 3.sabah kahvaltılarını bahçede yaptırdık uğurladık onları. Evlerine vardılar. Ertesi sabah Story atmış. Soğuk kahve 2 tane eşiyle kendinin. Üstüne “ah evim evim güzel evim” yazmış. Ben çok alındım çok kırıldım çok üzüldüm. Sizce ben mi abarttım ? Ya sonuçta benim bir iddiam yok vay efendim ben onu evinden daha rahat ettireceğim vs, diye. Öyle şey mi olur zaten. Sarayda da ağırlasam insan evine gitti mi bir ohh der. Ama bunu böyle dile getirmesi, yazması sizce ayıp değil mi ?
Haklısın ama ne bileyim tanıdığım birilerine olmaz ya. Otellerde hiç kalmadım fobim var öğretmen evinde kaldım hep, ama ne bileyim yinede vermem yatmamOtellerde de başkasının yatağında yatıyoruz ama
Kendilerini ısrarla siz mi davet etmiştiniz ? Kendi yatağınızı, yatak odanızı verip, siz salonda mı uyudunuz ? Neden kendinize bu eziyeti reva gördünüz ?Merhaba. Yatılı misafirim geldi şehir dışından. Bizim evimiz aslında büyük bir şehirde güzel bir ev. Ama biz şimdi yazlık evimizdeyiz. Köyümüzde. Yatılı misafirimiz de bu köyümüzdeki evimize geldi. Köy evi olduğundan kendine göre. Mesela klozet yok yer tuvaleti. Duş da çok kaynatıyor diye başlıkla yıkanılmıyor kovaya doldurup dökünüyoruz. Bu misafirimize gelmeden ben buranın şartlarını söyledim kendisinin samimiyrtine de güvendim açıkçası rahat davrandım kasmadım. Herkesin yapacağı gibi bizim çift kişilik yatağımızı ona ve eşine hazırladık. Yanına da bebeği için İkea beşik vardı onu koyduk. Her şey tertemiz ettik eski de olsa. Ama yerler filan parke, balkonlar yepyeni mutfak yepyeni işte bazı aksaklıklar var illa yazdan yaza gelindiğinden. Her neyse 2 gece kaldılar. Yedirdik içirdik helal hoş olsun. Ben çok koşturdum çok yoruldum rahat, memnun, mutlu olsunlar diye. Denize götürdük denizde ayrı köftesi böreği, evde ayrı yemekler. Semaverde çayı olsun vs. Denizde mesela tüm soğuk içecekler benden. Meyve suları ev yapımı. Her neyse. Güzel zaman geçirdik diye düşündük. 3.sabah kahvaltılarını bahçede yaptırdık uğurladık onları. Evlerine vardılar. Ertesi sabah Story atmış. Soğuk kahve 2 tane eşiyle kendinin. Üstüne “ah evim evim güzel evim” yazmış. Ben çok alındım çok kırıldım çok üzüldüm. Sizce ben mi abarttım ? Ya sonuçta benim bir iddiam yok vay efendim ben onu evinden daha rahat ettireceğim vs, diye. Öyle şey mi olur zaten. Sarayda da ağırlasam insan evine gitti mi bir ohh der. Ama bunu böyle dile getirmesi, yazması sizce ayıp değil mi ?
Merhaba. Yatılı misafirim geldi şehir dışından. Bizim evimiz aslında büyük bir şehirde güzel bir ev. Ama biz şimdi yazlık evimizdeyiz. Köyümüzde. Yatılı misafirimiz de bu köyümüzdeki evimize geldi. Köy evi olduğundan kendine göre. Mesela klozet yok yer tuvaleti. Duş da çok kaynatıyor diye başlıkla yıkanılmıyor kovaya doldurup dökünüyoruz. Bu misafirimize gelmeden ben buranın şartlarını söyledim kendisinin samimiyrtine de güvendim açıkçası rahat davrandım kasmadım. Herkesin yapacağı gibi bizim çift kişilik yatağımızı ona ve eşine hazırladık. Yanına da bebeği için İkea beşik vardı onu koyduk. Her şey tertemiz ettik eski de olsa. Ama yerler filan parke, balkonlar yepyeni mutfak yepyeni işte bazı aksaklıklar var illa yazdan yaza gelindiğinden. Her neyse 2 gece kaldılar. Yedirdik içirdik helal hoş olsun. Ben çok koşturdum çok yoruldum rahat, memnun, mutlu olsunlar diye. Denize götürdük denizde ayrı köftesi böreği, evde ayrı yemekler. Semaverde çayı olsun vs. Denizde mesela tüm soğuk içecekler benden. Meyve suları ev yapımı. Her neyse. Güzel zaman geçirdik diye düşündük. 3.sabah kahvaltılarını bahçede yaptırdık uğurladık onları. Evlerine vardılar. Ertesi sabah Story atmış. Soğuk kahve 2 tane eşiyle kendinin. Üstüne “ah evim evim güzel evim” yazmış. Ben çok alındım çok kırıldım çok üzüldüm. Sizce ben mi abarttım ? Ya sonuçta benim bir iddiam yok vay efendim ben onu evinden daha rahat ettireceğim vs, diye. Öyle şey mi olur zaten. Sarayda da ağırlasam insan evine gitti mi bir ohh der. Ama bunu böyle dile getirmesi, yazması sizce ayıp değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?