Misafirimin yaptığını okuyun lütfen

1 hafta Midilli’ye 1 hafta Rodos’a gittim kaldığım yerler hep lükstü. Hatta bir tanesinde havuzlu villa da kaldım dönerken kardeşimle evi özledik diye konuştuk

Okudum okudum ne yapti acaba diye merakla. Arkadaşım ne nem kapiyosun cidden nerede olursam olayim evimi asiri ozlerim çok normal bu. Ek olarak size tavsiyem insanlar icin kasmayin kendinizi bu kadar , hayatta uğraşamam

Koca koca insanların her haltı paylaşması hastalığı bir an evvel azalarak biter inşallah.
Ohh insanın evi gibisi yok denir, diyebilir ben de diyorum ancak her nok sosyal medyada artık. Ne manası var hiç anlamıyorum.

İnsanın neresi olursa olsun evini özlemesi normal.
Ama insanlar zorla yatılı kalmaya davet etmedi ya gitmeselerdi insanlar zorla mı alıkoydu??
Arkadaşınızın paylaşımı bana da bir tık manidar geldi.Ama ben olsam bunu kafaya takmaz bundan sonrası için ona göre bir tavır takınırdım.

Evi evi güzel evi ise ozaman evinden çıkıp kimseye misafir olmasın.Böyle bir paylaşıma gerek var mıydı,ne mana?
Gayet iyi ağırlamış üstelik yatağınıza kadar vermişsiniz.İlle de paylaşım yapmalıyım yoksa ölürüm diyorsa; Sizinle olan bir kareyi veya birlikte zaman geçirdiğiniz bir mekandan,bir an'dan paylaşım yapsa daha şık olurdu bence.
Ama ne olursa olsun siz yatağınızı kimseyle paylaşmayın yine de :) gerek yok.

Takilmayin bence önemli bişey değil ama benim takildigim ağır hasta olmadığı sürece kimseye yatağımı vermem, kimseninkinde de yatmam.

Okudum okudum ne yapti acaba diye merakla. Arkadaşım ne nem kapiyosun cidden nerede olursam olayim evimi asiri ozlerim çok normal bu. Ek olarak size tavsiyem insanlar icin kasmayin kendinizi bu kadar , hayatta uğraşamam
O normal, kaç kez yazdım. Anormal olan hemen gider gitmez bunu paylaşması anlatamadım gitti

Ben yatağımı kimseye vermem. Bana dogruygelmiyor. Yatak odası çok özel çünkü hatta kimsenin adımını bile atmaması laizm bana göre. Bence alınganlık yapmış olabilirsiniz insan evini özler sonuçta bence alınacak bir durum yok. Başak burcu musunuz acaba

Otellerde de başkasının yatağında yatıyoruz ama
Haklısın ama ne bileyim tanıdığım birilerine olmaz ya. Otellerde hiç kalmadım fobim var öğretmen evinde kaldım hep, ama ne bileyim yinede vermem yatmam

Şahsen ben de alinirdim. Biz de yatılı misafir ağırladık köyde ve evimiz de yeni yapıldı. Sizin gibi ağırladık ve gittikleri gün storylerin de misafirperverliğimizi öven bir paylaşım yaptılar. Ertesi gün de kendi evin de olmanın huzurunu anlatan bir içerik paylaştılar. Bizim çok hoşumuza gitmişti bu düşünceli ve kibar davranış.

Kendilerini ısrarla siz mi davet etmiştiniz ? Kendi yatağınızı, yatak odanızı verip, siz salonda mı uyudunuz ? Neden kendinize bu eziyeti reva gördünüz ?

3 hafta kayinvalidemlere gittik. Öldüm öldüm.
İnsan ahır bile olsa kendi evini ariyor. Eve donmek ucin can attigima kayinvalidem de bozuldu. Bana anlamsiz geliyor.
Gerçekten evdeki rahatlık hiçbir yerde yok. Konu sizinle alakali değil. Bence üzerinize alınmayın.

1 sene para biriktirip isimden istifa edip gittiğim avrupa tatilinden dönüp evimin tuvaletine girdigimde "ah evim evim guzel evim" demistim:)
bunda bir sey yok
gereksiz bir fedakarlikla kendinizi otel müdürü gibi yormussunuz
ne alaka ya
bir dahaki sefer misafiriniz salonda yatsin, gittiğinde ilk gun haric yedigini ictigini kendi odesin, tur rehberi gibi de gezdirmeyin, en guzel yemekleri yapmak icin heder etmeyin kendinizi.
o zaman emeginiz karsilik görmediğinde böyle uzulmezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…